Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי, בשעה טובה, רכב חדש (לא בשנתון). הרכב הוא בעל חלל פנימי גדול (לאנצ'יה קאפה).

במקור היו שם הרמקולים המקוריים של הרכב- שזה אומר טוויטרים על נדש- בורד מקדימה, רמקולים בדלתות מקדימה ועל המגש האחורי מקום לרמקולים לא 6/9 אלה 7.5 אינטש.

יש לי מערכת טובה של קנווד דגם KDC-5534U. שמתי בינתיים מאחורה רמקולים שהיו לי של קנווד 170W. ברמקולים הקדמייים ובטוויטרים לא נגעתי- כך שאני לא יודע מה יש שם.

בשורה תחתונה שומעים לא משהו- דווקא במיד שומעים בסדר- אין בסים בכלל ואיכות הצלילים הגבוהים סבירה, לא יותר.

אני מעוניין ברמקולים שיתנו לי משהו הרבה יותר טוב. אני מעדיף לא לחבר מגבר וסאב (או סאב בלי מגבר- אם קיים דבר כזה).

השאלות הם:

1. האם אני יכול לחבר רמקולים שינתנו לי איכות שמע טובה - כולל בסים, ללא צורך במגבר וללא צורך בסאב?

2. אם התשובה לכך שלילית- האם אני יכול לחבר סאב, ללא מגבר?

3. אולי דווקא מגבר עם רמקולים טובים יכולים לייתר את הצורך בסאב.

אני לא מעוניין להוציא סכומי כסף עצומים על העניין- משהו סביר וטוב (אם קיים)

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...