Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני עוזר לחבר שלי בטיפול ראש מנוע לפיאט אונו 1990 1300 סמ"ק.

אנחנו עושים את העבודה בעיקרון בשביל הכיף והאתגר וזאת לאחר שהיה מעבר מים לתא שריפה.

הראש פורק וחזר ממילוי,השחזה,כיוון וכו.

הבעיה היא שלא אני זה שפירקתי את הרצועה(שכן הייתי מסמן על הפולים),וברצועת הטיימינג הזאת אין סימונים(כמו באונו פייר

שהיתה לי)וכמו כן יש 3 פולים לטיימינג-של הקאמשפט,של הקראנקשאפט ושל המפלג.

כאשר חיברתי את הטיימינג דאגתי שבוכנה 4 תהיה ב TDC ,המפלג מכוון לפלאג 4 והסימון של פולי הקאמשפט יהיה לכיוון מכסה רצועת הטיימינג(כמו שכתוב בהיינס).

אחרי שסיבבתי 2 סיבובים של הקראנקשאפט ע"מ לבדוק שבוכנה ושסתום לא ניפגשים,הנעתי.הרכב הניע אבל נשמע מקרטע והיו קצת בקפיירים.הזזתי שן אחת קדימה,ואח"כ שן אחורה והטיימנג שוב לא מכוון.

מה עלי לעשות?איך ניתן לכוון טיימינג באונו כזאת אם אין סימונים על הפולים?מה הם עושים במוסך שאני לא עשיתי?

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

האם אתה בטוח שהרכב הוא פיאט אונו 1990 1300 סמ"ק ?. אצלי מופיע שזה מנוע דיזל.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אחרי שסיבבתי 2 סיבובים של הקראנקשאפט ע"מ לבדוק שבוכנה ושסתום לא ניפגשים,הנעתי.הרכב הניע אבל נשמע מקרטע והיו קצת בקפיירים.הזזתי שן אחת קדימה,ואח"כ שן אחורה והטיימנג שוב לא מכוון.

מה עלי לעשות?איך ניתן לכוון טיימינג באונו כזאת אם אין סימונים על הפולים?מה הם עושים במוסך שאני לא עשיתי?

תודה,ארז

ארז - קודם כל נראה לי שעשית עבודה טובה והטימינג כן במקום (עובדה שהזזת שן לא עזרה).

נדמה לי שהבעיה בכיוון ההצתה של הרכב. המכוניות האלה רגישות מאוד להצתה שאיננה מדויקת פיקס. תאמת את הרכבת הטימינג בעזרת השירטוט של דוד (דוד - שאפו !) ואז תכוון הצתה.

פורסם

תודה DORKI על העזרה.

מיצטרף לשאלה של יובל,מאיפה אתה משיג את השרטוט הנ"ל דוד?זאת תוכנה או שזה ספר כמו היינס?

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

אל תשאל את דוד מזר, שאלות קשות, שלא תקבל תשובות מטעות.

תהנה מהמידע, ותודה לדוד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...