Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אתה אדוני Kundason ?. אני מוריד את הכובע בפניך,מאז המקרה לא שמעתי ניתוח כל כך ממצא ומעניין.

לשאלתך, הייתי נוהג בדיוק כמוהו,אם חבר לא היה מגלה לי .

כתבת:"אני הייתי מחשיב חבר כמוך שגילה לי את זה (ולא גרם לאשה לגלות את זה)".אני נגד "לגרום לאישה לגלות את זה"

ראה מה קרה כאשר גיליתי לו,חשוב מה היה קורה אילו היה יודע מאוחר יותר,שהייתי תקופה בסוד העניינים עם אישתו ושתקתי.

גם אם היה סולח לה,היא כבר היתה דואגת לעשות קצר ביננו.והוא היה מנצל זאת כתרוץ לנתק יחסים.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוד בנימה קצת פחות רצינית אפשר להגיד שאל תצפה ליותר מידיי, אחרי הכל הבחור רס"ר בצבא. אתה עשית את הדבר הנכון. הרבה פעמים לדבר הנכון יש מחיר כבד. זה לא חדש לנו ותתנחם בזה.

פורסם

אגב,הסיבה שהוא ניתק איתך את החברות זה רק בגלל העובדה שאתה מזכיר לו כמה שהוא ניכשל.

בשום פנים ואופן לא אישי נגדך...אז תתעודד

מסכים איתך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה שמר תעלול אמר זה נכון וניתוח מעולה של המצב . רק אני רוצה להוסיף עוד שני דברים שכולם צריכים לזכור ואולי אם יהיו במצב הזה יוכלו לעשות יותר טוב

1 : אדם עובד שעות נוספות כי הוא רוצה לבנות ביית . יש כאן שתי אפשרויות הוא רוצה ביית שיראו (שופו אנאס) או שהוא חושב שבביית הוא יוכל לגדל ילדים בצורה יותר טובה ולהיות בקשר משפחתי יותר טוב . ויש הבדל גדול בשני המקרים , כי במקרה השני הוא מקריב היום למען המחר עם אשתו , במקרה השני הוא מקריב את המשפחה שלו על מזבח השופו אנאס שלו . במקרה הראשון האשה היא לא בסדר ורצוי להגיד , במקרה השני זה עם מצפונו של כול אחד

2 . אתם צריכים לדעת שאדם שעובד יותר מידי שעות ולא משנה מה הסיבה , צריך לוודא שאכן בת זוגו תומכת בהקרבה הזו כי היא גם סובלת ממנה , אחרת כול אחד מכם יכול להיות באותה סיטואציה ויתכן ולא יספרו לכם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
שיראו (שופו אנאס)

הרבה מילים בערבית שמשתמשים בהם בעברית ולפעמים בלי לדעת את הפירוש, במקרה שלך נראה לי שרק פיספסת אות אחת כי המיקום שלה היה נכון ;)

שופו יא נאס או ליתר דיוק שופוני יא נאס

שופו = תסתכלו

יא = אות קריאה

נאס = אנשים

בנוסף לתיקון ואם כבר הוספתי הודעה אז אני מסכים עם דברי יהודה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם לי היתה בעיה כזו, אבל עם משפחה מנישואים, לא עם חבר.

פה ייעצו לי דווקא לא לספר.

לא גיליתי לבסוף למשפחה, והגברת הפסיקה את מעשיה כשראתה שהדיבורים מסביב צוברים תאוצה.

אני חושב שהוא היה רוצה שאספר לו אבל במקרה זה דווקא היא המשפחה...

עד היום אני תוהה מתי היא תחזור לסורה ומה אני אעשה בנידון - גם אם יש את הגירסה השנייה פה שאומרת לא להתערב בעניינים לא לנו, מי קובע מה הם עניינים לנו ומה לא?

בריאות לכולם!

פורסם
גם לי היתה בעיה כזו, אבל עם משפחה מנישואים, לא עם חבר.

פה ייעצו לי דווקא לא לספר.

לא גיליתי לבסוף למשפחה, והגברת הפסיקה את מעשיה כשראתה שהדיבורים מסביב צוברים תאוצה.

אני חושב שהוא היה רוצה שאספר לו אבל במקרה זה דווקא היא המשפחה...

עד היום אני תוהה מתי היא תחזור לסורה ומה אני אעשה בנידון תבדוק מה נראה לך משתי האפשרויות שאמרתי , כי אם נראה לך שהוא עושה שופו יא נאס , אז הוא עצמו מעין "בוגד" בה וזה ברור שהיא תחפש ולא בטוח שמגיע לו שיודיעו לו , אלא אם כן אתה חושב שאם הם ילכו לייעוץ הם יחזרו לביית רגיל , אם אתה חושב שזה אחרת אזי נראה לי שצריך לבדוק ואולי לדבר איתה לפני שתדבר איתו - גם אם יש את הגירסה השנייה פה שאומרת לא להתערב בעניינים לא לנו, מי קובע מה הם עניינים לנו ומה לא?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בלי לקרוא את שאר התגובות - אני חושב שמיותר לשחק את אלוהים.

לפעמים אנשים בוגדים בקשרים שיכולים להחזיק שנים - לפעמים בני הזוג יודעים ומעדיפים להבליג כדי לא לשבור תא משפחתי.

ברגע שאתה שם מראה כזו מול בני הזוג הסוד ה"משותף" שלהם הופך לנחלת הציבור ומאלץ אותם - ממש כך - לפעול באופן בו הם לא רצו מלכתחילה.

לכן - דעתי - לשחק את אלוהים ולהתערב לאנשים בחיים זה מיותר.

לא מדובר בענין של חיים ומוות אלא ברגשות של אנשים - ופה התחום האפור כבר הרבה יותר גדול.

לכן - לדעתי - מיותר להתערב לאנשים אחרים בחיים, גם אם זה כולל לדעת משהו ולא לספר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עד היום אני תוהה מתי היא תחזור לסורה ומה אני אעשה בנידון - גם אם יש את הגירסה השנייה פה שאומרת לא להתערב בעניינים לא לנו, מי קובע מה הם עניינים לנו ומה לא?

מכיוון שאתה, ואף לא אחד אחר, לא יודע מה קורה בין בני זוג בחדרי חדרים, עדיף לא להיכנס לקלחת.

אז אתה יודע שההיא מזיינת מישהו אחר שהוא לא בעלה.

So?!

מה אתה יודע מה בעלה עושה בזמנו החופשי?

אולי הוא גם משתרלל מהצד?

אולי הוא סתם בעל מזניח שכל היום בעבודה ולא שם על אשתו פס?

אולי הוא לא מזיין מהצד אבל כל יום קורא לה "מלעונה" מול הילדים והיא, המסכנה, אין לה מספיק כסף לעזוב אותו אז היא מתנחמת מהצד, רק כדי לא לפרק את המשפחה?

מערכות יחסים זה דבר מורכב ומאוד טעון והכי כדאי לא להתערבב בזה, גם כי טוב לא ייצא מזה (ראה מה קרה לפותח השרשור) וגם כי לעולם אין לך את התמונה השלמה.

אם בא חבר, ביקש עצה, סיפר סיפור - תתמוך תשתתף ברגשותיו, אל תהפוך בעצמך לצד בעניין. אפילו תיזהר מלייעץ עצות , כי היום אתה אומר לו לזרוק את "הפוסטמה," מחר הם שוב כמו זוג יונים ואתה... אותך הוא כבר סימן כמי שחושב שזוגתו האהובה פוסטמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לקונדסון - ניתוח נהדר, והייתי רק מוסיף שזה מקרה קלאסי של מנגנון הגנה של האגו הנקרא התקה - את הרגשות השליליים להפנות כלפי מי שיותר זמין ופחות כואב לריב איתו.

לשניים שמעלי - מה שכתבתם נכון, אך נסו לדמיין מה היה קורה אילו , לאחר זמן היה מתגלה שדוד ידע ולא סיפר - להערכתי החברות היתה מסתיימת באותה הצורה בדיוק.

פורסם

אין לכם מושג כמה זוגות שנשואים זמן רב ויש להם ילדים מבוגרים לא מתגרשים רק מתוך נוחות ומעדיפים לא לדעת מה החצי השני שלהם עושה כשהם לא שמים לב.

הרבה בעלים אולי מודעים לכך שלאשה שלהם יש עולם חברתי משלה אבל מעדיפים להדחיק את העובדה שככל הנראה הוא כולל גם רומנים מהצד (או סינים מאחורה). אם יעמתו אותם עם המציאות הזו הם יהיו חייבים להגיב וזה פשוט ישבור את האיזון שהם חיים בו. אם אתה מדבר על שנת 80, אז קל וחומר. היום אולי אנשים פחות מרימים גבה על עניין כזה אבל אז זה היה הרבה יותר בעייתי.

מה אני הייתי עושה במקומך? מעביר מסר בעילום שם לאשה הבוגדת על כך שאנשים כולל חברים של הבעל יודעים מהעניינים שלה ומדברים עליהם, אבל זה רק עניין של זמן עד שהוא יגלה וכדאי שהיא תחשוב טוב מה סדרי העדיפויות שלה בחיים.

אם זה יוביל לגירושים - אז זה היה אבוד מלכתחילה. אם זה יוביל לכך שהיא תפסיק, כבר טוב. אם היא גם תפסיק וגם תתחיל לעבוד על שלום בית ושיפור היחסים עם בעלה זה בכלל מעולה.

בכל מקרה, לא הייתי מכניס את הבעל לפינה בשיחה פנים אל פנים בגלל שזה מתכון בדוק לתגובה קיצונית מצידו. מקסימום שבמקסימום אם הייתי מרגיש שכחבר אני מסייע לפגיעה בו אם אני מסתיר ממנו, הייתי מעביר אליו מסר דומה בעילום שם פרק זמן מסויים אחרי שהייתי מעביר מסר כזה לאשה אם הייתי מגלה שהיא לא עושה כלום בנידון.

לפעמים להיות חבר טוב זה גם לעזור לו מאחורי הגב שלו.

פורסם

אני מסכימה עם אשפוז,שאפשר היה להעביר מסר לאישה בלי לגלות שזה אתה.

יכול להיות שפשוט קשה לו עם העובדה שידעת את כל הסיפור האינטימי הזה,לא כל אחד אוהב להוציא את הכביסה המלוכלכת גם אם זה חבר טוב.

ודעתי האישית שהקשר שלהם גם כך לא היה מחזיק מעמד,כי גם על בגידה אפשר להתגבר כשהקשר חזק.

פורסם
מי אתה אדוני Kundason ?. אני מוריד את הכובע בפניך,מאז המקרה לא שמעתי ניתוח כל כך ממצא ומעניין.

נעים להכיר,

מר תעלול At your service.

אם עזרתי לך להשלים עם המקרה בצורה טובה יותר, או לישון יותר טוב בלילה - שכרי בצדי.

לקונדסון - ניתוח נהדר, והייתי רק מוסיף שזה מקרה קלאסי של מנגנון הגנה של האגו הנקרא התקה - את הרגשות השליליים להפנות כלפי מי שיותר זמין ופחות כואב לריב איתו.

אני יודע, אני מעדיף להסביר במילים רגילות את כוונת המשורר מאשר לזרוק לחלל האויר מושגים מעולם הפסיכולוגייה.

הכוונה היא להעביר את המסר, לא להישמע "מבין".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...