Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינטואיציה שלי טוענת שכן, עקב חלל גדול יותר ומלבני יותר.

לצורך העניין, מדובר באוקטביה קומבי חדשה.

מה דעתכם בנושא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תלוי איך אתה מגביר אודיו

במושגי SPL , היתרון היחיד שיש לסטיישן הוא מקום להרבה סאבים ומגברים , ואפשרות בניית WALL ובכך להקטין את חלל הרכב בצורה משמעותית , כדי לקבל מקסימום SPL.

אבל שוב

תלוי איך אתה מסתכל על זה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מממממ ליאריק יש סטיישן, וחתיכת SQ יש לו שם, אז אני מניח שיכול להיות שיש יתרון לכך שהרכב הוא סטיישן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הייתרון הוא שבד"כ זה נראה רכב של בעלי משפחות מרובות ילדים (בעזרת השם...) ובד"כ לאנשים אלו אין כסף להשקיע על מערכת כי לגדל ילדים זה יקר מאוד...:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

מבלי לפגוע חלילה ו"עם כל הצער שבדבר" :lol:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אלן יורי! (רועייייי רועייייייי)

הטענה היא שלסטיישן יש יתרון מבחינת אקוסטיקה מהסיבה שחלל הרכב הוא יותר גדול ואין הפרדה ממשית בין תא המטען לתא הנוסעים ולכן יש יתרון לרכב שכזה בייחוד בנושא הבאס.

אבל חוץ מההבדל היחיד הזה שהוא ממש לא משמעותי באופן כל כך מיוחד - מדובר ברכבים עם התנהגות בהמתית על הכביש, לרוב עגלות שהסוסות דווקא ברחו להן מהמכלאות ואם אתה אוהב שאנשים מסתכלים עליך כמו על מתנחל בפוטנציה - אז תקנה סטיישן.

לדעתי - יש יתרון משמעותי לרכבים גדולים כיוון שהמרחק מהאזניים שלך לרמקולים הקדמיים הוא גדול יותר וזה מחפה על חוסר האיזון בין ימין לשמאל בצורה יותר טובה.

אם תביט על רוב הרכבים היום - גם המשפחתיים וגם הקטנים שבהם, לרוב הקורות הקדימיות (האיי-פילאר) יותר רחובות וגם המרחק מהן לראש הרבה יותר גדול מרכבים ישנים יותר - יתרון עצום למערכות סטריאו!

המרחק בין הראש לטוויטרים בטויוטה שלי (שנת 96) לבין דגמים שנות ה2003 ומעלה הוא עצום לטובת הדגמים החדשים יותר - ואני יודע בוודאות שלדגמים החדשים יותר יש תוצאה טובה יותר מבחינת סאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...