Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קנית סקודה אוקטביה טורבו דיזל לבין קניית טויוטה פריוס חשמלית או לקנות סובארו עם מערכת גז שלהם כי הם היחידים שנותנים אחריות יבואן על המערכת גז, או לקנות רכב שנת 2005 שנגמרה לו האחריות ולהרכיב לו מערכת גז.

השאלה מה כדאי לקנות בהנחה שאני הולך להחזיק את הרכב לפחות 5-6 שנים אם לא יותר

תודה רבה לכל העונה לשאלתי!!!

פורסם

לא ניתן כרגע לרכוש רכב חדש עם מערכת גז, היות ומערכות אלו (יותר נכון הגז שהן משתמשות בו) אינו עומד בתקן EURO4. כמו כן, לא ניתן להתקין מערכת גז בצורה חוקית על אף רכב כרגע, מאותה סיבה. הנושא ייפתר באמצעות חקיקה בעוד מספר חודשים. עד אז ניתן לרכוש רכב משומש שכבר מותקנת בו מערכת גז.

מכל האופציות שציינת ובהתחשב בנסועה השנתית שלך, האוקטביה עונה על צרכיך בצורה המיטבית. המלצתי את אותו הדבר לאבא שלי שנוסע אותה נסועה כמוך ומתלבט, כמוך, בין אותם רכבים.

אלכס.

פורסם

על פניו נראה שהפריוס מתאימה לך אבל אף אחד לא יודע מה יהיה מצבה בשוק המשומשות עוד 6 שנים. עלות החלפת מצברים תהיה מאוד גבוהה ולדעתי זה ישפיע חזק על מחירן כמשומשות.

האוקטביה אוטו מצויין שסובל מביטוח מאוד גבוה.

למה אתה לא בודק גם את המגאן דיזל שמציעה מחיר יותר אטרקטיבי לאוטו מאובזר בנדיבות, נוח מרוד ומאוד חסכוני (בידנית קל מאוד להשיג לפחות 20 ק"מ לליטר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...