Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שהסטנדרט הוא 55W

האם זה יפגע אם אני ישים 100W כי משום מה אני בקושי רואה בלילה הנורות שלי ממש חלשות

פורסם

נקה או החלף את הפנסים שלך. 100W זה לא חוקי ולפעמים החיווט לא יכול לעמוד בהספק כזה והוא נמס. כמו כן, גם הרפלקטור עלול להפגע עקב החום הרב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נשמע מתכון לצרות.

הפיוזים הם של 10A ונורה של 100W יחסית קרובה לזה ובטח הרבה יותר מאשר נורות ה- 55W.

יתכן ונורות חדשות של חברה איכותית כמו OSRAM יחד עם כיוון פנסים ישפרו את המצב.

זה רעיון קלוש אבל כדאי לבדוק שהפנסים מאירים בגובה הנכון - בצד שמאל של "מחשב הדרך" בלוח השעונים ומשמאל לסמל של פנס לוודא שמופיעה הסיפרה "0" ולא משהו אחר - אם מופיע משהו אחר אז בעזרת הכפתורים בצד שמאל של לוח השעונים להגביה חזרה את הפנס למצב "0".

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה ז"א לכוון? לכוון עם הכיוון החשמלי או לכוון את הפנסים פיזית?

יש לך הרי HSD, וב HSD ישנו כיוון חשמלי לגובה אורות. תמצא גלגלת מצד שמאל לידית איתותים. תכוון אותה על 0 (כלומר אפס נוסעים), ואם יש יותר נוסעים אתה בוחר לפי מספר הנוסעים, 1,2,3 בהתאמה.

או שמא אתה מדבר על כיוון ידני של הפנס, ע"י פירוקו וכיוון בעזרת הברגים? את זה צריך לעשות יחד עם מכשיר שבודק אורות כמו זה שיש במכון טסטים, אי אפשר לכוון על סמך ניחוש.

ROOONEEYY

פורסם

נכון, יש לי HSD, והמנועים בפנסים אכן עובדים.

לרוב אני נוסע לבד, ותמיד על מצב "0".

בהנחה ובטסט השנתי (שהולך ומתקרב), הכל תקין מלבד כיוון הפנסים, האם זו תהיה חוצפה לבקש מהבוחן שיכוון לי את האורות ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לבקש אתה תמיד יכול, השאלה אם הוא ירצה לעשות. אם אתה מכיר אותו אז סביר להניח שהוא יסכים, אחרת הוא לא חייב להסכים. בד"כ זה עניין של כמה דקות אולי פחות. תנסה, כן כן לא לא.

ROOONEEYY

פורסם
לבקש אתה תמיד יכול, השאלה אם הוא ירצה לעשות. אם אתה מכיר אותו אז סביר להניח שהוא יסכים, אחרת הוא לא חייב להסכים. בד"כ זה עניין של כמה דקות אולי פחות. תנסה, כן כן לא לא.

זה אחד השירותים שמכון הטסטים צריך לעשות לאזרח הקטן ללא תשלום, ובלי שתבקש אפילו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...