Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על קאדי 99 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על קאדי 99 ?

יש בעיות ברכב ? איך המנוע שלהם חזק או לא ?

או מעדיפים ברלינגו 98 ?

איזה חזק ברלינגו או קנג או קאדי??

תודה

פורסם

לשלושת הרכבים מנועי דיזל אטמוספריים.

לקאדי/סיאט אינקה הספק של 64 כ"ס.

לקנגו 65 כ"ס.

לברלינגו 71 כ"ס.

בשורה התחתונה, הקנגו הוא הזריז ביותר מבין שלושתם, ולטעמי גם הכי נוח.

אני הייתי קונה קנגו.

פורסם

לא הכי נכון לשוות קאדי לברלינגו/קנגו, מאחר וקאדי הוא טנדר מהדור הישן, כלומר תא נהג קטן נמוך וצפוף וארגז שמהווה מעין יחידה נפרדת. קאדי/אינקה זה למעשה הרכב האחרון באירופה שיוצר בתצורה זו. לאחר מכן כל היצרנים עברו לתצורה, שמוכרת היום (סיטרואן הציגו בשנת 96 את ה"טנדרון החדש" - ברלינגו, ואחרים העתיקו ממנה).

לקאדי מנוע SDI, שמופיע בעוד הרבה מכוניות של פוקסואגן/סיאט/סקודה. נחשב אמין .

לא יודע, איזה "חוזק" אתה מחפש במכוניות האלו, לדעתי קאדי שווה בערך בביצועים לקנגו, וברלינגו מעט פחות טוב.

הטנדרונים החדשים נוחים בהרבה בתור רכב משפחתי, בקנגו דלת צד בכל הדגמים, למעת הסגורים (קנגו אקספרס), בברלינגו רק מדגמי 99. בקאדי אין בכלל (כמעט), ראיתי כמה קאדי/אינקה בודדות עם דלת צד, אני חושב, שדלתות צד בקאדי/אינקה הותקנו בארץ.

פורסם

יש לי קנגו 2005 ידנית 1.9D

האוטו חסכוני בטירוף (לפי נתון שראיתי פעם הוא עושה 1-21 למרות שזה בטח הגזמה, אבל המצב לא רחוק משם!

שדה ראיה ענק

הרבה מקום מבפנים

גיר וקלאצ' קשים (בהתחלה לא אהבתי היום אני לא מסוגל לסוע על אוטו עם גיר וקלאצ' רכים)

ספר לי מה הצרכים שלך בידיוק אני ינסה לענות בכיוון

• תוכן חדש...