Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה קצת מוזרה

שמתי לב כאשר אני מגביר מהירות ברכב הווליום של המערכת עולה,

בלי קשר לטורים ובלי קשר לעוצמת הלחיצה בגז..

פשוט שמהירות הרכב גוברת (גם נגיד אם יש ירידה והרכב מאיץ) אז ווליום עולה והשיר נשמע כבר לא נקי כזה.... ושאני עוצר אז הווליום חוזר לווליום המקורי..

מישהו נתקל בכזה דבר? :shock:

מחובר, מערכת,מגבר,סאב ורמקולים קדמיים ואחוריים.

פורסם

פיוניר במקרה? אם כן,חפש בתפריט אפליקציה תחת האותיות SLA [אם זכור לי נכון] ובטל אותה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ה-SLA הוא בעצם אפשרות כיוון העוצמה לכל מקור מוזיקה במערכת בכדי לאזן את המקורות אחד ביחס לשני. ככה שכאשר תעבור מרדיו ל-CD לא תקבל איזה "פיצוץ" באוזניים וההפך.

מה הקשר של זה לעוצמה במהירות משתנה?

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

ברדיו דיסקים של פיוניר אני חושב שהתחילו מהדגם הראשון של הדולפינים

להכניס שם חיישן שנקרא בתפריט (sensor) שכאשר אתה מעלה את מהירות הרכב הרדיו שומע את מהירות הכביש או הדרך... ולפי זה הוא משנה את הווליום...

לבחור שיש את הבעיה הזו של הווליום שמשתנה על פי המהירות שפרוט ישים את המצב של הסנסור על off.. יש שם אפשרות לכןן את הרגישות.

פורסם

אסף ורענן, האופציה הזו נקראת ASL, ולא SLA. האופציה SLA קשורה לרדיו עם אינני טועה, לא זוכר בדיוק מה.

עם זה פיוניר, רוב הסיכוים שזה אופציית הASL. תבטל אותה וזה כבר לא יהיה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אולי אתה מתכוון שכאשר אתה שומע בווליום גבוה אתה מוצא את עצמך נוהג מהר יותר :wink:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

למען הסר ספק

ASL-אופצייה שכאשר המהירות ורעשי הדרך עולים הווליום עולה מן אופצייה של פיוניר שמתבססת על חיישן

SLA- אפשרות של הגברת הווליום והגעה לעוצמת המקור

בעיקר מיועד לשימוש כאשר שומעים רדיו

בקיצור אני כמעט בטוח שהבעיה שלך היא שהתכונה של הASL דלוקה אצלך מה שאתה צריך זה לשים את התכונה הזאת על OFF

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם הבדיקות שהוצעו לא עוזרות, יכול להיות שיש בעיה במערכת החשמל.

יש לבדוק את מע' החשמל אצל חשמלאי מומחה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

SLA - source level adjusment

ASL - הפונקציה שמשנה את הווליום בהתאם לרעש בחלל הנוסעים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה SLA נועד להשוות בין מקורות הסאונד. קורה לפעמים שבעת מעבר משמיעת דיסק לרדיו יש הפרשי ווליום גבוהים. האופצייה הזאת מאפשרת לך לכוון את העוצמה היחסית כדי שהרדיו והדיסק ישמעו באותה עוצמה.

במבחן המציאות - אין שום צורך בכך.

ה ASL - Automated sound levelizer עובד באמצעות סנסור המרגיש את הרעש בחלל תא הנוסעים ומפצה על כך באמצעות הגברה או הנמכה של הווליום.

במבחן המציאות - מעצבן ממש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...