Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית כלבים - זקוק לפיתרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אבהיר לכולם שאני מאוד אוהב חיות, ובעיקר כלבים, אין לי שום כוונה לפגוע באף כלב, ההיפך הוא הנכון.

אני גר בקומה האחרונה בבניין מגורים בעל מעלית אחת, יש לנו מספר שכנים עם כלבים (אפילו אחד עם 3 כלבים),

אך הבעיה מתמקדת אך ורק באחד מהם, יש לו כלב אחד, שפשוט מסריח את המעלית, ביקשנו מהבעלים שיעלה את הכלב במדרגות והוא הסכים,

אבל הבן שלו, לא מסכים, והאבסורד הוא שהבן עולה במדרגות (מפחד ממעליות) אבל מעלה את הכלב לבד במעלית!!!

באמת, עם כל הכבוד, תנו לכלב לעשות קצת ספורט, תתחשבו קצת בשכנים, או לפחות תטפחו אותו!

לפני מספר חודשים היתה לאותה משפחה כלב זקן מאוד שגסס, הכלב פשוט לא זז והסריח כל היום (הם הגיעו למצב שלקחו אותו לפסיכולוג של כלבים), רק בגלל מצבו הסכמנו לחיות עם המצב, אבל עכשיו, יש להם כלב חדש, מסוג זאב כל שהו, מאמנים אותו כל היום והוא נראה בכושר טוב, למה הוא לא יכול לעלות במדרגות?! אני לא יטיף להם איך לטפל בכלב שיריח טוב, כי זאת כבר בעיה שלהם, אבל למה אני לא יכול לעלות בשלום במעלית?

פירסמנו מודעה נוספת במעלית שמתייחסת לנושא, כל מה שקיבלנו היה שכתבו על המודעה "זין".

כמובן שהילד עדיין מעלה את הכלב במעלית, וחשוב לציין שאף שכן אחר לא עושה זאת, ולכן החלטנו לנקות בצעדים טיפה יותר חריפים.

שמעתי פעם על כל מיני עצות של פיזור חומרים שמרחיקים כלבים, הייתי שמח אם תוכלו לפרט על חומרים כאלה.

אני כמובן לא מדבר על חומרים רעילים או משהו בסיגנון, אלא סתם לדוגמא לפזר על השטיח של המעלית קצת פפריקה שתבריח אותם (אין לי מושג אם פפריקה באמת עושה את זה),

אז אם למישהו יש חומר כלשהו או תבלין שמבריח כלבים, אני אשמח לעצות.

תודה מראש

תום.

פורסם

להבריח ממש זה לא יעזור, כי הכלב כבר רגיל לזה.

למרבה צערך יש לפתור את הבעיה במישור האנושי - מול בעלי הכלב ולא מול הכלב עצמו.

אני ממליץ על שיחה עם ועד הבית. במידה ואתם חברים באגודה לתרבות הדיור יש אפשרות לקבל יעוץ משפטי. אם לא - גש לעורך דין ושלח להם מכתב רשום עם איום בתביעה, זה מאוד עוזר בד"כ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
להבריח ממש זה לא יעזור, כי הכלב כבר רגיל לזה.

למרבה צערך יש לפתור את הבעיה במישור האנושי - מול בעלי הכלב ולא מול הכלב עצמו.

אני ממליץ על שיחה עם ועד הבית. במידה ואתם חברים באגודה לתרבות הדיור יש אפשרות לקבל יעוץ משפטי. אם לא - גש לעורך דין ושלח להם מכתב רשום עם איום בתביעה, זה מאוד עוזר בד"כ.

הכלב יחסית צעיר ובכלל חדש בבניין (פחות מחודש, למרות שאני לא יודע מה זה חדש בשביל כלב) והוא עדיין בשלבי אימון, עד כמה שהוא הספיק להיתרגל, ברגע שמשהו יפריע לו פעם אחת, פעמיים, שלוש, בסוף הוא ילמד, לא ככה?

אין עם מי לדבר עם בעל הכלב, ניסינו עשרות פעמים, כמו שאמרתי שמנו גם שלט, הילד ממשיך בשלו.

אנחנו ועד הבית, ואנחנו לא מעוניינים לערב גורמים חיצוניים בנושא, יש לנו יחסי שכנות טובים עם השכנים ואנחנו לא רוצים להרוס את זה

תודה על התגובה

פורסם

תפנה ל"אגודה לתרבות הדיור", אני חושב שמעליות נוסעים מיועדות רק לנוסעים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין עם מי לדבר עם בעל הכלב, ניסינו עשרות פעמים, כמו שאמרתי שמנו גם שלט, הילד ממשיך בשלו. אנחנו ועד הבית, ואנחנו לא מעוניינים לערב גורמים חיצוניים בנושא, יש לנו יחסי שכנות טובים עם השכנים ואנחנו לא רוצים להרוס את זה.
אם הוא שם זין עליכם אז אין לכם יחסי שכנות טובים. הכלב לא אשם, השכן אשם. טפלו בזה מולו, תעשו על זה אסיפת דיירים.

איך אומרים - טוב כלב שכן משכן כלב.

פורסם

כמו שקובי הקטן אמר - מעליות מחרפנות כלבים - אולי יעזור לציין בפני ההורים את זה.

התעללות בכלב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תפזר פלפל שחור במעלית. (כלבים מתעטשים מזה וזה לא פוגע בהם ) אחרי כמה פעמיים שהכלב יצא מהמעלית בהתקף של התעטשות הבעלים יחשוש מלהכניס אותו לשם שוב. וזהו פתרת את הבעיה אין נפגעים כולם מרוצים

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

יש אם אני לא טועה בACE יש איזה "תכשיר" שמיועד להרחיק כלבים.

בעיקרון מיועד לשים על רהיטים, ספות, עציצים וכ"ו.

כדאי שהכלב לא יתעסק איתם.

יכול להיות שאם תקנה את זה ותשים את זה במעלית זה יוכל לעזור..

שיהיה בצלחה..

פורסם

התכשיר באייס זה טעם מר,ע"מ שהכלב לא ילעס רהיטים,לא ע"מ להרחיק.

מצטרף להמלצה על הפלפל שחור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תבדוק בחנויות של בעלי חיים יש חומר שנקרא:

Boundary" indoor/outdoor dog and cat repellent"

עובד מצויין על חתולים (אני מאמין שגם על כלבים זה יעבוד)

פורסם

שאלה קצת מפגרת אבל מבחינת חוק הכלב צריך להיות קשור ברצועה לבעלים ובחלק מהרשויות המקומיות אפילו עם מחסום פה.

ממה שכתבת הילד עולה במדרגות והכלב לבד במעלית, משמע לא קשור ומשוחרר ברשות הרבים.

נלך צעד קדימה, מה עם מישהו יעצור את המעלית באמצע הדרך שהכלב בפנים, הוא יכול להיות מותקף (כמובן שזה היפוטתי כי קשה להאמין שגור יתקוף).

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...