Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבתות בין HU ALPINE VS ECLIPSE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

אני מחפש HU.

בגלל מחסור בתקציב אני מתכוון להביא אותו מחו"ל.

אני מתלבט בין ALPINE CDA-9815\3 או ECLIPSE CD-5435.

יחובר ל HERTZ ESK-165S ומגבר HELIX DARK BLUE4.

פורסם

תקח בחשבון שהאקליפס הזה עולה אומנם 220 באיביי , אבל אין לו טיים אליינמנט ויש לו DAC 1 BIT ל5000 יש DAC24BIT יש לו טיים אליינמנט וקרוס ויש לו איקולייזר פרמטרי 7 או רגיל 11

המשמעות היא שאם אינך רוצה להוציא 380 דולר 0התקציב) אולי האלפיין יועיל לך יותר . אם זה היה ה5000 הייתי אומר ישר האקליפס

דרך אגב תבדוק את הקנווד אסקלון , הם וגם הקלריון נותנים ב220 דולר מכשירים עם DAC24BIT

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

באחד מהפורומים בחו"ל עשו ת'רד ובו עשרת ההד-יוניטים הכי טובים בעולם. איזשהו דגם של אקליפס קטף את המקום הראשון.

אני בטוח שהיא חברה מצויינת, אבל כמו כל חברה יש לה סדרות נמוכות וסדרות גבוהות. זה שרשום "אקליפס" לא הופך כל מכשיר בסיסי למייבאך.

בנוסף יש להם חסרון (או יתרון, תלוי מי מסתכל על זה) שהפאנל לא נשלף, למעט דגם אחד לפי מיטב ידיעתי.

ניר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
באחד מהפורומים בחו"ל עשו ת'רד ובו עשרת ההד-יוניטים הכי טובים בעולם. איזשהו דגם של אקליפס קטף את המקום הראשון.אם זכרוני אינו מטעה אותי זה היה הדגם הקודם הכי גדול שלהם ? היום זה הCD7000 שעולה הרבה יותר ממה שהתקציב שלו מאפשר .

ואם אני לא טועה היה שם פיוניר אחד וה9255 של קלריון

אבל אני לא זוכר היכן זה היה , אז אם תזכר ותמצא קישור אשמח

אני בטוח שהיא חברה מצויינת, אבל כמו כל חברה יש לה סדרות נמוכות וסדרות גבוהות. זה שרשום "אקליפס" לא הופך כל מכשיר בסיסי למייבאך.

בנוסף יש להם חסרון (או יתרון, תלוי מי מסתכל על זה) שהפאנל לא נשלף, למעט דגם אחד לפי מיטב ידיעתי.

ניר?

איתמר.

לפותח התרד במחירים האלו הכי כדאי זה הקנווד כי גם לפשוט שלהם הKDC590 יש קרוס ויש 24BIT DAC

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...