Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זגגות ברכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וביצעתי ייבוא של רכב מסויים לארץ, והשמשה הקדמית + חלון הנוסע השמאלי סדוקות,

היכן ניתן להשיג חלונות שכאלו?

האם יש מקום שמייצר שמשות בהזמנה אישית לפי בקשה? זאת אומרת שאוכל להביא אליו את השמשה הסדוקה והוא בעצם ייצר לפי מידות אחת חדשה?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

היי

איזה אוטו נתחיל עם זה

בעיקרון יש לך את אוטו גלס

אבל הוא מחכה שאנשים כמונו יבואו אליו

והוא דוחף מחירים בשמים

אז אם אתה מוכן להיות פרייר תלך אליו אם לא תביא לבד יעלה לך יותר זול

סתם דוגמא

אני צריך שמשה למוסטנג

הוא רוצה שש וחצי אלף שקל בלי הרכבה ועוד 1000 שקל הרכבה

תעשה חשבון לבד

רק נקודה למחשבה

שמשה לרכב רגיל (מזדה וכו ) הוא מוכר בגג 1500 שקל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני הייתי בקשר לשמשה קידמית לשברולט ישנה בחולון מאחורי סלקום ברח' המלאכה, רח' קטן שאני לא זוכר את שמו ואת שם העסק המחיר היה סביר מאוד וגם במחירהעבודה לא הפציצו.

פורסם

לדודי, גם אני מדבר על שמשה למוסטאנג.

חבל שיש אנשים מגעילים כאלה,אמנם יש לו על מה לקחת יותר כסף כי מן הסתם שמשה למזדה הוא מייצר\מייבא מסחרית ובשביל להכין שמשה למוסטאנג הוא צריך לעבור טרחה נוספת אבל עדיין לא אחת שמצדיקה מחיר כזה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

כמה דברים:

קודם כל, שמשה קדמית לכל אוטו שהוא (כמעט) תהיה שמשה מעוגלת, כלומר שמשה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לייצר לבד, וגם אוטו גלס לא עושה את זה.

שמשה לחלון צד, לרב תהיה שטוחה ואתה ניתן לייצר לפי שבלונה אצל חלק מזגגי הרכב. אני אוהב ללכת לבעלי מקצוע עצמאיים, ולא בעלי רשתות, כמו אוטו גלס, שיכול להרשות לעצמו לדפוק מחירים בגלל השם, ומכיוון שלקוח אחד לא יזיז לו, לכאן או לכאן.

לכן, עדיף במקרה זה לייבא שמשה קדמית מחו"ל, לא חסרים אתרים וחנויות של מוסטנג, לשלם משלוח ומכס, ועדיין לצאת מורווחים מהסיפור. לגבי חלון הצד, גש לזגג רכב, שיכין לך אחד (אפילו שניים) לפי החלון הקיים (לא משנה מאיזה צד) ותכין לעצמך גם שבלונה מקרטון, לכל צרה שלא תהיה.

אל תשכח שכאשר מחליפים שמשה, עלולה למצא המון חלודה מתחתיה, ואם כבר הוצאת אותה כדאי לסדר את זה, ושני דברים נוספים הם הגומיה, שלעיתים תקרע או תתגלה כלא שמישה, והמנגנון של חלונות הצד, שעלול להשבר או להדפק גם הוא במהלך ההחלפה.

בנוסף לאמור לעיל, כדאי יהיה קודם כל לפנות לחברה התל אביב שיכולה לפעמים לתקן סדקים בשמשות בלי החלפה שלה או הוצאתה. לא ניסיתי אותם, אבל אני יודע שאם הם לא יצליחו אתה לא מחויב בתשלום.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

ל THE GHOST, עלתה בראשי המחשבה לייבא שמשה עוד לפני שפתחתי את האשכול, אבל אני קצת (הרבה) מפחד משום שסבלים הם לא אנשים עדינים ומן ההגיון שאם אני ירצה להחזיר את השמשה לאותה חנות חלפי מוסטאנג, אני יתקל בלא מעט פרצופים והתנגדות כי החלק יצא שלם מהחנות ונהרס במהלך הדרך שלא באשמתם - לכן, הייתי רוצה משהו בארץ.

לא תמיד מקבלים את מה שרוצים, כנראה שאם אני יביא את המוס הספציפית הזו באמת אני יצטרך לייבא שמשה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תשלח לבעל המוסטנג שמשה חדשה לביתו, ותבקש ממנו שישים אותה באוטו, מאובטחת היטב, קשורה ומרופדת, אפילו תשלם לו עוד 50 דולר על הטרחה, וכך תחסוך את עלויות המשלוח, המכס והחששות מפני שבירתה.

כמו כן, אם מדובר בחנות גדולה ומוכרת, סביר להניח שהם עובדים עם חברת שליחויות גדולה וטובה, וזו לא הפעם הראשונה שהם שולחים שמשות בדואר, לדעתי הם רוצים בדיוק כמוך שהשמשה תגיע שלמה ובריאה והם, בניגוד אליך, יכולים לפקח על זה ולדרוש את זה.

אופציה נוספת, סע לחו"ל לראות את האוטו, ובדרך תעבור בחנות חלפים, שים כל מה שאתה צריך באוטו ושוב חסכת את עלות המשלוח והמכס, והרווחת טיול, שלא נדבר על זה שלא קנית חתול בשק, שזה יתרון אדיר.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

איך אומרים "לו הייתי רוטשילד" :)

כרגע התקציב שיש לי מאפשר ייבוא של הרכב וחלק נכבד מהשיפוץ, אבל לא את כולו.

את העלויות הנוספות אכסה תוך כדי ההתקדמות בעזרת המשכורת.

עוד דבר "קטן" שיעשה את האפשרות לטוס לשם לרכוש את הרכב באופן אישי קשה במיוחד הוא שאין לי ויזה,

מעבר לכך טיול כזה עולה הרבה כסף כשאתה צריך לחשב כרטיסי טיסה, נסיעות\השכרת רכב ולינה.

כשאני חושב על זה הכי הגיוני שבהזמנת השמשה (מה שאני מתכנן לעשות ביחד עם עוד כמה חלפים, שיוזמנו מחנות גדולה) להדגיש בפניהם שהמסע שהשמשה תעבור הוא ארוך ולבקש שיארזו אותה באקסטרה זהירות.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

לחברים שלום

ישנו יצרן שמשות בארץ אשר היה מייצר שמשות גם לרכבי אספנות ועדיין מחזיק שבלונות לכל מיני רכבי אספנות פנו לנחמן בסרגליק הוא אמנם בפשיטת רגל אך המחסן עדיין פעיל,למעשה כל מה שצריך שבלונת פח בעובי 8 ממ מעורגלת וחתוכה על פי תצורת השמשה

יגאל

פורסם

תודה על המידע, אשמח לפרטים נוספים על אותו איש כמו איך ליצור איתו קשר שכן אם אצטרך שמשה חדשה אדבר איתו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עזוב שטיות...

יש בירדן שמשות מקוריות למוסטאנג מכל השנים חדשות ובכלום כסף...

בן דוד שלי הזמין למוסטאנג 68 שלו וזה עלה לו 4000 ש"ח .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

נכון שהרכב שלי הוא לא מוסטנג!!! וגם הוא לא קרוב למוסטנג, אבל עסק זה עסק...

לפני חודשיים בערך פרצו לי את הרכב ושברו לי את השמשה בדלת של הנהג,

חיפשתי הרבה זמן שמשה כזאת בערך חודש וחצי ( שמתי פרספקט עד מציאת החלון ), לבסוף התייאשתי אחרי שחיפשתי חודש בערך חלון,( מגרשי פירוקים,סוסיתות שעומדות בחצרות של אנשים ) אף אחד לא הסכים למכור לי,לבסוף הלכתי לזגג רכב ברחובות והוא ייצר לי חלון של הדלת של הנהג , וגם על הדרך עשיתי חלון קדמי רזרבה, עבודה יצא ממש יפה, החלון תואם אחד לאחד, הוא לקח לי על החלון כולל חיסון כולל הרכבה 170 שקלים חדשים בלבד!!!

ועל השמשה הקדמית לקחת לי עוד 200 בלי הרכבה ...

שמע שווה לנסות למרות שלא מדובר במוסטנג אלא בסוסיתא כרמל דוכס.....

אם תרצה עוד פרטים אני אמשח לעזור....

• תוכן חדש...