Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי סאב פיוניר בעל שני סלילים, האם ישנה אפשרות לחבר אותו באופן רגיל למגבר (לא מונו בלוג, מגבר 5 ערוצים), כלומר ב-4 אוהם? האם ייגרם לסאב נזק כלשהו או שהוא בנוי לעבוד אך ורק ב-2 או 8 אוהם...?

בתודה מראש.

פורסם
שלום לכולם.

רכשתי סאב פיוניר בעל שני סלילים, האם ישנה אפשרות לחבר אותו באופן רגיל למגבר (לא מונו בלוג, מגבר 5 ערוצים), כלומר ב-4 אוהם? האם ייגרם לסאב נזק כלשהו או שהוא בנוי לעבוד אך ורק ב-2 או 8 אוהם...?

בתודה מראש.

אם אתה מחבר בגישור את הסאב, אתה יכול לחבר רק 8 אום, אבל לפי מה שהבנתי יש לך ערוץ אחד לסאב, כלומר אתה מחבר רגיל, אז אתה יכול לחבר אותו גם ב 2 אום. תן מידע על המגבר, אוכל להגיד לך בדיוק.

פורסם

המגבר הוא מגבר דרגון 5 ערוצים, יש אפשרות לחבר את הרמקולים ב-2 אוהם, בקשר ליצאת הסאב אני לא בטוח כי לפי הנתונים ההספק משתנה רק ליציאות הרמקולים וההספק של הסאב נשאר קבוע בחיבור כזה, לכן אני לא בטוח שאני יכול לגשר את החיבורים בסאב....

פורסם
המגבר הוא מגבר דרגון 5 ערוצים, יש אפשרות לחבר את הרמקולים ב-2 אוהם, בקשר ליצאת הסאב אני לא בטוח כי לפי הנתונים ההספק משתנה רק ליציאות הרמקולים וההספק של הסאב נשאר קבוע בחיבור כזה, לכן אני לא בטוח שאני יכול לגשר את החיבורים בסאב....

מה זה הדרגון הזה? יש דגם, משהו שאני אוכל למצוא אותו באינטרנט ולראות את הנתונים...

אם יש לך 5 ערוצים לא תוכל לגשר את הסאב ביציאה של הסאב...

2 ערוצים - FRONT

2 ערוצים - REAR

ערוץ 1 - SUB

בדרך כלל ניתן לחבר 2 אום בחיבור רגיל ולא בגישור.

פורסם
המגבר הוא DRAGONSOUND דגם KAC-859.

מצאתי לפי הדגם מגבר של KENWOOD.... אז מה זה דרגון אני לא יודע. טוב קיצר, הוא 5 ערוצים אז כנראה זה זה...

אתה יכול לחבר ב 2 אום באז תקבל כמו שכתוב 150 W במקום 120 W ב 4 אום.

תחבר במקביל את הסלילים בתוך תיבה, + / - תחבר כרגיל כאילו זה רמקול רגיל....

פורסם

210W x 4CH +180W x 1CH Putere RMS (2 OHM

100W x 4CH + 120W x 1CHPutere RMS (4 OHM

למה לא משתנה? הנה תראה.

היה לי סאב בעל שני סלילים ובגלל שיש לי מגבר עם שתי יציאות לסאב, לא יכולתי לחבר אותו ב 4 אום. חיברתי אותו ב 8 אום.... כרגע יש לי סאב בעל סליל אחד 4 אום, ואני מגשר שני ערוצי סאב.

לפי דעתי אין צורך להחליף סאב, כיוון שיש לך ערוץ אחד והוא יכול לעבוד ב 2 אום.

פורסם

שים לב לנתונים שוב... בהספק MAX הוא מדבר על 4 אוהם, אחרי זה הוא עובר לנתוני RMS וגם שם רשום כמה ב-4 אוהם, אבל.. ב-2 אוהם ההספק של היציאה ה-5 שהיא של הסאב ההספק לא משתנה.

פורסם
סבבה טועים, אבל בכל אתר שהמגבר הזה מופיע הנתונים תואמים.....

לא ידעת שכולם מעתיקים מאתר לאתר? ככה זה. איפה עוד מצאת אותו, אני חיפשתי ולא מצאתי דבר כזה... אני מוצא KENWOOD כל הזמן.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...