Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם צריך עזרה דחופה

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 99 לפני כיומיים בזמן האצה אני שומע צילצולים במנוע זה קורה במיוחד שאני נותן קיק למנוע ובנוסף הרכב קצת מרעיש מה שלא היה לפני. הלכתי אתמול והיום לשני מוסכים מורשים והם ניסו לאתר מהיכן הבעיה נובעת אבל הם לא הצליחו ובאמת ניסו הכל החליפו פלגים חוטי הצתה וגם את הסלילי הצתה החליפו ובנוסף בדקו את הממיר הקטליטי וכל מיני בדיקות נוספות חיבור למחשב ולא הצליחו בסוף.

מישהו נתקל בבעיה דומה? זה קצת מייאש

אשמח לקבל תגובות תודה מראש

פורסם

העניין שזה לא מהדלק אני מתדלק באותה תחנה כבר שנתיים ולא הייתה לי בעיה עם הדלק(סונול)

אני חושב שהעניין יותר מורכב .תודה בכל זאת

פורסם

אינפוזיה מקצועית, ותוספ למיכל הדלק בנוסף, להסרת פיח שהוא אחד מהגורמים המהותיים לצלצולים ו/או חלק מהם, ביצעו?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן במוסך ביצעו אינפוזיה עם תוסף BG44 (משהו כזה) להסרת הפיח ואין שינוי עדיין הבעיה ישנה.

עלי לציין שלפני 3 שבועות שמתי במיכל דלק תוסף K44

פורסם

לא סתם ביצעו אינפוזיה וטוב שהשקתה את הרכב בתוסף דלק ,כי כל הסימנים שאתה רושם

מצביעים על חוסר דלק ,יתכן שאחד המזרקים סתום חלקית, או אפילו כולם ליפני שתוציא עוד כסף מיותר, מעט סבלנות תישתלם ,לאחר 1000 ק"מ תנסה שוב פעם תוסף k44 שאכן זהו תוסף מעולה ותמתין לתוצאות בהצלחה .

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

חבר שלום

1פרק ארבע מצתים ובדוק כי הם בדרגת פיזור החום המתאימה

2 נסה לבדוק את צבעם ולומר לנו

3 האם חיישן נקישות נבדק?

4 האם הרכב מתחמם(חסר מים )?

5 האם תצרוכת הדלק ברכב היא נמוכה מעבר לסביר?

6 האם בשעת קיק יש עשן שחור?

יגאל

פורסם

שלום

היום במוסך בדקו את כל מה שציינת ובנוסף בדקו במחשב את החיישנים ואמרו שהכל תקין.

משום מה יש לי הרגשה שזה קשור למזרקים אולי הם סתומים אני באמת ניסיתי הכל בשתי המוסכים שהייתי היום.אני אנסה ללכת מחר למכון הזרקת דלק אולי שם ימצאו את הבעיה.

• תוכן חדש...