Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, אם כך אני חוזר בי. הייתי בטוח שיש איזהשהוא תיאום בין הזמנים של השיאי מסלול לכל מכונית לבין אלו שעושים גם כשעולים לפעם אחת כל פעם. אם אין, אז זה אפשרי לעשות 9 וקצת על SLK200 (וכמובן שזהו בכל מקרה זמן מאוד מהיר).

כמה פעמים עלית על המסלול בסה"כ? אין אפשרות לעלות לכמה פעמים רצוף?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין אפשרות לעלות לכמה פעמים רצוף?

לא.

אפשר לקנות כמה כרטיסים, מה שמקנה הנחה.

אבל כדי להקיף שוב את המסלול, צריך לחזור לתחילת התור.

הסיבה די ברורה מאליה.

אביחי

פורסם
בשביל מה לעשות מסלול בארץ אם כל הפורום עושה את זה בחו"ל.כי אינך יכול לנהוג על מכוניות שאתה יכול להשכיר שם , אבל הסיבה היותר חזקה , שחלק מהאנשים כאן יהיהו בגיל עמידה די מתקדם עד שיהיה בארץ מסלול ברמות האלו שאתה יכול להכנס ליום מסלול

עוד כמה מסילברסטון

ותודה על התמונות

בברכה יהודה

נ.ב תודה לאלו שענו לי על הDTM מישהו יודע קצת על ההבדל בהספקים/ בבניה/במומנט בינה לבין המשפחתית הרגילה שלהם ?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה)

הבסיס הוא המכונית סאלון הרגילה, ועליה שמים שיפורים לפי הגבלות מסוימות

אבל לא יכול להיות רכב ייעודי ל-DTM אלא רק מבוסס על מכונית רגילה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דני - נהיגה יפה מאוד - ולדעתי גם בחרת ברכב טוב, אתה לא רוצה "להיתקע" בפעם הראשונה על מסלול מירוצים עם רכב חזק מדי שיגרום לך לעשות שטויות.

בקשר לאוטובוס שכולם תוהים לגביו - כזכור לי מדובר על אוטובוס של תיירים של הרינג, וזה חלק מהדברים שהם מציאים - קבוצות מאורגנות יכולות להגיע ולעשות את המסלול על אוטובוס (שאני מתאר לעצמי גם לא סטנדרתי).

בדיוק כמו מונית הM5 - רק יותר גדול :)

ערב טוב, דני :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ושימו לב, את זה, אין לאף אחד עדיין, רציתי לעמוד עם דגל ישראל, אבל שכחתי להביא (וגם פחדתי מאנטישמיות). = מצורפת תמונה

אמא תסתכלי רואים אותי בטלויזיה:lol:

to finish first first you have to finish

פורסם
ותודה על התמונות

בברכה יהודה

נ.ב תודה לאלו שענו לי על הDTM מישהו יודע קצת על ההבדל בהספקים/ בבניה/במומנט בינה לבין המשפחתית הרגילה שלהם ?

בתודה מראש יהודה

הclk dtm זאת מכונית שונה לגמרי מהclk הרגילה, זאת גירסה שמבוססת על המכונית מירוץ של מירוצי הdtm הגרמניים.

השילדה הרבה יותר קשיחה, המרכב הרבה יותר קל ויותר אווירודינמי, יש לה כלוב התהפכות ומנוע v8 4000 סמ"ק עם 470 כ"ס.

יוגב

פורסם
הclk dtm זאת מכונית שונה לגמרי מהclk הרגילה, זאת גירסה שמבוססת על המכונית מירוץ של מירוצי הdtm הגרמניים.

השילדה הרבה יותר קשיחה, המרכב הרבה יותר קל ויותר אווירודינמי, יש לה כלוב התהפכות ומנוע v8 4000 סמ"ק עם 470 כ"ס.

יוגב

זה זה.

אם אני לא טועה

(צילום שלי)

DSCN0798.jpg

DSCN0848.jpg

אייל

פורסם

איזו נהיגה! פשוט מדהים...

והמסלול, המכונית והאוטובוס?!?! WTF

נו טוב, כל אחד והחורכת אספלט שלו.

אני עכשיו רץ לקרוא את הכתבה באוטו, אני מקווה שהיא שווה כמו הסרט.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

דני - כבוד!

למה בחרת דווקא ברכב הזה, אגב?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני עכשיו רץ לקרוא את הכתבה באוטו, אני מקווה שהיא שווה כמו הסרט.

אני אמנם ממגזין אוטו (ואמנם גם בגיליון אוטו של החודש יש כתבה על הנורבורגרינג) אבל למען הסדר הטוב ואחוות הקולגות, אדגיש כי הכתבה של דני מופיעה במגזין הגה, והאמת שגם אני אשמח לקרוא אותה, אז למען אחוות הקולגות אני אשמח אם דני יסדר לי גיליון. סתם, סתם :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה אסור לצלם שם? האומנם הרינג הוא בעצם אחיו התאום של הכור בדימונה? :conf:

ישנם שמועות שונות ותאוריות שאפשר למצוא באינטרנט הנוגעות לאיסור שחל על צילום ברינג (שממילא הרבה אנשים לא שמים עליו), ביניהם הסיבה הגיונית שכשבן אדם מסריט את עצמו נוהג, הוא מנסה להרשים בנהיגה שלו בפני המצלמה ועושה דברים מסוכנים לשם זה או מתאמץ יותר.

עמרי.

פורסם
אני אמנם ממגזין אוטו (ואמנם גם בגיליון אוטו של החודש יש כתבה על הנורבורגרינג) אבל למען הסדר הטוב ואחוות הקולגות, אדגיש כי הכתבה של דני מופיעה במגזין הגה, והאמת שגם אני אשמח לקרוא אותה, אז למען אחוות הקולגות אני אשמח אם דני יסדר לי גיליון. סתם, סתם :lol:

רוני

נכון, צודק. רק עכשיו שמתי לב. אני מקווה שלא גרמתי לתקרית דיפלומטית... :oops:

לא שמתי לב שאתם "לקחתם" מכונית קצת יותר אקזוטית מהSLK.

בכל אופן אני יקנה גם עיתון הגה ויקרא את הכתבה.

נ.ב. אני מנוי לאוטו, ואני חייב לציין שהעיתון פשוט מעולה. במיוחד קטעי ההומור, והכתבות על המסעות באירופה (כמו זאת שבגיליון הזה, וזאת שהייתה לפני שנה בערך...).

אתם עושים עבודת קודש. תמשיכו ככה!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...