Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע חודש ספטמבר קפצתי לביקור קצר בן ארבעה ימים ב"נורבורגרינג" האגדי שבגרמניה.

הייתי שמח לכתוב שהיה טוב, אבל ...

אני לא רוצה להמעיט בחוויה המדהימה הזו,

לכן יהיה נכון יותר לומר שהיה מעולה, מדהים, מטריף, מטמטם, וכמו בכל דבר טוב - קצר מדי...

המכונית ששימשה אותי היתה מרצדס SLK200 שכורה, וכל ההקפות אותן ביצעתי במסלול צולמו במצלמת INCAR (מוחבאת היטב :wink: ).

הסיפור המלא פורסם בגליון דצמבר של מגזין "הגה" (שכידוע אני כותב בו), ואת השאר תוכלו לראות באחת ההקפות שהעלתי לאתר YOUTUBE בלינק הבא :

אגב,

ה-SLK התגלתה כבעלת התנהגות כביש מצוינת, והחסרון אולי היחיד שלה הוא כוח המנוע שאינו מספק, למרות שלא מדובר בעגלה של ממש.

אגב 2,

במרחק של כשעה נסיעה מהרינג, נמצא מסלול הגרנד פרי "ספא" בבלגיה. כמובן שלא עמדתי בפיתוי וניצלתי את ההזדמנות לקפוץ לשם. בקרוב אני אעלה גם את צילמי ה INCAR משם.

בינתיים, צפיה מהנה (וקריאה מהנה למי שיקרא את הכתבה).

דני G

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטובוס??!! WTF עושה שם אוטובוס?

מגניב, וואלה. אז בפעם הבאה תנסה לנסוע מהר? :lol:

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

תקן אותי אם אני טועה - אבל 09:17 זה זמן פצצה.

וזה עוד אחרי שהאטת בגלל מחסון ונתקעת אחרי קורולה, וולוו, מיני ו............. אוטובוס :?::?: :?::shock: :shock: :shock:

כל הכבוד,

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ה-SLK התגלתה כבעלת התנהגות כביש מצוינת, והחסרון אולי היחיד שלה הוא כוח המנוע שאינו מספק, למרות שלא מדובר בעגלה של ממש.

G

עשיתי את אותו הדבר לפני שנתיים עם SLK350 שהייתה לי באותה תקופה (בתמונה).

מה אני אגיד - לאוטו הזה לא היה חסר כוח, והיה באמת יותר ממדהים.

כן, גם אני נתקעתי מאחורי ג'יפ כלשהו שלאין מצב שעבר את ה-120.

Passt scho...

פורסם

נהיגה יפה!

חבל שאין לה את הסאונד של בבימר שלך...:-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מעניין איזו מכונית זו הייתה שעקפה אותך כשהרחת את קו הפניה שלך , בנסיון לעקוף מבפנים ת הג'יפ (נדמה לי) ? זו שהיה לה כנף גדולה מאחורה ? נראה נהג טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

סרטון מעולה! אני מקווה להיות שם מתישהוא בעתיד הקרוב, תצטרך ללמד אותי איך מחביאים את המצלמה בצורה הטובה ביותר :wink:

ד"א, מדידת זמן היא אמנם מגשר לגשר, אבל צריך להוסיף את הזמן של הישורת בשביל תוצאה סופית שניתן להשוות אותה לתוצאות אחרות. מדובר בתוספת של כ-40-50 שניות אם אני לא טועה, כך שהזמן האמיתי הוא קרוב ל-10 דקות. שזה הרבה יותר הגיוני, כיוון שמהיכרות עם אנשים שהיו שם עם מכוניות חזקות בהרבה, הם ירדו מ-9 דקות אך בהפרש קטן יחסית. כך שאוטו חלש כמו ה-SLK200 בוודאי לא ירד מ-9 דקות כל כך בקלות. לאחר בדיקה בגוגל - SLK 230 K עם שיפורים של AMG עשתה 9:07.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

you and me both!

מעניין כמה עולה להשכיר איזה TVR לרינג.. :roll:

דני, הנהיגה שלך נראית מצויינת!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
סרטון מעולה! אני מקווה להיות שם מתישהוא בעתיד הקרוב, תצטרך ללמד אותי איך מחביאים את המצלמה בצורה הטובה ביותר :wink:

ד"א, מדידת זמן היא אמנם מגשר לגשר, אבל צריך להוסיף את הזמן של הישורת בשביל תוצאה סופית שניתן להשוות אותה לתוצאות אחרות. מדובר בתוספת של כ-40-50 שניות אם אני לא טועה, כך שהזמן האמיתי הוא קרוב ל-10 דקות. שזה הרבה יותר הגיוני, כיוון שמהיכרות עם אנשים שהיו שם עם מכוניות חזקות בהרבה, הם ירדו מ-9 דקות אך בהפרש קטן יחסית. כך שאוטו חלש כמו ה-SLK200 בוודאי לא ירד מ-9 דקות כל כך בקלות. לאחר בדיקה בגוגל - SLK 230 K עם שיפורים של AMG עשתה 9:07.

רוני

סרוניס תפרגן, למה להתעקב פתאום על כל מיני פרטים טכניים, חאליק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
סרוניס תפרגן, למה להתעקב פתאום על כל מיני פרטים טכניים, חאליק.

הלו! אמרתי שזה סרטון מעולה, ואני אגיד עכשיו שאני מקנא בטירוף. בסה"כ תיקנתי פרט טכני קטן, מה קרה? :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני בערך חודשיים הייתי בנורבורגרינג, חוויה מטמתמת והזויה לחלוטין, מלאה אושר. (לנער בן 17)

אני לא רוצה להרחיב, הטיול היה הרבה יותר גדול מזה, בין היתר גם הייתי בתערוכת הרכב בפריז, בכלל טיול מדהים, אבל אם כבר בנורבורגרינג עסקיננו אז נתמקד בו,

בכל מקרה, חזרנו לארץ וגילינו שנגנבו לנו המצלמות, אבד כל זכר לחוויה המדהימה במסלול, (גם מלא תמונות שהצתלמתי עם סאבין!!!). (*מלבד*)

הייתי בדיכאון רציני ביותר מהסיפור הזה, ולפני כמה ימים קיבלתי את גיליון הגה, וראיתי באמת את הכתבה שלך, וזה עשה לי קצת נחת וגאווה ושמחה, גם ההרגשה שעוד מישהו יודע על מה מדובר ממבט ראשון ולא מסיפורים כי פשוט אין דרך לתאר את החוויה.

לצערי לא הספקתי לקרוא עדיין את הכתבה, ראיתי רק את התמונות, אבל שמתי לב שגם "אוטו" ודוקטור אבוחצירא לא התאפקו וחזרו לבקר במסלול, וראיתי את הגיליון החדש רק היום.

אני מבין ששיגעון הנורבורגרינג רק מגיע לארץ, ומכה בעוצמה, אני שמח לדעת שאני בין הראשונים שזכו להבין את הגדולה ולחוות אותה.

לילה טוב,

עמרי.

ושימו לב, את זה, אין לאף אחד עדיין, רציתי לעמוד עם דגל ישראל, אבל שכחתי להביא (וגם פחדתי מאנטישמיות). = מצורפת תמונה

webcam3.jpg

• תוכן חדש...