Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 XN או סיטרואן ZX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לאחר הייעוץ שלכם.התרשמתי ותודה רבה.

רק שיש לי עדיין התלבטות בין 2 המועמדות הנ"ל.

פיגו':306 XN מודל 96' 1400 סמ"ק.שמורה

סיטרואן:ZX מודל 96' 1600 סמ"ק.שמורה

הסיטרואן עם הגה-כח מה שאין בפיגו'.אנא ייעצו מה עדיף לקחת.

אשמח לשמוע השוואות בין הרכבים.תודה רבה.

פורסם

הביצועים של שניהם די דומים, עם יתרון קל לZX.

הכל תלוי במה אהבת יותר (לטעמי הZX פחות יפה). אם זה לא כזה משנה, אז קח את הרכב היותר שמור.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ZX:

יתרונות:

מושבים נוחים יותר מב-306, מנוע יותר חזק בדגם זה ספציפית, יותר מאובזרת.

חסרונות:

פחות יפה מה-306, ירידת ערך גבוהה יותר, קשה יותר למכור.

אגב, לגבי מנוע TU (ה-1400), יש לי כזה על ZX, והאוטו קצת גדול עליו. לא יודע בקשר ל-306, אבל אני מאמין שמשקלם די דומה (מאחר והם תאומים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אישית הייתי הולך על ה 306.

אמנם אני משוחד (נהגתי ב306 שנת 2000 ידני 1400 במשך כמעט 7 שנים - מכרתי לא מזמן)

אוטו מצויין, מעולם לא עשה בעיות מכניות, המזגן הישראלי (אלכס אורגינל) אמנם היה דפוק, לא נדלק תמיד. אבל כשנדלק היה עובד מצויין.

לרכב אחיזת כביש מצויינת, מהטובות שראיתי, מושבים נוחים, סביבת נהג מהנה והמון כח למרות שזה "רק" 1400.

בקיצור , מומלץ

• תוכן חדש...