Jump to content

poisen

  • הודעות

    45
  • כאן מאז:

הנקודות של poisen

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. הונדה סיביק ממהר לפגוש את הבורא...
  2. עדכון - הרכב חזר מהמוסך. החליפו את הדלקן. אני מקווה שזה באמת זה ולא משהו אחר ושהחליפו כדי לצאת ידי חובה...
  3. הרכב במוסך כבר 4 ימים....
  4. הבחור מהשירות של שגריר שהגיע בפעם האחרונה חוץ להחליף מצבר גם פירק חוט של האפס של המצבר שמחובר לגוף של הרכב, ריסס תרסיס כלשהו (כנראה ניקוי מגעים/קורוזיה) וחיבר את החוט בחזרה עם הבורג לגוף הרכב. יש קשר בין הפעולה שהוא עשה לתקלה? או שהוא רצה להרשים אותי?
  5. חיישני רוורס, דלקן, קודנית. רק 3 חשודים....
  6. כמובן שמדובר בפרזיט כלשהו, השאלה היא האם מוסך מורשה לא אמור למצוא את הבעיה בקלות? הם לא מחברים את הרכב למחשב שמוצא את התקלה?
  7. הי, יש לי cx5 בליסינג. אם הרכב עומד יותר מ 24 שעות הוא לא מניע ויש צורך להניע אותו עם כבלים, מישהו נתקל בתופעה כזו? נראה שמשהו מסתורי פורק את המצבר... הרכב הוא דרך avis, כל פעם שהתקלה קורית (כבר קרה 4 פעמים) הם שולחים רכב שירות שמניע את הרכב. כולם ישר מאשימים את המצבר, השירות החליף מצבר פעמיים, הרכב היה במוסך פעם אחת לבדיקה 10 ימים. התוצאה - הוחלף מצבר כמובן..... התקלה נעלמה? כמובן שלא. יש לכם הצעות או המלצות? כבר נמאס לחכות כל פעם לשירות ולשמוע סיפורי אלף לילה ולילה.... תודה.
  8. מקריאה של התגובות שלכם אפשר לסכם שהרוב חושבים שזה שכלול מיותר לדעתי זה מיותר והייתי שמח לחזור לשיטה הישנה של מפתח בחריץ.... רק נראה שכל המכוניות החדשות עוברות לשיטת ההנעה בלחיצה. זה נראה כמו עוד משהו שיצר מישהו מבלי לבדוק אם זה באמת רצוי. מעניין אם עוד כמה שנים לא נבין איך הנענו מכוניות עם מפתח.
  9. יש למישהו רעיון? טיפ? עשיתי ניסוי היום, התרחקתי מהרכב עשרות מטרים יחד עם המפתח והוא נשאר פועל תודה
  10. כביש תל אביב ירושלים, טמבל (יונדאי i20 מספר 88-489-73) שחותך אותי - במציאות זה היה מאד קרוב, בתגובה לצפצוף שלי פותח חלון ועושה לי ז*ן חצוף!!! http://www.youtube.com/watch?v=34TFpyuzsvM&feature דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  11. עדכון..... הייתי היום במוסך, בדקו את המצבר וראו שהוא לא תקין. יש להם מכשיר בדיקה שכנראה מעמיס את המצבר ובאותו הזמן מנסים להניע. עם המצבר הישן האוטו לא הניע בבדיקה ועם החדש הניע חלק. החלפתי למצבר חדש של power-up 60A עכשיו נראה בימים הקרובים את זו היתה באמת התקלה ראיתי שחרוט על המצבר למעלה 06/13. האם זו שיטה שאומרת ממתי המצבר בדומה לתאריכים של צמיגים? (השבוע ה 6 ב 2013)
  12. למה דווקא חשמלאי ולא מוסך עם חשמלאי? לא הבנתי את העדיפות. בדרך כלל אני הולך למורשה לפי התאוריה שהם מורשים במיוחד לפיז'ו ולכן אמורים להכיר טוב את הדגמים של פיז'ו לעומת מוסך כללי או חשמלאי כללי שרואה הרבה סוגים של רכבים. איפה אני טועה?
  13. תודה אנשים בקרוב אקח אותו למוסך ונראה אם ימצאו אקדח מעשן... אגב, איך יודעים אם במוסך יש חשמלאי? (ברור שאפשר לשאול במוסך ) האם נכון לומר שבמוסך מרכזי ומורשה יש תמיד חשמלאי וההפרדה קיימת רק במוסכים הקטנים?
  14. הי תודה על התשובות, הרכב עם גיר ידני. אני בטוח שכל בעל מקצוע ישר יקפוץ ויציע להחליף מצבר, אבל אם אני יכול למשוך עוד חצי שנה או שנה עם המצבר הנוכחי אז מה אכפת לי. אם מדובר על קורוזיה, אז למה זה מניע 9 פעמים ופעם אחת לא? לא ברור לי (לא שאני ממש מבין בקורוזיות ) מה לגבי קודנית? אימובילייזר? לשלול אותם?
×
×
  • תוכן חדש...