Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופיר

שאבין, זה היה בשליפה, או ממש טרחת לחפש בשבילי :wink:

הרי על כל קביעה כזאת או אחרת תהיינה 3 אחרות וסותרות

עדיין לבוא ולהגיד "בוודאות" משהו שלא בדיוק זוכרים איפה ומתי קראו זה לא בדיוק להפגין ידיעות.

יחד עם זאת סטטיסטיקות כבודן במקומו מונח, ובתרבויות מסויימות הקביעה הזאת לא ממש תופסת.

הרבה דברים נאמרו לגבי יכולות של נשים אפילו הוצגו מסמכים מדעיים בעניין, ועם הזמן הופרכו.

פעם אמרו ש ג'י בטיסה משפיע על רחם האשה ולכן לא מומלץ לאפשר לנשים לטוס במטוס קרב.

ותומר לא.... עדיין לא התחלתי את השתייה הערב.:lol:

אירית

פורסם

אירית,

אני עכשיו בעבודה וגם את התגובה הקודמת שלי כתבתי מהעבודה. בגלל שאיני יכול כל הזמן להתפנות לפורום, ראיתי את דבריך רק עכשיו והתכוונתי להשקיע ולמצוא תשובה מבוססת יותר, אבל אני רואה שכבר הקדימו אותי בעניין הזה ולכן לא נותר לי אלא להצטרף להסברים שהובאו כאן ולהוסיף שאיני נוהג לענות על שאלות אם אני לא בטוח בתשובה.

המשך ערב נעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה בסדר אלעד

אני בעיקרון אוהבת תאוריות, במיוחד כאלו שלא ממש שורדות לאורך זמן, כמו גם הכללות וכל הקישורים לא ממש מזיזים לי את ....

המשך ערב נפלא גם לך, ואתה מוזמן "לשולחן" במפגשישי של מועדון החמש, ותראה איך תאוריית ההשפעה השונה של אלכוהול על נשים וגברים מתנפצת שם.

אירית

פורסם

בנוגע לשאלה 1 , קח בקבוק , תנער , אתה רואה בועות? הוודקה מזוייפת. [בועות "יחסית" גדולות , בכל וודקה תהיה כמות מזערית של בועות , וממש ממש קטנות , שמעידות על טיב המים שדיללו בהן את האלכוהול. הרי אלכוהול הוא אלכוהול , איכות הוודקה נמדדת במים שבו מוהלים את האלכוהול.]

בנוגע לשאלה 2 , כל עוד על הוויסקי [והוא כן] מצויין שהוא מעל 35% כהל בנפח , אתה יכול לשמור אותו גם טריליון שנה [בהגזמה] בלי שיגרם נזק לוויסקי , אך טיבו לא משתפר עם הזמן , בעת חתימת הבקבוק , נקבע מחירו ואיכותו , והוא לא מתיישן ומשתבח עם השנים

בנוגע לשאלה 5 , דז'סטיפים מומלצים לעזור להמרצת העיכול בגוף.

מעורבבים בהם כמויות נכבדות של תבלינים לזירוז תהליך העיכול

אפרטיף = לפתוח את התאבון לפני הארוחה , רצוי בכוס low ball רחבה , נקי , או עם קוביית קרח אחת, משקאות דלי סוכר ,שכן סוכר לפני\במשך הארוחה ממלא אותך מהר יותר.

דז'סטיף = ל"נעילת" הארוחה, עתיר בסוכרים [אך לא משמין] ותבלינים שונים ומשונים שעוזרים לסייע בזירוז העיכול ולהורדת הרגשת ה"כובד" שיש אחרי ארוחה דשנה בד"כ.

בנוגע ל 10 , שכחתי את השם , אך כדי ליצור קוניאק אמיתי , על הקציר לבוא מחבל קוניאק שבצרפת, ועליו לעבור 3 חוקים שהוועדה לפיקוח [משהו של הצרפתים] קבעה.

אם זה מעניין מישהו , אני אפרט בהזדמנות.

בנוגע לשאלות האחרות

4. וויסקי אירי מהמאה ה19, מהאי nun באירלנד.נמכר תמורת 100 אלף ליש"ט.

טוב, ענו על רובן,

לילה טוב

נ.ב , לחבר'ה שמעלי , תרשו לי להכין לכם קוקטיילים , לא תחזיקו הרבה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אירית,

אם את באמת בתמים מפקפקת בסו כולד תיאוריה.

תבדקי את זה.

תמצי מישהו בעל אותו משקל כמו שלך ותשתו משקה כל שהוא אחד לאחד.

לאחר מכן תבדקו את אמת האלכוהול בדם (ניתן להעזר בשוטר הקרוב לביתך).

אני מוכן לחתום שתשעים ותשע אחוז לך יהיה אחוז גבוהה יותר.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

פיצוץ, נראה לך?

יש לי רעיונות הרבה יותר מוצלחים איך לבדר את עצמי :wink:

אירית

פורסם

המדע אומר שנשים פחות עמידות מגברים בגלל ריכוז מופחת של מים בגופן.האלכוהול מרווה אותן יותר בקלות ועם כמות קטנה יותר.

השכל אומר, שכמה שמישהוא\מישהיא שותה יותר, הוא\היא מתרגלים ונהיים עמידים.

אני לא שתיין גדול ואני משוכנע שיש נשים רבות שיכולות "לכסח" אותי בשתייה.למרות שאני בחור מגודל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש אנשים שמושפעים יותר ויש שמושפעים פחות בלי קשר למינם.

מה שכן, לנשים ייהיו יותר אחוזי אלכוהול בדם - מוכח מדעית, ואני לא מדבר על מדגם מייצג - אלא עובדה מדעית.

תפסיקו לשתות, תעשו סמים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בנוגע ל 10 , שכחתי את השם , אך כדי ליצור קוניאק אמיתי , על הקציר לבוא מחבל קוניאק שבצרפת, ועליו לעבור 3 חוקים שהוועדה לפיקוח [משהו של הצרפתים] קבעה.

נ.ב , לחבר'ה שמעלי , תרשו לי להכין לכם קוקטיילים , לא תחזיקו הרבה.

true ill just add

every conighc is brendy but not every brendy is conighc

about the cocktail you just remind me something that i did in a club 6 years ago when i worked there.... a guy tried to do impretion on his girl and said " give me the strongest drink\cocktail you got" ill just make story short, after an houer i saw the security drag him out side the club:twisted:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

an hour? thats too long ;)

the stongest drink doesnt have to be the purest

just mix some 90% absinth with a very very cheap vodka , or toilet water :) [just kidding]

make an Absinth coctail , mix with some sugar and cheap alcohol

it not realy the strongest , but it takes everyone down cause of that mix.

ill give any person 25 mins before hes going down

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...