Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בשמונה בבוקר, נסעתי לחניון גולדה שנמצא מתחת לבית משפט שאול המלך בת"א, והייתה שם עקומה לא ממש חדה 15 מטר לפני השער, המהירות בערך 20 +- קמ"ש, אני פונה ימינה ופתאום מרגיש שההגה נהיה "חמאה" וממשיך לנסוע ישר, חשבתי לעצמי שזה בגלל הכיסוי החדש להגה, שעוד לא התרגלתי אליו, אני מסובב עוד קצת - שום דבר, האוטו ממשיך ישר ועומד להכנס בעמוד בטון שמחזיק את הבניין, לוחץ על הבלמים - האוטו מגביר מהירות ומתחיל לטוס לקראת העמוד... באותו רגע נזכרתי באמא-אבא, והתוכי שמת מעשן סיגריות שהיה לי, המשכתי ללחוץ על הבלמים עד הסוף (לא לימדו אותי לפמפם ולהשתמש בבלם יד) עד שנעצרתי 2 ס"מ מהעמוד. הרגשתי איך הלב שלי עומד להתפרץ החוצה, למרות זאת נתתי רוורס והמשכתי כרגיל לתוך החניון.

איפה חוזרים בתשובה?

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה חוזרים בתשובה?

לחזור בתשובה זה תמיד טוב; אבל במקרה הזה, קורס נהיגה מתקדמת ישיג את המטרה.

ולמען יאריכו ימיך בפורום, מומלץ לעבור על כללי הפורום, ולפרסם כל נושא בתת-פורום הרלוונטי.

פורסם

עזוב בלמים, ספר מה ראית! היה שווה לחיות?

וברצינות - זה לא עניין של תקינות הבלמים. אם זה היה מאוד פתאומי אז רוב הסיכויים שמדובר במים או אפילו שמן על האספלט (או אולי זה היה משטח אחר, מחליק יותר?). בכל מקרה, תשמח שלא קרה כלום ושאתה לא צריך לבלות עכשיו במוסכים בשביל לתקן את הפרונט, וסע יותר בזהירות בימים גשומים!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לזה קוראים תת היגוי והוא מורגש במיוחד בימים גשומים!

גש לקורס נהיגה ותלמד להתנהג נכון בזמנים כאלו..

מה הוא עשה לא נכון ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

זכור שהימים של הגשמים הראשונים הם הימים בהם הכבישים חלקים במיוחד.

הגשם הראשון מציף את כל משקעי השמן והלכלוך שנאספו בקיץ על הכביש, ונחשב מסוכן במיוחד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שחרור הבלמים והסתפקות בבלימת מנוע בלבד לצורך העברת משקל קדימה, או ליטוף קל של הבלמים במקרים קיצוניים יותר היה יכול לתקן את המצב.

ולבסוף, אם מדובר בסיבוב, תמיד יש את הבלם-יד, אבל זה גורר אזהרת "אל תנסו בבית".

תת-היגוי פתאומי כתוצאה ממשטח חלק הוא אחד המצבים המגעילים ביותר שאפשר להכנס אליהם, וזה נכון לכל נהג. אם הגדלת לעשות ותיקנת כראוי, צפה היגוי-יתר שיבוא מיד אח"כ. אם לא, תמשיך ישר עד שהאוטו מחליט לקבל אחיזה בחזרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה הוא עשה לא נכון ?

תקרא מה שROEE רשם מעלי...

ואולי רק אולי היה צריך לקחת בחשבון ימים של גשם ראשון ולנסוע כמו הסבתא שנוסעת על השמאלי שאתה מהבהב לה עד שהטמבון האחורי שלה מצהיב ... (רק לא על השמאלי:arrow: )

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מדגיש את חשיבות הנסיעה האיטית בשבועות הקרובים (במיוחד) ובגשם בכלל.

לפני שבוע, גשם ראשון באשדוד, אני על חוף הים עם החבר'ה, טוב נוסעים - כביש ריק, 60-70 קמ"ש (90 יההי שם בסדר ביום רגיל ויבש) מגיעים לכיכר, בכיכר רכב - בולמים.

שליש בלם ואני כבר נועל גלגלים (אין ABS), עקב חוסר נסיון בדברים האלה אינסטקטיבית משכתי את הידית הילוכים ל2 (אוטומט) והתחלתי לשחק עם דוושת הבלם, מאין פמפום אבל לא על כל טווח הדוושה אלא באיזור גבול האחיזה, אני יודע שלא עשיתי נכון ולכן אני אקח את הרכב באחד הימים למגרש וארגיל את עצמי לאיך לעשות את זה טוב.

אשמח לשמוע טיפים אגב :)

נ.ב.

עצרתי מאוד גבולי - 5-10 קמ"ש יותר והייתי מספר לכם על תאונה עם טנדר :|

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם לי קרה דבר דומה לפני יומיים,אני נהג יחסית חדש וזהו חורף ראשון שאני נוסע.

באמצע פניה לחצתי כחצי גז והרגשתי שהאוטו מחליק לשמאל,כשמשמאל יש מכוניות ומימין צמחיה.הרגשתי שאין לי היגוי,אני מסובב את ההגה והאוטו לא מגיב, תיקנתי איך שהוא את המצב ולאחר מכן האוטו סטה לימין ושוב תיקנתי ושברתי את ההגה שמאלה.אני חושב שקרה לי מה שרועי תיאר,שנכנסתי לתת היגוי ואז לאחר מכן להיגוי יתר.

עוד דבר שקרה לי(אפילו קרה כמה פעמים) זה שנתתי גז במהירות של כ30 קמ"ש והגלגלים פירפרו, והרכב לא האיץ. הורדתי את רגלי ישר מדוושת הגז ואז לחצתי שוב פעם וזה הסתדר.

למען האמת,הייתי נורא מפוחד ממה שקרה,בחיים לא קרה לי כזה דבר.

לאור כל הדברים שקרו, אני חושב שבזמן הקרוב אני אעשה קורס נהיגה מתקדמת.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
תקרא מה שROEE רשם מעלי...

ואולי רק אולי היה צריך לקחת בחשבון ימים של גשם ראשון ולנסוע כמו הסבתא שנוסעת על השמאלי שאתה מהבהב לה עד שהטמבון האחורי שלה מצהיב ... (רק לא על השמאלי:arrow: )

אני בספק אם יש לו את הטאץ' הדרוש לעשות את מה שהוא תיאר.

מה שכן, הוא לא היה צריך בכלל לחשוב, יש תת היגוי אז תפוצץ את הדוושה של הברקס.

• תוכן חדש...