Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא היה צריך בכלל לחשוב, יש תת היגוי אז תפוצץ את הדוושה של הברקס.
ברכב ללא ABS הרכב ימשיך ישר לעמוד של גולדה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברכב ללא ABS הרכב ימשיך ישר לעמוד של גולדה.
עדיף על להתחיל לשחק עם האוטו כשברור שללא הרבה אימון הוא בחיים לא היה מצליח להשתלט עליו.

עובדה ברגע שהוא לחץ על הבלמים כמו שצריך הרכב לבסוף עצר.

פורסם

מה "שעדיף" זה שילך ללמוד נהיגה מתקדמת, ואם לא עלה בידו, לפחות שידע את התיאוריה. אדם לא מתורגל ימעך את הברקס בכל מקרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גשם ראשון חורף שעבר, נהג חדש בלי מלווה כחודשיים.

בגביש 4 נוסע על 90 כשאני בשמאלי ומלפני אחד שתקוע בשמאלי ונוסע על 60.

טוב מהבהב לא עוזר, מתכוון לבצע עליו עקיפה מימין, מולי רמזור במרחק של כ 50-100 מטר.

הטור השמאלי היה קצר יותר ולכן הרעיון לתת גז לעקוף את הבנאדם שהיה תקוע בשמאלי לעבור לנתיב השמאלי ולבלום עקב הרמזור, רק מה, הכביש היה חלק מאוד ואני לוחץ על הברקס והאוטו ממשיך לנסוע. אני מרגיש את ה ABS עובד אבל הוא בחיים לא יספיק לעצור לפני המכונית שלפני.

בקור רוח ירדתי לשוליים והייתי במקביל למכונית שהייתה מולי.

מאותו יום אם יורד גשם הבלימה שלי היא מוקדמת יותר.

פורסם

ממש גאוני מצידך...

שתדע, עם כמה שזה מוזר, שמאוד אפשרי שאני הייתי האידיוט שנסע על 60. נסעתי בכביש 4 באמצע הגשם וקרה לי משהו כזה. שאלה לי אליך:

למה לעזאזל לעקוף מישהו שנוסע על 60 בכביש 4 עם גשם כזה?

הכביש החליק בצורה שלא ראיתי כבר הרבה זמן. זה היה כמו גשם ראשון!

האוטו שלי הטלטל מצד לצד כמו נחש, ובגלל זה נסעתי יותר לאט. זה היה כמו לנהוג על סבון.

אתה לא יודע שאם מישהו נוסע במהירות כזאת הכביש 4, יש סיבה?

עצתי לך:

תנהג יותר בזהירות, ותתחשב בתנאי הדרך!

פורסם
לוחץ על הבלמים - האוטו מגביר מהירות ומתחיל לטוס לקראת העמוד...
זה לא קרה לך. אין שום סיכוי שלחיצה כלשהיא על הבלמים מאיצה את הרכב...

אני יודע שלא עשיתי נכון ולכן אני אקח את הרכב באחד הימים למגרש וארגיל את עצמי לאיך לעשות את זה טוב.

אשמח לשמוע טיפים אגב :)

הטיפ הוא שלא תחשוב שאתה מסוגל ללמד את עצמך לבלום נכון טוב יותר ממה שאתה מסוגל ללמד את עצמך קראטה. קח קורס.

גשם ראשון חורף שעבר, נהג חדש בלי מלווה כחודשיים.

בגביש 4 נוסע על 90 כשאני בשמאלי ומלפני אחד שתקוע בשמאלי ונוסע על 60.

טוב מהבהב לא עוזר, מתכוון לבצע עליו עקיפה מימין, מולי רמזור במרחק של כ 50-100 מטר.

הטור השמאלי היה קצר יותר ולכן הרעיון לתת גז לעקוף את הבנאדם שהיה תקוע בשמאלי לעבור לנתיב השמאלי ולבלום עקב הרמזור, רק מה, הכביש היה חלק מאוד ואני לוחץ על הברקס והאוטו ממשיך לנסוע. אני מרגיש את ה ABS עובד אבל הוא בחיים לא יספיק לעצור לפני המכונית שלפני.

בקור רוח ירדתי לשוליים והייתי במקביל למכונית שהייתה מולי.

מאותו יום אם יורד גשם הבלימה שלי היא מוקדמת יותר.

זו לא בעיה של גשם ראשון, זו בעיה של מי שמאיץ לעקיפה מימין לפני צומת באדום בשביל להרוויח עוד מכונית אחת בתור לרמזור. את קור הרוח היית צריך לנצל על מנת לא לבצע תמרונים מסוכנים בתוך תנועה עמוסה. כפי שנאמר, חכם לא נכנס לבעיות שפיקח יודע איך לצאת מהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדבר כי חשוב שנשכח פה הוא:

ברגע שאתה נכנס לתת תיגוי - תן פחות היגוי. החרפה של ההיגוי רק תחריף את התת היגוי ולרכב לא יהיה סיכוי לחזור לאחיזה.

ברקס עדין, ליישר קצת את ההגה = חזרה לשליטה. שם נותנים שוב קצת הגה וממשיכים לנהוג.

מאוד הייתי ממליץ לעשות קורס נהיגה מתקדמת. יותר זול מההשתתפות העצמית של תיקון הרכב

פורסם
מה הוא עשה לא נכון ?
את זה:

פתאום מרגיש שההגה נהיה "חמאה" וממשיך לנסוע ישר, חשבתי לעצמי שזה בגלל הכיסוי החדש להגה, שעוד לא התרגלתי אליו, אני מסובב עוד קצת

סיבוב ההגה עוד יותר לכיוון הכיוון הנבחר בתת-היגוי, רק מחמירה אותו,

יותר נכון להחזיר את ההגה חלקית למצב שהגלגלים כמעט ישרים, ואז לסובב בעדינות שוב לכיוון הרצוי,

עם תיאום מלא במצערת, ובמקרה קיצוני זה, אפשר ללטף את הבלמים.

אבל בשביל זה הוא צריך ללכת לקורס נהיגה מתקדמת, לתרגל נכון.

זה לא קרה לך. אין שום סיכוי שלחיצה כלשהיא על הבלמים מאיצה את הרכב...

ברכב ללא ABS, ועל משטח חלקק, זה אכן אפשרי, נעילת הגלגלים מאפשרת כניעה לכוח התמדה,

אבל זה לפרקים של עשיריות השניה. אני כמעט בטוח שלפותח השירשור לא היה ABS. (?)

אביחי

פורסם

ברכב ללא ABS, ועל משטח חלקק, זה אכן אפשרי, נעילת הגלגלים מאפשרת כניעה לכוח התמדה,

אבל זה לפרקים של עשיריות השניה. אני כמעט בטוח שלפותח השירשור לא היה ABS. (?)

אביחי

ניוטון ,גלילאו,ברנולי ושות' - עדיין בהלם.

פורסם

יאללה יאללה כל אחד פה מקשקש על תת היגוי והעברות משקל ושליטה ברכב.

כולה הבנאדם נסע 20 קמ"ש על משטח סופר מחליק.

שום דבר לא היה עוזר לו.

מסובב את ההגה קצת יותר או קצת פחות, לא היה לו זמן לזה וממילא זה לא היה משפיע.

בלמים מן הסתם תקינים אבל בלי אחיזת הכביש הם שווים לתחת. ונתנו הרגשה של חוסר האטה.

תיקונים, העברות מניעת תת היגוי- כל זה לא ממש עוזר כשהכביש חלק כמו קרח. מקסימום תהפוך את התת היגוי לסבסוב פתאומי של האוטו.

במצב כזה מה שצריך זה דבר פשוט:

ז ה י ר ו ת

זה מה שמבדיל נהג מנוסה מנהג פחות מנוסה.

לדעת מתי להזהר. וכמה. הוא לא נסע מהר, אבל עובדה שזה לא הספיק.

נסיון זה לדעת מתי אתה לא יודע להעריך מה האחיזה שיש על משטח כביש שנמצא לפניך ולכן אתה מאיט מאוד.

מתי אתה נזכר שבגשם הראשון יש אספלט רטוב עם אחיזה דווקא טובה, ולפתע אספלט חלק רצח.

מתי אפשר לשבור את ההגה בכביש יבש ולהנות, ומתי אסור אפילו לנסות.

באותה מידה, עפ פחות זהירות, אם הוא היה בא לסיבוב ב 21 קמ"ש ולא ב 20, הוא כבר היה פוגע בעמוד הזה.

פורסם

שום דבר לא היה עוזר לו.

מסכים.

לפעמים צריך לקבל את העובדה שאין מה לעשות, ולהתכונן למכה (לא אומר שזה בהכרח היה המצב).

אם אני הייתי במקומו, יכול להיות שהייתי נכנס בעמוד, ויכול להיות שלא הייתי נכנס למצב הזה בכלל.

מה שכן, קל מאוד לנתח את המצב עם כוס קפה ומזגן על גבי הפורום, זה דבר אחר לגמרי להיות ברכב.

אאוץ כתב:

עם תיאום מלא במצערת

אתה יכול להסביר מה הכוונה בתיאום?

מניסיוני הדבר האחרון שצריך לעשות במצב כזה הוא להאיץ ולהעביר משקל אחורה (אבל אולי כוונתך שונה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
תשמח שלא קרה כלום ושאתה לא צריך לבלות עכשיו במוסכים בשביל לתקן את הפרונט...
טוב שהוא לא צריך לבלות עכשיו בבתי חולים בשביל לתקן את הפרונט!
פורסם
אתה יכול גם לרכוש רכב חדש עם מערכות בטיחות מתקדמות ABS+TCS+EDL+ESP וכמובן ברגע האחרון כריות אוויר.
למה לדבר סחור סחור פשוט תגיד לו לקנות גולף

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אני סקרן, אם הוא נהג על משטח "סופר מחליק" ובמהירות איטית, איך זה שמכוניות אחרות שלא החליקו לפניו\אחריו?

או שהוא נוסע עם צמיגים מתים.. :roll:

אביחי

• תוכן חדש...