Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, אז אתה שותה קצת אלכוהול ויוצא לטייל עם הטרקטורון ? אתה מרגיש גבר לטייל שיכור על הטרקטורון ? או שאתה משתכר למוות ורואה את החולות רודפים אחריך ? לא כ"כ ברור לי הנושא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלחו לי על הבורות,

אבל,

מה בדיוק פשר השרשור הזה והשאלה המטרידה שמתנוססת בכותרתו??

לפותח השרשור: מה בדיוק אתה מעוניין לדעת?

רמת השרשורים שנפתחים כאן בזמן האחרון די דועכת.

מנהלים, זה מה שאתם רוצים שישאל בפורום רכב?

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
[תגובה ראשונה היום נרשמתי]

יש לי טרקטורון ואני שותה כמה וודקות ונוהג

בו למה אני נוהג בו רק בשטח החקלאי שמאחורי הבית שלי

יהיה בסדר :roll:

פורסם
סלחו לי על הבורות,

אבל,

מה בדיוק פשר השרשור הזה והשאלה המטרידה שמתנוססת בכותרתו??

לפותח השרשור: מה בדיוק אתה מעוניין לדעת?

רמת השרשורים שנפתחים כאן בזמן האחרון די דועכת.

מנהלים, זה מה שאתם רוצים שישאל בפורום רכב?

ארז.

קודם כל, השרשור הזה נפתח עוד מלפני שתכננת להצטרף לפורום.

שים לב.

חוץ מזה,

"לא שותים לפני שכולם חגורים!"

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר הגענו לנושא הזה רציתי לשאול אם מלווה יכול להיות "שתוי" אבל לא "שיכור"

ואני שאני נוהג אני מעדיף לא לשתות אפילו חצי כוס בירה...

פורסם

כנסו לכאן , ואז תגיבו שוב כמו שהגבתם קודם.

http://www.tdjs.info/

אני בטוח שאף אחד מפה לא היה רוצה להכנס ל 0.0001% מהסתברות הכניסה לסיטואציה שכזו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

פעם שנייה שאני רואה את זה וזאת פעם שנייה שאני חושב אחרי זה במלוא הרצינות - אולי כבר עדיף לא לנהוג.

לא חסרים אנשים חסרי אחריות על הכביש כדי שדברים מהסוג הזה יתרחשו וזה פשוט מפחיד.

כל נהג שמקבל רישיון צריך לפי דעתי לראות את זה לפני שהוא מקבל את הרישיון.

ובכלל לעלות את גיל קבלת הרישיון בעוד שנה, 17 זה ממש מוקדם לפי דעתי.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כשאני נוהג אני לא שותה כלל.

לא צדיק או משו אני פשוט לא מסוגל לחשוב על עצמי נוהג לא מפוקס.

אני אוהב נהיגה ואני לא רואה בזה הנאה כלשהי.

המקסימום שאולי יצא לי זה היה לשתות בירה שליש ולנהוג אחרי כמה זמן אבל לא משו רציני.

נ.ב

17 זה גיל ממש מוקדם להוציא רישיון.

גם אני הוצאתי בגיל 17 ואני עדיין לא חושב שזה צריך להשאר ככה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אומנם אתה חושב שזה מוקדם, אבל תן לי לשאול אותך שאלה,

אתה מתקרב לגיל 17, "ופתאום החליטו" שאפשר להוציא רשיון רק מגיל 21 או דרך הצבא (לתפקיד שדורש את זה)

מה הייתה אומר אז? אני חושב שאני הייתי מתעצבן מאוד.

פורסם

קודם כל אני מניח לפי התגובה שלך שאתה בן 17 +-.

בתור אחד שבגיל 17 עשה הרבה דברים ממש מטומטמים אני אומר לך שעדיף להתעצבן.

בערך 90% מהנהגים החדשים עושים דברים שיכולים לעלות בחיים, בטוח קרה לך פעם משהו שתפסת את הראש באותו רגע ואמרת לעצמך "ווואיייי איזה דפווקק אני, למה עשיתי את זה?!". עכשיו תאר שמישהו נהרג בגלל אותה שטות.

לא חסרים מקרים יומיומיים שבהם נהגים חדשים מסכנים חיים מתוך התלהבות.

אם בגיל 17 היו אומרים לי שאני יכול להוציא רישיון רק בצבא או בגיל 21 הייתי מתפוצץ! אבל תחשוב שאתה גדל מתוך ידיעה שזה הגיל שבו אתה מוציא רישיון. זה לא "פתאום החליטו" אלא יש בסיס להחלטה כזאת.

רוב הנהגים החדשים פשוט "מושפעים" מ1001 דברים וזה לתת להם נשק לידיים במצב כזה!

בתור מישהו בן 22 שמסיים שירות צבאי ורואה ילדים בני 17 עם רכב, אני משתגע איך נתנו להם רישיון! אין להם פאקינג בגרות או ידע על אובדן חיים כלשהוא. ובטח שלא לתת רישיון לילדים שמתלהבים לשתות בגיל 18 באופן חוקי, ובטוח הם יגיעו עם רכב למועדון או לבאר אליו הם יוצאים!

עדיף לך להתעצבן מעוד ארבע שנים לחכות לרישיון מאשר לעשות אותם בכלא או בניחום אבלים על חבר באותם גילאים שנהרג בתאונה.

בנתניה יש מיליון מקרים כאלה וכל חודש אתה שומע על ילד עם רישיון שעשה תאונה.

חוץ מכל מה שאמרתי, בנוגע ל"פתאום החליטו", זה לא מחליטים פתאום אלא נותנים הודעה מוקדמת שנה שנתיים לפני כדי להכין את הקרקע לכל הילדים ה"זועמים".

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

סתם נתתי דוגמא, לצורך העניין אני יהיה בן 18 בקרוב, עם רשיון.

בכל מקרה אני גם עשיתי הרבה דברים ועדיין עושה מידי פעם דברים שוואלה כשחושבים עליהם הם דיי דפוקים, אבל הרגע שזה מגיע לכביש, אצלי אין משחקים.

וכבר קרה לי גם בנהיגה שעשיתי משהו ותפסתי את הראש וחשבתי למה עשיתי את זה, השטות הזאת של לחסוך בחצי דקה גרמה לדפוק את הפגוש, ובגלל זה כמו שאתה בטח מבין היה צריך ללכת למוסך, לבזבז כמה מאות שקלים על קדיחות וכו' בשביל להחזיר את הפגוש למקום.. והכל למה? בגלל שטות שעשיתי בתוך הקיבוץ ברוורס.. אבל לא משנה.

וכבר ראיתי אצלי כמה אנשים בכיתה שראבק אני לא מבין איך נתנו להם רשיון, משחקים בכביש. מישהו שיש לו בקושי חצי שנה רשיון, נוסע על 150-160 בכבישים בצפון וחושב שהוא "מגניב" כי הוא נוסע מהר, כשאין לו שליטה ובטח שלא במהירות הזאת, ואין לו מספיק נסיון. אני רק מאחל לו לקבל שלילה ארוכה מאוד מבלי שאף אחד יפגע מזה.

פורסם

אם אתם חושבים שגיל הנהג הוא מה שמשנה אתם טועים בויכוח.גיל הנהג לא משנה,כי היום כמעט הורידה אותי מהכביש אישה מבוגרת(50+-) עם ילד באוטו.אחרי זה היא עוד צעקה עלי שאני מעז לצפור לה,בגלל שהיא מאותתת ואני לא מפנה לה את הכביש אז היא נכנסת,כאילו איתות זה לא התרעה,אלא סימון "אני נוסעת ימינה,תזוז!".

הויכוח צריך להיות על תרבות הנהיגה,הדרך לנהוג בכביש,והדרך להתנהג על הכביש.אף אחד לא מצפה מילד שכל החיים שלו ראה את אבא\אמא שלו: מקללים\צופרים\נוסעים בפולגז\חותכים בלי להסתכל במראה\נוהגים בלי חגורה\צועקים\חושבים שהכביש של אבא של דודה שלהם לנהוג אחרת... הוא למד ממי שנהג בשבילו,לא הגיל שבו יוציא רשיון ילמד אותו משהו אחר.

ולגבי השתייה,אני לא חושב שיש משהו רע בלשתות בירה אחת או שתיים,כל עוד אתה נוהג רגוע,וכמובן יודע לשתות!לא כל תאונה\טעות של נהג שיכור הייתה כי הוא שיכור.הוא גם יכול להיות סתם אידיוט,או כמו שכבר קרה לי - כי איזה בן **** נוסע באדום ולא שם לב שאתה מגיע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...