Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זכור לי במיוחד שירשור בסיגנון "אני עבריין, נהגתי מהר ותפסו אותי איך אני מתחמק מעונש".

אם אני לא טועה, אתה מדבר על שרשור שפתח nitch, תסתכל בשרשור הזה ותראה שהוא מעט שונה מהשאר, תסתכל מעט על עוד הודעות שלו ותבין מי הבחור (בלי קשר להיותו מנהל וגם עם קשר) תראה שאין צורך להטיף במקרה הזה (לעומת רוב המקרים האחרים שיש צורך, או שאפילו אין צורך לפתוח שרשור, בדרך כלל הוא ננעל עם הפניה למנוע החיפוש והמלצה "קח עורך דין")

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד והתרופות סבתא שלו...

שיטה הכי טובה להוצאת אלכוהול מהגוף היא לחכות שזה ייצא לבד, וזה הרבה יותר משעה-שעתיים, השיטה הכי טובה - 8-10 שעות שינה.

על עצמי - אני למעט ולא שותה, אולי בירה-שתיים פעם בשבוע-שבועיים, ואני לא אעשה מעצמי צדיק - אני כן נוהג אחרי זה (צריך להחזיר את האוטו הביתה, לא?).

העובדה שאני לא שותה משקאות חריפים יותר לא קשורה לרשיון ונהיגה - אני פשוט לא סובל את הטעם של אלכוהול, וההרגשה אחרי זה (מרגיש כמו אידיוט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלושה דברים:

1.מי שהחכים לראות בכל הודעה שלי,לא הצדקתי את עצמי לרגע אחד.

2.אני מודע למצב וגם לא טענתי שזה לא משפיע,עדיין יש פתרונות שמקלים על המצב ועושים אותו לבטוח יותר.

3.הכוונה בזה שאנשים לא רוצים להודות בפורום הוא לא בפחד מהמשטרה,אין לזה שום ביסוס (הרי יכול להיות שאחי בכלל על המחשב כרגע...) הכוונה היא שלאנשים(ובצדק) אין כוח לכל הטפות המוסר וההצטדקויות למיניהן וכל העליהום שטובחים כאן בכל אחד שמעז להודות בדברים מהסוג הנ"ל.

לא היה לי ספק לרגע אחד מתחילת הת'רד שהוא יילך לכיוונים אחרים מלבד זה שהוא התחיל בו,בגלל זה אני אומר שכדאי לחזור לנושא מהמקורי,דהיינו,סקר שתייה בעצם ולא תורת המוסר למתחילים.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

זה למה מריחואנה היא הפתרון הטוב ביותר!

המשטרה לא בודקת אותך על זה =]

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לכל מטיפי המוסר, אני מזהיר מראש, אתם הולכים לבזבז נקישות מקלדת לחינם.

אז ככה, אני, כמו שהישראלים אוהבים להגדיר, 'רוסי' ומסתובב עם 'רוסים' מגיל 0.

השתייה לא זרה לי ואני אוהב ויודע לשתות במיוחד בירה וודקה וקונייק, אני שונא ערק וטקילה.

לפחות פעם בשבוע אני שותה חצי ליטר בירה (וואינשטפאן) עם חברים בפאב ולאחר מכן נוהג הביתה.

קורה גם שאני שותה וודקה במסיבות או במפגשים עם אנשים ונאלץ לנהוג אחרי זה.

הערה:בפיסקה הבאה אני לא מצדיק את מעשי אלא פשוט מספר הכל איך שזה במציאות, אתם מוזמנים לעשות עם זה מה שבא לכם.

כמו לכל אחד ששותה ונוהג גם לי יש תאוריות למה מה שאני עושה זה סביר, כמו לדוגמא:

1) אני נוהג על ידני והעברת ההילוכים מחזיקה אותי עירני.

2) אני נוסע 10 קמ"ש מתחת להגבלת המהירות.

3) לא יוצא לנסיעות ארוכות אלא מסתובב באיזור הקריות (לא שותה במקומות מרוחקים מהבית אם אני יודע שאני צריך לנהוג אחר כך).

4) אני שותה מאז שאני זוכר את עצמי, אני מכיר בדיוק איזו כמות משפיעה עלי איך ולמה , ולכן אני יודע להתכונן לזה בהתאם. אני מכיר את כל דרגות השיכרות ויודע מתי אני יכול לנהוג ומתי לא.

שתי הערות לסיכום:

א. אני לא מחפש פה הבנה וזו גם לא מטרת השירשור.

ב. מהדברים שלי עשוי להשתמע שאני אלכוהוליסט או משהו בסיגנון, אז ממש לא! אני שותה רק באירועים ושמחות כמו רבים מאיתנו. בנוסף אם הייתי אלכוהוליסט לא ניראה לי שהייתי היום סטודנט מצטיין בשנה רביעית בהנדסת חשמל :???:

כעת אני עובר לכוננות ספיגה. הטפות מוסר לא יענו.

יום טוב גם לך

פורסם

אני לא מבין מה מטרת השירשור הזה. אם המטרה היא ךתקוף נהגים שנוהגים תחת השפעה אז אף אחד לא ירצה לכתוב פה. אם זה סתם סקר אז תעלו את הודעה בצורת סקר ורצוי ללא הזדהות.

אני באופן אישי מאוד אוהב לצאת למקום, לשתות ישר כמה משקאות - בדרך כלל בין משקה בודד לשלישיה כאשר המנה היא שוט 40% או פחות - קוקטייל.

אחר כך אני מעביר עוד שעתייםשלוש על גלי האלכוהול ונוסע הביתה.

בדרך כלל שאני נוסע הביתה ההשפעה היא נמוכה מאוד עד אפסית, לפעמים יש השפעה ואז אני נוסע בזהירות גבוהה הרבה יותר.

מי ששאל איך זה שאחוז כל כך גבוהה נתפס נוהג שיכור אז התשובה היא שמארבי האלכוהול נעשים ליד אזורי הברים בשעות החזרה מהברים/דיסקוטקים.

יום אחרי היומולדת שלי יצאתי לבר, שתיתי קוקטייל חזק במיוחד, אחרי שעתיים יצאתי הביתה ועצרו אותי לבדיקה ביחד עם עוד שני אנשים.

הראשון - שיכור, אני קצת נבהלתי, השני נראה נורמלי ובבדיקה - שיכור מאוד!. אני נורא פחדתי שהמכשיר משקר (או משכר ;-) ) אני נכנס לבדיקה ויוצא, נקי לגמרי, שום שריד של אלכוהול.

סך הכל שאני נוסע תחת השפעה אני זהיר יותר, אם אני רואה שאני מושפע פלוס אני נכנס לפיצריה/דוכן נקניקיות או משהו כזה ולוקח משהו לאכול ולשתות כדי להוריד את השפעת האלכוהול.

אני מאוד נגד נהגים שיכורים והיית שמח אם היו יותר ביקורות על זה בכביש.

פורסם

נוהג שיכור כבר יותר מעשרים שנה. לא גאה בזה בכלל (אפילו קצת מתבייש) וגם לא עשיתי עד היום תאונה. בכל אופן, ככל שעוברות השנים אני נזהר יותר, לוקח מונית במקום את המכונית כשיוצא לשתות, מפנה את מושב הנהג למישהו אחר, על אף שזה מאוד קשה לי לוותר על ההגה. אך עדיין נוהג שיכור לעיתים די קרובות.

ודא"ג אני לא "רוסי" למרות שסבא שלי עלה מרוסיה בשנות ה-30 (זה נחשב?)

פורסם

הלו? איפה הרוסים של הפורום?

חבר'ה זה אמור להיות השרשור שלנו

אני כמו 30% מהנהגים שותה ונוהג.

אבל הייתי שותה בכמויות רבות ונוהג עד ש.. גיסי חזר מפאב שיכור ועשה תאונה, שרף את האוטו.

זה היה בישבילי כמו נקודה גדולה למחשבה.

מאז אני מאוד ניזהר בקטע הזה ומנסה בכלל לא לשתות לפני נהיגה.

:-) just smile
פורסם
לצערי גם אני לעיתים חלק מה30%.

אני מעדיף לנהוג שיכור מאשר לתת את ההגה לאשתי..:lol:

תכין את הספה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ושמדובר בהגה לא מסתכן אפילו ברדבול.

גם אני.

רק מים מזוקקים מבקבוק חתום מבית המרקחת. לאחר שאני פותח ושותה את השארית, המזוהמת, אני זורק. אסור לקחת סיכונים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יצא לי 2-3 פעמים לנהוג לאחר שתיית משקה אחד (כלומר הכמות המותרת).

לא אהבתי את ההרגשה, כי זמן התגובה שלי עלה באופן ניכר.

בפעמים האלו נהגתי רגוע (100 באיילון, נתיב ימני, לא עוקף אף אחד, שנטי).

מאז כשאני צריך לנהוג אני שותה רק רבע כוס יין אדום באירועים משפחתיים או חגים כשכולם שותים.

זה כבר די זניח (במיוחד כשזה בא עם ארוחה רצינית)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שוחטים פה אנשים על חבל על הזמן, ואולי בצדק.

אז קיצר, אני מודה, אני שותה ונוהג, אם אין אפשרות חלופית. כאילו אני לא מתחשב בזה שאני מאחורי ההגה בכלל, כלומר עם אני יוצא לדיסקוטק, אני אשתה בהתחלה (חצות) 200 מ"ל ודקה, אחרי זה ב 2:00 עוד 100.

ואני נוסעה הביתה ב 5:30. בדוק שרמת האלכוהול לא נמוכה בדם, אבל מאחורי ההגה אני מרגיש מאופס לגמרי, לא מבין איך אנשים פה אומרים שאחרי בירה אחד, ושעתים הם מרגישים את זה עדיין.

לא מצדיק את עצמי עם זה שאני חושב שאני בסדר.

זה קורה לעתים רחוקות שאני שותה ונוהג, כי לרוב יש חבר שלא שתה. גם שעכשיו קניתי מכשיר למדידת אחוז אלכוהול בדם, ובודקים את כולם אחרי היציאה, אם יש מישהו בתחום החוקי, אז הוא נוהג, ואם לא, אז מחקים עד שיורד לחוקי.

כי באמת נהיגה תחת השפעה פשוט לא שווה את זה, והקטע שמבינים את זה מאוחר מדי, רק לאחר שקורה משהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...