Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני.

רק מים מזוקקים מבקבוק חתום מבית המרקחת. לאחר שאני פותח ושותה את השארית, המזוהמת, אני זורק. אסור לקחת סיכונים!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לפרט מה המכשיר הזה? איפה קונים אותו? מה המחיר? אולי אפילו לתת לינק?

בדרך כלל אם אני בא לאירוע עם אוטו ויודע שאני מתכנן לשתות, ושאין נהג חלופי, אני ישן באוטו איזה שעתיים שלוש לפני שאני נוסע. באוטו גם יש בקבוק מים ליטר וחצי על בסיס קבוע. רמת האלכוהול אולי מגרדת את המותר, אבל לפחות אני נוהג עירני. גם אם אני לא שותה באירוע כזה, ויודע שבאים ב12 והולכים הביתה ב6 בבוקר, אז עייפים. ולנהוג עייף זה מסוכן לא פחות. אני אפילו לא אתחיל להגיד שאני דואג לחיים של החברים שלי, כי אני אדם מאד אנוכי ואנטיפט. אני דואג לעצמי, ובמיוחד לאוטו, כי לילה של שתייה או חוסר שינה לא שווה תיקונים באלפי שקלים או חודש בבית חולים.

כמובן שעדיף לתת את המפתח לחבר ולשבת במושב ליד הנהג עם הבקבוק כמו רוסי טוב :)

פורסם

פעם אחרונה ששתיתי ונהגתי היה ביום שישי האחרון.. ירדתי על באקט של פינלנדיה, אפסינט ושנאפס תפוחים + 2 כוסות של וודקה רדבול, שוט של ייגרמייסטר ופליימינג למבורגיני..

ותכל'ס, זה היה בקטנה.. בד"כ אני שותה הרבה יותר לפני שאני עולה על ההגה..

כנראה בגלל זה אני חושב שאנשים נוסעים כמו משוגעים במדינה הזאת..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מבחינתי אין כל פשרות. מי ששותה אסור שינהג. כל כמות אלכוהול משפיעה על התגובות. זה עניין של שחור ולבן ואין גווני אפור

פורסם

לא שותה..

רק מסניף דבק..

זה עוזר במיוחד בנהיגה,שישי שעבר כול המכוניות על הכביש נהיו פרארי ולמבורגיני,לא ידעתי בכלל שיש מסוקים עם גלגלים שיכולים לנסוע על הכביש

פורסם
ביום שישי האחרון.. ירדתי על באקט של פינלנדיה, אפסינט ושנאפס תפוחים + 2 כוסות של וודקה רדבול, שוט של ייגרמייסטר ופליימינג למבורגיני..

ותכל'ס, זה היה בקטנה....

בקטנה?? אתה בטח אחד מאיתנו (רוסים) כי אחרים כבר היו מתעלפים מזה.

:-) just smile
פורסם

אם אני מתכוונת לשתות כשאני עם הרכב (ויש לי נטייה לחייך אל הטיפה המרה) אני שותה לפי החוק - מנת משקה = 40 דקות מנוחה מינימום. ככה יוצא שאחרי ליטר בירה אני מחכה שעה וחצי ואחרי ויסקי אני מחכה שעה בערך.

חוץ מזה - אני לא אוהבת להגיע למצבי שכרות מתקדמת - אז זה כבר טוב...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בקטנה?? אתה בטח אחד מאיתנו (רוסים) כי אחרים כבר היו מתעלפים מזה.
אני לא מאמין שתפסת את הבחור ברצינות, מערבובייה כזאת גם הרוסים מביננו היו מחבקים אסלה למשך כחצי יממה.

יום טוב גם לך

פורסם

יממה זה במקרה הטוב, לדעתי הכבד של הבחור כבר מזמן יצא לגמלאות אחרי שהחליף את כל צבעי הקשת.

אז ככה גם אני נמנה עם החברה הטובים יוצאי חבר העמים או ברית המועצות לשעבר, וכמו שנכתב כבר אני יודע בדיוק למה אני מסוגל ואחרי איזה כמות.

אם אני שותה הרבה זה רק בשולחן עם אוכל טוב ובידיעה שאין לי שום דבר מיוחד למחרת בבוקר כי לא יעזור כלום תמיד יש תופעות לוואי.

לצערי במיוחד החברה הצעירים שיוצאים למועדונים לא יודעים בכלל מה זה תרבות שתייה של אלכוהול וזה פשוט מגעיל לראות אותם עומדים מול הבר כמו חזירים ליד השוקת ושותים בלי הכרה ועוד עולים על ההגה לאחר מכן, אני רואה את זה כל הזמן כי איפה שאני עובד ישנם מספר מועדונים.

בשורה התחתונה אני גם מתנגד לשתייה מופרזת ונהיגה אבל שוב זה אינדיבידואלי, אני יכול בוודאות להגיד שיש אנשים שאחרי כמות לא מבוטלת של אלכוהול נוהגים פי מיליון יותר טוב מאשר חלק מסויים של אוכלוסיית הנוהגים בישראל שעל ראש סחי עושים דברים שבן אדם נורמאלי לא אמור לחשוב עליהם בכלל ומסכנים את כל הסביבה אבל מצד שני גם תרבות הנהיגה שווה לתחת אז אין מה לעשות.

בקיצור הכל מתחיל ונגמר בחינוך מהבית לתחושת האחריות ובגרות אישית(מנסיון).

פורסם
יש אנשים שאחרי כמות לא מבוטלת של אלכוהול נוהגים פי מיליון יותר טוב מאשר חלק מסויים של אוכלוסיית הנוהגים בישראל

זה עדיין לא עושה אותם כשירים לנהיגה

פורסם

לא שותה ונוהג, בשביל מה יש חברים?

כל פעם מתחלפים זה שלא שתה בפעם הבאה ישתה

או שלוקחים מונית במקרה הכי גרוע.

פורסם

כמו רוסים רבים אחרים בפורום גם אני שותה ונוהג

אבל צריך להבדיל בין איזה בן 18 שהרגע קיבל את האוטו מאבא והדבר הראשון שהוא עושה זה נוסע למועדון ודופק את הראש בכל האלכוהול שהגוף שלו מסוגל לספוג בלי למות לבין בן אדם ששותה בשיקול דעת ולעולם לא יעבור את הכמות שהוא ואני מדגיש הוא יודע שמספיקה לו כדי לנהוג

אני לא יצתדק ויגיד שאני לא שותה כי אני כן

אתמול אפילו שתיתי חצי ליטר בירה ואחרי זה נהגתי

בדרך כלל הגבול שאני שם לעצמי זה ליטר בירה וחצי שעה עד שעה מנוחה אחרי שאני מסיים

פורסם

קורייוז קטן:

לשם הגילוי הנאות גם אני יוצא חבר העמים וזה תמיד מעלה חיוך על שפתי

בכ''א אבא של חבר שלי הוא רופא, ובאחד מספרי הרפאוה שלו רשום: ''רמה של X אלכוהול בדם עלולה ליהיות קטלנית (אין ליחס רמה זו לעולי חבר העמים)'' ראיתי את זה בעצמי

אני גם אשתתף ברשותכם

יש לי רישיון רק שנה וחצי ולא יצאו לי הרבה מצבים בהם הייתי צריך לשתות ונהוג, אבל כן אני יודע את הנורמות שלי. ויצא לי לא פעם אחת להזהיר את החברים שלי שאני הולך לישתות והרבה היום, אז שימצאו את הפינה הנוחה שלהם באוטו כי אנחנו הולכים להעביר שם ליליה (אף פעם לא הייתה לי בעיה לישון באוטו)

וכן זה בסדר מבחינתם ואפילו חלק אימצו את זה (גם להם אין כניראה בעיה עם זה)

אני בכ''א חושב שמי שלא אוהב/לא רוצה שלא ישתה (גם אל יטיף על הדרך, אבל שלא ישתה)

ומיש כן שותה שלא ישכח לקחת אחריות לא רק על עצמו

אלא גם על הנאשים שהסכימו להיכנס איתו לאוטו, המשפחות של אותם אנשים (כי אדם שמת בנסיבות מצערות לא מסתיים בעוד מס' בסטטיסטיקה) וגם שאר משתמשי הדרך האחרים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...