Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בד"כ מנסה שלא לשתות ולנהוג, אבל מה לעשות, לפעמים אין ברירה.

במקרים שאני יודע שאני חייב לנהוג, אני יודע כמה לשתות כדי שלא תהיה עליי השפעה.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר ב 4 שנים שיש לי רשיון רק 2 מקרים ששתיתי והייתי צריך לתת את המפתחות לחבר

כי הרשיון שלי חשוב לי מידי וגם בגלל שאני מעדיף את המושב שליד הנהג להתפנן לי בכיף ולנחור כמו גדול כל הדרך הביתה ומישהוא אחר ינהג...

עוד סיפור קטן: היה לי מקרה שחזרתי עם ידידה ממועדון ולה לא היה רשיון בדרך מת''א לאשדוד באיזור ראשון

הרגשתי שאני עוד שניה נרדם על ההגה אז פשוט עצרתי את הרכב בצד כיביתי מנוע שמתי איתות משולש

ודפקתי שינה של רבע שעה קמתי רענן כמו גדול והמשכתי ליסוע הביתה בכיף.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תמיד פינלנדיה-רדבול,בד"כ עם שילוב של שוט ג'יימסון או אוזו(ערק אם אין,סה"כ רוב משקאות האניס די זהים...) ולקינוח היינקין או שתיים... כשכל זה נגמר בד"כ שעה פלוס של הפסקה+ מים מדי פעם ואז נהיגה...

אין לי ספק שאם היו תופסים אותי הייתי מקבל שלילה,לא רוצה לפתוח פה לשטן...

בכל אופן יאמר לזכותי שזה קורה רק כאשר אני יוצא קרוב לבית (רחובות /ראשון),משתדל לנסוע דרך העיר ולא דרך הכביש המהיר ונוסע לאט(נכון שזו לא הצדקה אבל זו בערך ההתנהלות שלי...).

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
תמיד פינלנדיה-רדבול,בד"כ עם שילוב של שוט ג'יימסון או אוזו(ערק אם אין,סה"כ רוב משקאות האניס די זהים...) ולקינוח היינקין או שתיים... כשכל זה נגמר בד"כ שעה פלוס של הפסקה+ מים מדי פעם ואז נהיגה...

אין לי ספק שאם היו תופסים אותי הייתי מקבל שלילה,לא רוצה לפתוח פה לשטן...

בכל אופן יאמר לזכותי שזה קורה רק כאשר אני יוצא קרוב לבית (רחובות /ראשון),משתדל לנסוע דרך העיר ולא דרך הכביש המהיר ונוסע לאט(נכון שזו לא הצדקה אבל זו בערך ההתנהלות שלי...).

למה, תפתח פה לשטן. אתה יודע - לחסוך זמן כשאתה פותח אותו לוודקה. מה זה הטירוף הזה ? קח כדורי שינה לפני שאתה נוהג וזהו.

פורסם
למה, תפתח פה לשטן. אתה יודע - לחסוך זמן כשאתה פותח אותו לוודקה. מה זה הטירוף הזה ? קח כדורי שינה לפני שאתה נוהג וזהו.
הוא יבין את הטעות שלו רק אחרי שיקרה משהו.
פורסם

לצערי יוצא לי בקיץ מדי חודש-חודשיים לנסוע לאחר שתייה בינונית. אני מקפיד לא לעבור 80 ולא לעבור 3 בירות. עד היום השיטה עבדה !

פורסם
לא שותים ,לא נוהגים.

ולא אני לא מקורב לחיים הכט :),חבר'ה במיוחד הנהגים בחדשים פה- אל תשתו,אל תנהגו.

חבל על החיים שלכם,על האוטו של ההורים,וחבל על המצב הלא נעים.

לא שותים, לא נוהגים? :roll:
פורסם

אם שותים לא נוהגים חחח

גם אני לא שמתי לב האמת.

ובקשר לנושא - אני כמעט ואף פעם לא שתיתי כי האמת שאני לא מת על זה.

אולי כמה פחיות של XT רדבולים כאילו שזה משפיע.

פורסם
מצטער,כנראה נכנסתי חזק מדי לדמות המטיף :)

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם
לצערי יוצא לי בקיץ מדי חודש-חודשיים לנסוע לאחר שתייה בינונית. אני מקפיד לא לעבור 80 ולא לעבור 3 בירות. עד היום השיטה עבדה !
"עד היום השיטה עבדה"

ואם מחר תיכנס במשפחה שחזרה מטיול ותהרוג אותם?

מזתומרת "עד היום השיטה עבדה"?

אולי "עד היום בנס לא קרה לי כלום" אבל לך תדע מה יזמן לך המחר.

זה כמו:

כשאני עייף, אני שם קרוז קונטרול על 150, מבקש מחבר להחזיק את ההגה לאיזה רבע שעה, ותופס חרופ. עד היום השיטה עבדה, שומדבר לא קרה.

תעשה טובה, תתאפק ותשמור על החיים שלך ושלנו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

סלחו לי כל המצטדקים והמתלהמים... לא טענתי שזו התנהגות נכונה,פשוט כאשר אני עושה זאת אני משתדל למצוא את הנסיבות הבטוחות ביותר לחזור הביתה(אם יש נהג אחר,תמיד חבר נוסף ברכב,נסיעה איטית,הפסקה גדולה,שתיית מים וכל גורם אפשרי אחר שיכול לעזור לעבור את הנסיעה בביטחון...ברור שהכי קל היה לא לשתות...).

בנוסף,על כל אחד השתייה משפיעה באופן שונה,לא אשמתי שלחלקכם זו נראית כמות שתיה מוגזמת ולאנשים אחרים זה נראה מצחיק... סה"כ הבדיקה המשטרתית היא בעלת פרמטר מאוד נמוך לכישלון בה,ככה שכמו שנראה לכם אבסורדי ששתי בירות מכשילות אותך,כך בעיני כמות השתיה שלי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
בנוסף,על כל אחד השתייה משפיעה באופן שונה,לא אשמתי שלחלקכם זו נראית כמות שתיה מוגזמת ולאנשים אחרים זה נראה מצחיק... סה"כ הבדיקה המשטרתית היא בעלת פרמטר מאוד נמוך לכישלון בה,ככה שכמו שנראה לכם אבסורדי ששתי בירות מכשילות אותך,כך בעיני כמות השתיה שלי.

אולי ההרגשה של כל אחד שונה

אבל ההשפעה דומה עד זהה, זמן התגובה מתארך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...