Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד קונקט 2004 , הרכב כבה ללא הודעה מוקדמת באמצע נסיעה.

מצעתי שיש פיוז שרוף בתיבת הנתיכים שבתא המנוע.

להפתעתי לפי הספר הנתיך שיייך לחימום מושבים, פונקציה שאין לי ברכב (אין כפתור כזה כפי שמופיע בספר הרכב).

בדקתי את המערכות החשמליות (מגבים,רדיו,איתותים,צופר,מזגן,לוח ואורות) מלבד אור חנייה אחד שאינו דולק (יוחלף בהקדם) הכל עובד.

יש סטרטר אך הרכב לא מניע, מערכת האזעקה והנעילה המרכזית פועלות.

ניסיתי להוציא את כל הנתיכים ולהשאיר רק את הנתיך שנשרף ואז לחבר נתיך נתיך, בניסוי זה מצאתי כי ברגע שנתיך מפתח- עומס במערכת ההצתה מוכנס למקומו שוב נשרף הנתיך של חימום מושבים.

כרגע כיוון המחשבה הוא רכיב בטיחות שנדלק עם סיבוב המפתח (ABS, כריות אוויר)

הצעד הבא ניתוק כל הנתיכים מתיבת הנתיכים בתא הנוסעים ובדיקה האם הנתיך נשרף שוב.

עברתי על הרכב בחיפוש אחר חוט חשמלי מנותק או שנוגע בגוף הרכב - ללא ממצאים.

קשה מאד לעקוב אחר החיווט מהנתיך שנשרף מאחר שיש המון חיווט ותעלות.

יש למישהו רעיון להמשך איתור הבעיה?

תודה יוסי

פורסם

לדעתי חימום ישבן דווקא קשור להנאה :wink: (ולא להנעה).

אם תשיג שרטוט חשמלי של המע' אז ניתן יהיה לראות מה מתחבר אל נתיך (פיוז) זה וכיצד הוא משפיע על הנעת הרכב. כמובן שבמוסכים מורשי פורד יש את כל המידע הטכני.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

קשור קשור אך לא מניע לפחות לא אותי.

תיקון טעות לא "מפתח- עומס במערכת ההצתה" אלה מתג התנעה. עשיתי סלט עם עוד רכיב.

שרטוט חשמלי היה עוזר מאד אך לא נראה לי שמישהו יתן לי שרטוט כזה.

פורסם

שלום רב

לפי דעתי אם לא התקנת ברכב איזה משהו חדש כגון דיבורית או משהו אז הכי טוב שתגש לחשמלאי טוב או שפשוט תבדוק אצל מוסך מורשה אולי זה משהו שאפשר לסדר באחריות היצרן(במידה והיא לא פגה).

עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע !!! :arrow: :arrow: :arrow:

פורסם

אכן זאת יכולה להיות הבעיה, לאחר שנברתי במערכת החשמל מצאתי המון כבלים מנותקים של דיבוריות ודלקן שהיו מותקנים ברכב בבעלות הקודמת.

כמעט כל החיבורים היו חיבורים לא איכותיים בכלל, חיבור בליפוף וציפוי בסרט בידוד.

ואפילו מצאתי מחבר גדול שלא נקבע למקומו לאחר ניתוק וצמה אחת נגעה במתכת חדה וגרמה לכמעט קרע מוחלט של אחד החוטים.

מה שממחיש עד כמה חשוב להגיע למתקין מקצועי.

בכל מקרה עדיין לא נפתרה הבעיה, כרגע ממתין לנתיכים חדשים בכדי שאני יוכל להמשיך באיתור התקלה.

אם לא אצליח עד סוף השבוע אני יגרור אותו למוסך מורשה. (לא ממהר )

• תוכן חדש...