Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב התחממם בעבר-שופץ ראש.

הייתה בעיה של שמן וגם היא נפתרה.

והיום הפלא ופלא יש עוד בעיה-הרכב נכבה בעת סיבוב כפתור חום\קור(אדום\כחול)של המזגן,עד עכשיו הכפתור היה על קור והיום אחותי הזיזה אותו לחום והרכב כבה,כשהכפתור על קור הרכב מכובה והסוויץ פתוח יש רעש חשמלי(של המשאבה אני חושב)-ואז הרכב מניע,בעת סיבוב הכפתור לכיוון חום(אפילו מעט)הרעש מפסיק- ואז הרכב לא מניע-יש למישהו רעיון?

יכול להיות שחיברו את הכפתור למשאבה?או שזה משהו אחר?

תודה מראש יוסי.

פורסם

הכפתור הנ"ל מזיז כבל פלדה ומנוף קטן לוויסות דלת העירבול אויר חום/קור. יתכן והמנוף צובט חווט חשמלי שקשור למערכת ההזרקה ושולל את הנעת הרכב.

אתה יכול להציץ בעצמך מתחת לדשבורד ולאתר את הכבל והמנוף. תזדקק לפנס ואולי לפרק מספר כיסויי פלסטיק או את תא הכפפות.

פורסם

אוקיי בדקתי והכפתור מנתק את זרימת הדלק,

מישהו יודע איך אני מפרק את הפנל של המזגן בלי לשבור כלום?יש בחלק התחתון 2 ברגים אבל בחלק העליון אני לא רואה ברגים והוא לא רוצה לצאת.

ודני אני יודע שזה דורש בדיקה וזה מה שאני מנסה לעשות!

יוסי.

פורסם

חחח

"חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו ת'שפה לא מקובלים, במקומם אנחנו מנסים לשמר את השפה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום
.זה רעיון טוב אבל מה עושים בחורף?(או בלילות הירושלמים)

היום ניסיתי לעקוב אחרי החיווט ובאיזהו שלב הרכב כבה לא הצלחתי לראות בדיוק במה נגעתי אבל אני יודע מחר לאן לגשת.אם מישהו פירק פעם את הקונסולה המרכזית שבה הפנל המזגן-אני ישמח לעזרה(היום לא כ"כ הצלחתי לפרק את זה ופחדתי לשבור),

תודה מראש יוסי.

• תוכן חדש...