Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נמאס לי....

כבר תקופה ארוכה שהשכנה המשוגעת שלי מאכילה את החתולים בבניין יום יום. (לפחות 15 חתולים)

ובסוף כל ארוחה החתולים CHILLIN OUT על המכסה מנוע ועל הגג של הרכב שלי. אתם בטח מכירים את התופעה שמתקרבים לאוטו וכל החתולים מחליטים להתחיל לרוץ ומפרפרים לי על הגג\מכסה מנוע.

ניסתי לשים כיסוי 4 עונות והם קרעו אותו לגזרים.... (אין טעם לנסות לדבר עם השכנה היא באמת משוגעת.)

לא מוכן לשלם עוד פעם על כיסוי חדש....!

איך אני מעלים את החתולים אחת ולתמיד.?...?!!!!!

ניסתי לפזר קינמון מסביב לחנייה..... מים של רדיאטור..... הכל.... זהו נמאס.... (לאוהבי החתולים) או שאתם נותנים לי פתרון או שאני מוציא את הארטילריה הכבדה :):twisted:

תודה

קו---------------------------------------

פורסם

*** עריכה - הנושא נידון בעבר מספר פעמים והמלצות להתעללות בבעלי חיים אינן עומדות בקנה אחד עם רוח הפורום. ***

קו---------------------------------------

פורסם

*** עריכה - הנושא נידון בעבר מספר פעמים והמלצות להתעללות בבעלי חיים אינן עומדות בקנה אחד עם רוח הפורום. ***

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש עירייה

תתלונן על עודף חתולי רחוב שיבואו לאסוף אותם לעיקור וכ"ו

ככה האוכלוסייה שלהם תעלם לך מהנוף

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פורסם

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שיטה רצינית לחלוטין:

פזר פלפל צ'ילי (אדום גרוס כמו שיש בפיצריות) איפה שהם יושבים וסביב הרכב.

בעבודה שלי זה מנע לחלוטין כניסת חתולים לבנין.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...