Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו19 94,

- נעילה מרכזית לא עובדת כמו שצריך, כאשר אני לוחץ על המפתח לסגור את הדלתות היא אינה סוגרת את כולם הדבר הזה לא יורד עד הסוף. לעומת זאת נפתח ללא בעיה. יש רעיונות?

- חלונות חשמל, החלון השמאלי נפתח\נסגר רק אחרי "משחקים" עם הכפתור לאחר זמן רב.

מישהו?

- פירוק לוח שעונים, אמורה להיות בעיה? משהו שאני צריך לשים לב עליו?

- מד המהירות אינו "חלק" אלה רועד אם אפשר להגיד. יש משהו לעשות בנידון?

- קפיצת המחוג בס"לד, כאשר אחד האיתותים מופעל.

תודה לעוזרים! :]

פורסם

רעיונות, מה זה? אם אתה הולך לתקן את זה - תפתח את הפלסטיקים של הדלתות, יהיה לך הרבה יותר ברור, מה יש שם, כשתפעיל את זה מול עיניך. אם לא אתה הולך לעשות את זה - בשביל מה לך לדעת? לך למי שמתקן, תשאל, תראה, מה הוא יענה לך.

1) יכול להיות חופש במערכת, באחד החיבורים של סרוו נעילה. תפרק, תפעיל, תראה.

2) מגע לא טוב בכפתור החלון, או בחיבורים שלו. תחליף את הכפתורים בינהם, אם הבעיה תעבור מקום יחד עם הכפתור - תחליף את הכפתור.

3) לא יודע, לא מכיר את הרכב.

4) אם הספידומטר מכאני (רוב הסיכויים) - לשמן \ להחליף כבל ספידומטר, ולבדוק שהוא מתחבר ישר בכל המקומות ואין בו קיפולים חזקים.

5) לא יודע, אבל יכול להיות רק סימן של בעיה אחרת. לא רוצה לעלות השארות סתם.

פורסם

- נעילה מרכזית לא עובדת כמו שצריך, כאשר אני לוחץ על המפתח לסגור את הדלתות היא אינה סוגרת את כולם הדבר הזה לא יורד עד הסוף. לעומת זאת נפתח ללא בעיה.

היה לי משהו דומה, שימנתי את המנגנון הפנימי (יש לפרק את הכסוי ולהתיז קצת שמן)

- מד המהירות אינו "חלק" אלה רועד אם אפשר להגיד. יש משהו לעשות בנידון?

אפשר להוציא את הכבל בקלות, לבדוק אם הוא לא פגום, ולשמן אותו עם גריז

• תוכן חדש...