Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיויק אוטו' 94 כחצי שנה .כאשר אני נמצא ברמזור אדום ועל הילוך D אני מרגיש לאחר 20 שניות נפילה (החלשות מסויימת) של דוושת הבלם מה שגורם לי ללחוץ חזק יותר על הדוושה.

האם זו תופעה שגרתית ברכב אוט' או שמא צריך להחליף את משאבת הבלם (או פתרון אחר) ?

פורסם

לא טוב, יש כנראה דליפה במשאבת הבלם המרכזית, מה שידרוש שיפוצה או החלפתה.

כדאי לעשות את זה בהקדם משום שמערכת הבלמים היא מערכת בטיחותית.

נסה לעמוד בניוטרל או ב P ולהניח את הרגל בעדינות על דוושת הבלם, אם היא תשקע תחת הלחץ הקל לאט לאט עד לרצפה - משאבת הבלם גמורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

התופעה יכולה להיגרם,לא רק מדליפה במשאבה מרכזית,אלא גם מדליפה בכל מקום אחר כמו מ. גלגל,צנרת.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לפני שעה סיימתי לטפל בבעיה זהה רכב אחר.(וולו 164 400ש"ח)

ראשית: אם לא צנרת אז הבעיה במשאבה

שנית: מוסך מפרק ומרכיב משאבה- אבל לא משפץ.

לכן לדעתי:

א. מצא משפץ...ב. מצא מוסך אמין בקרבת מקום ג. תאם שיפוץ ופרוק

ד. תתארגן לקחת את המשאבה מהמוסך לשיפוץ וחזרה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בקרתי במוסך ואמרו לי שצריך להחליף משאבת בלם לתחליפית שעלותה כ- 350 שח לא כולל עבודה והחלפת שמןהאם כדאי לשפץ את הקימת והיכן ניתן לעשות זאת באיזור חיפה

פורסם

זה לא בהכרח משאבת בלם. אולי בעיה בבוסטר או אולי אפילו בוואקום של המנוע בבוסטר.

בדוק במוסך נוסף וקבל דיאגנוזה נוספת.

בדוק אם חסר נוזל בלמים במיכל - אם כן מדובר בנזילה וצריך לאתר את מקורה.

לי זה לא נשמע כמו משאבה מרכזית אבל צריך לבדוק כדי לדעת.

נסה גם לעשות בדיקות בחניה בבית במצבים שונים (N.D.P, מנוע חם, מנוע קר) זה יעזור לדיאנוזה טובה יותר.

שלומי

• ספונסר פורום
פורסם
זה לא בהכרח משאבת בלם. אולי בעיה בבוסטר או אולי אפילו בוואקום של המנוע בבוסטר.

בדוק במוסך נוסף וקבל דיאגנוזה נוספת.

לי זה לא נשמע כמו משאבה מרכזית אבל צריך לבדוק כדי לדעת.

נסה גם לעשות בדיקות בחניה בבית במצבים שונים (N.D.P, מנוע חם, מנוע קר) זה יעזור לדיאנוזה טובה יותר.

שלומי

שלומי ידידי,בעיה בבוסטר או בוואקום של המנוע לא תגרום לירידה של הדוושה בשום מצב!

אלא לדוושה קשה יותר(חוסר בתגבור בלימה) ואין קשר בין מצבי תיבת ההילוכים לדוושת הבלם או לטמפ' המנוע! מערכת הבלימה אמורה לתפקד כראוי בכל מצב.

במידה ואין חוסר בנוזל בלם הבעיה היא במשאבה המרכזית,במידה וחסר יש לבדוק דליפות.

בברכה אורן בן סימון

פורסם

לי יש תופעה דומה אבל אצלי זה קורה מאז קבלת הרכב, בעת נסיעה עירונית\עצירה לאחר נסיעה מאומצת, הדוושה שוקעת מעט עם הדלקת הוונטה.

למיטב הבנתי המצב תקין, אך הוא גורם לעיתים לחוסר נוחות בבלימה כיוון שעם ירידת הדוושה הבימה מתחזקת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לכל החברים ,הלכתי לקבל חוות דעת נוספת במוסך הונדה ושם מייד אמר לי הבודק שמדובר במשאבת בלם מרכזית -מחלה ידועה בסיויק בשנתונים הללו כתבה באתר motocar)http://www.motocar.co.il/motocar/tests/test.asp?id=47

חזרתי למוסך שאני מטפל בו החליף לי את המשאבה לתחליפית חדשה +שמן ברקס בעלות של 400 ש"ח (עשה לי מחיר טוב) ואכן השיפור ניכר והתופעה חלפה

תודה לכל המגיבים

• תוכן חדש...