Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לקומפרסור לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני גר בחור כלשהו בדרום, ואני נתקל יותר מדי בתופעה שאין באף תחנת דלק משאבת אוויר שפועלת (יש כ5 תחנות, בחלקן המשאבות שבורות ובחלק האחר הן לא תקינות בערך מחצית מהזמן), ובגלל זה יוצא שלפעמים אני לא יכול לנפח את הצמיגים במשך כמה שבועות...

לכן, אני מעוניין לקנות קומפרסור לרכב, ככה שאני אוכל לנפח את הצמיגים (במידת הצורך) על בסיס שבועי בבית...

יש למישהו המלצה לקומפרסור טוב ומדוייק (דגם, מחיר, ואיפה קונים)?

*ראיתי לפני כמה חודשים קומפרסור בהום סנטר ובאוטו דיפו שעולה בסביבות ה200 ש"ח, אבל מכיוון שלא ידעתי מה טיבו, לא רכשתי אותו...

תודה.

פורסם

200 ש"ח אתה יכול לקנות קוספרסור מקצועי ומתכתי באינטרנט:

http://www.zap.co.il/c-T-Compressor

ולא את החיקויים שמוכרים בהום סנטר וכדומה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל קומפרסור יעשה את העבודה.

קנה ב-50 ש"ח בהום סנטר - גם ככה בקושי תשתמש בו וכשתיצטרך אותו הוא יעשה את העבודה - חשוב לקנות מד לחץ אויר פשוט כדי לדעת את הלחץ בצמיג, השעון בקומפרסור לא כל כך אמין

פורסם

אם אין לך בעיה של זמן אז זה יתאים לך הכי פשוט

אך אל תשכח שהכוח שבו הוא עובד יעצבן אותך למלא אוויר כשיקח לך 10 דקות מילוי

ישנם כמה סוגים

יש כאלה שפועלים ע"י רצועה ויש כאלה על ידי חשמל המצת

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

אל תקנה את הדרעק שמצוי בהום-סנטר במחירים נמוכים.

הם לא עומדים בעומס, בקושי מנפחים צמיג ואז מתעייפים.

לחבר שלי היה כזה ששבק חיים אחרי כמה ניפוחים, הוא פתח אותו וגילה בוכנה מפלסטיק, ממש גועל נפש, טיפה חום והוא יוצא לגימלאות.

תחפש את הטובים, אלה שכבדים, נראים רציניים ולא עולים 50 שקל.

לנו יש כזה בג'יפ, מנפח צמיג ב2-3 דקות, צמיג גדול של ג'יפ, גם ניפחנו איתו את הצמיג של הטרקטור (צמיג גדול...) והוא עמד במשימה בכבוד. בהחלט מומלץ.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

גם אני נכוויתי עם קומפרסור זול. מדבקה של 250PSI ולא הצליח להתמודד אפילו עם גלגל האופניים.

אייס היו מספיק הוגנים לקחת אותו בחזרה ולתת לי זיכוי.

• תוכן חדש...