Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לבחור איזה רכב לקחת בליסינג מהעבודה.

עקרונית אין לי הגבלה על הסוג, אבל החלטתי לא לחרוג מעבר לקבוצה 2

מה שחשוב לי שיהיה נוח למסיעה (תנוחת נהיגה, בולמי זעזועים) בעיר ומחוצה לה, לא ממש חשוב ספורטיביות אבל שלא תהיה עגלה מוחלטת, וקלה לתמרון.

חשוב מאוד: בטיחותית.

אין לי משפחה אז אני לא זקוק לרכב גדול או בגאז' משמעותי.

כרגע אני מתלבט בין שלוש מכוניות, שבכולן עשיתי נהיגת מבחן ונראו לי פחות או יותר זהות בנוחות:

פז'ו 307 (רק 2 כריות אוויר, יפיפייה, שליטה ברדיו מההגה, מרווחת, רעש רוח חזק, מראות צד קטנות, 4 כוכבי ריסוק לגרסת 4 כ"א, הגה מתכונן גובה ועומק)

מזדה 3 (6 כ"א, ישאותה לכולם בארץ, ארוכה מאוד יחסית, שדה ראייה אחורי מוגבל, לא נבדקה במבחני ריסוק,הגה מתכוונן גובה ועומק)

סוזוקי סוויפט (6 כ"א, 4 כוכבים, שליטה ברדיו מההגה, מרווחת מלפנים, נראית מצוין, קטנה, מראות צד גדולות, רעש רוח, הגה מתכוונן גובה בלבד)

בנוסף, ה-307 והסוויפט יעלו לי אותו הדבר (תאשימו את "הרץ" ) שזה בערך 70 ש"ח לחודש

יותר מהמזדה

יש עצות???

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסוויפט לא באותה הקטגוריה.

לדעתי לדרישות שלך היא ממש מתאימה אם אתה לא סולד מרכבים קטנים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אם חשובה מאוד הבטיחות, למה לא לבדוק לגבי פורד פוקוס? שש כריות אוויר, 5 כוכבים במבחן ריסוק, נוחה מאוד, קצת עגלתית, אבל עונה מצויין על שאר הסעיפים.

5 כוכבים יש גם למגאן בגרסת הליסינג. (לC4 אין 6 כריות בגרסת ליסינג, וגולף עם 5 כוכבים גם כן, לא ממש בקבוצת המחיר)

גיא

פורסם

הפוקוס פשוט יקרה בעוד איזה 100 ש"ח ברוטו לחודש והיא גם יותר כבדה וקשה לחניות וכו'

המגאן אפילו יותר גדולה ומסורבלת מהפוקוס ותיבת ההילוכים שלה מעצבנת

(גם באוטומט מלא וגם בטיפטרוניק)

פורסם

אם הבטיחות כל כך חשובה, אני מניח שתסדר. הרכב לא עצום ובהחלט ניתן להסתדר בחניות. במקרה הכי גרוע, תתקין לבד חיישני רוורס פשוטים. בשביל הבטיחות, הייתי מוסיף עוד 100 שקל בחודש.

לפי זה נראה שקלות תימרון חשובה מבטיחות (הכל יחסי כן), אם ככה, לך על הסוויפט. הרכב באמת נחמד, ויש לו 4 כוכבים שזה לא רע.

פורסם

לפי זה נראה שקלות תימרון חשובה מבטיחות (הכל יחסי כן), אם ככה, לך על הסוויפט. הרכב באמת נחמד, ויש לו 4 כוכבים שזה לא רע.

ארבעת הכוכבים הללו מציינים בטיחות ביחס למכוניות אחרות בקבוצה או שזה שקול ל-4 כוכבי בטיחות של ה-307 לדוגמא?
פורסם

עקרונית כל המכוניות עוברות אותן מבחנים, אבל בגלל שלכל קבוצה יש משקלים ומידות אחרים, מספר הכוכבים הוא לקטגוריה ולא אומר שאם 307 וסוויפט מתנגשות, אז הנהגים יחטפו אותו נזק.

פורסם

307 .

הסוויפט לא שווה את המחיר הזה.

המזדה 3 אולי קצת יותר מהנה לנהיגה מה307 (ממש קצת) אבל הרבה יותר רועשת ולא נוחה , בידוד הרעשים ב 3 מזוויע .

החיסרון של ה 307 הוא בדמות נוחות נהיגה לא מדהימה בנסיעות עירוניות אבל האיכות ומרווח הפנים מפצים על זה בצורה יפה.

פורסם

מנסיעת המבחן שלי דווקא ל 307 היו יותר רעשי רוח וה-3 הייתה בסדר גמור בנסיעה חיפה-טבריה

אני שוקל גם לקנות את הרכב מהליסינג עוד 3 שנים, לשימושה של חברה שלי, ורק אז לקחת רכב "משפחתי". אז האמינות חשובה

אני מאוד מהסס בקשר ל-307 גם בגלל כריות האוויר

אין ספק שזה מעצבן ש"הרץ" החליטו לקחת כ"כ הרבה על הסוויפט...זה רכב שבקנייה עולה 15000 פחות מהמזדה

פורסם

מצטרף להמלצה על הפוקוס 5 דלתות , למרות שהיא עגלתית (ה-307 לא טובה בהרבה) - למרות תוספת המחיר הזעומה.(אגב, אצלנו הפוקוס וה-3 עולות אותו דבר. נסה להפעיל לחץ פיזי מתון).

יותר נוחה מה-307. פחות מפוארת באבזור הפנים , אבל יותר בטיחותית כנראה בזכות תוספת כריות האוויר.

מאף אחת מהן לא תיהנה יותר מדי , אבל לדעתי ה-3 נופלת עקב תא נוסעים קלסטרופובי (חלונות קטנים מדי באופן יחסי) ונוחות פחותה בהרבה - וזאת למרות יתרון הזריזות בתנועה. הסוויפט - לא במחיר הזה.

פורסם

שקלתי לקחת אפילו את הסיטרואן

c2 vts

אבל הבנתי שנוחות הנסיעה איומה

מה כל כך קשה לעשות רכב שהוא גם קטן, גם בטיחותי וגם נוח?

ושלא יעלה כמו בית

פורסם

ה-VTS היא הגרסה הספורטיבית.

בגרסה הזו מתפשרים על נוחות לטובת התנהגות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תלוי מה מחפש VTS היא גרסאת ספורט אוטו חזק מאד ספורטיבי מהיר שמתנהג טוב על כביש

קח עליה נסיעת מבחן אני מאמין שלא תתאכזב ומה "ששמעת" אולי לא נכון אני מאמין שתידלק על הרכב הזה כמו ילדה בת 12 על יהודה לוי

ישנה גירסא רגילה "VTR" עליה אני לא ממליץ מניסיון רע שהיה לאבא שלי עם האוטו אני לא יפרט...

פורסם
VTS היא גרסאת ספורט אוטו חזק מאד ספורטיבי מהיר ...

...?

חזק מאוד?

ביחס למה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...