Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לפני כמה ימים הסעתי כמה חברים מפעילות ספורטיבית מאומצת (פיינטבול :D).

יום למחרת כשנכנסתי לרכב גיליתי שהוא מריח כמו מערת בואשים/היום לפני שהמציאו את הדיאודורנט/הגופיה של אלון מזרחי אחרי משחק, או בקיצור הבנתם שעולם הדימויים שלי לא עשיר במיוחד והרכב פשוט מסריח מזיעה... :(

נסעתי כמה ימים עם חלונות פתוחים לגמרי אבל לא הועיל כל כך. ממש אין לי כח לפרק כיסויים, אז אם יש פתרון קל לניקוי אשמח לשמוע (ובבקשה לא חומרים שעולים כמו שהכיסויים עלו לי ;))

תודה,

צביקה (שמתעקש לשבור את מחסום 1700 הודעות היום :D)

...Carpe Diem

פורסם

פחית ריח לרכב.

שלום רב!

לפני כמה ימים הסעתי כמה חברים מפעילות ספורטיבית מאומצת (פיינטבול :D).

יום למחרת כשנכנסתי לרכב גיליתי שהוא מריח כמו מערת בואשים/היום לפני שהמציאו את הדיאודורנט/הגופיה של אלון מזרחי אחרי משחק, או בקיצור הבנתם שעולם הדימויים שלי לא עשיר במיוחד והרכב פשוט מסריח מזיעה... :(

נסעתי כמה ימים עם חלונות פתוחים לגמרי אבל לא הועיל כל כך. ממש אין לי כח לפרק כיסויים, אז אם יש פתרון קל לניקוי אשמח לשמוע (ובבקשה לא חומרים שעולים כמו שהכיסויים עלו לי ;))

תודה,

צביקה (שמתעקש לשבור את מחסום 1700 הודעות היום :D)

פורסם

שני אפשרויות שעלו לי : ראשונה לאוורר את הרכב בשמש כמה שיותר זמן (לפתוח דלתות כמובן) אם תוכל להעסיק את עצמך בניקוי/טיפול ברכב זה יעביר לך את הזמן .

אופציה שנייה להוריד את הכיסויים ולכבס בהצלחה!

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני במקומך הייתי מכבס את הכיסויים . יהיה לך גם יותר נעים. אגב עם מטהר ריח האוטו יריח יותר טוב , אבל הכיסויים ישארו בעלי ריח זיעה ....:)

מנסיון שחבר שיכור הקיא לי באוטו על הכיסוי האחורי בבעע..

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

אני רק חושב על זה, הריפודים שלך ברכב ספוגי זיעה מסריחה....אני אומר או לפרק אותם ולכבס אותם, או לקנות תרסיס קרבונט או שניים ולחסל אותם על הריפודים.

פורסם

כפי שצינתי אין לי כח לפרק כי הם כרגע יושבים בול וזה היה עבודה קשה.

איזה תרסיס מומלץ כאן? (לא הבנתי את השמות שציינתם) ומה המחיר בערך?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

רסס אותם בדיאודורנט.

הריח הוא תוצאה של פירוק הזיעה ע"י חידקים והדיאודורנט מחסל את החידקים האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע אם אתה שואל אותי, לרסס חומרים על הריפודים לא יעלים את הריח, אלא אתה רק תריח את הריח של החומר יותר חזק.

בכל מקרה, רק הדרך שבה תיארת את הריח, מעלה אצלי את המחשבה שאין מנוס מלפרק את הכיסויים.

עמית- שנוסע עם ריפודים מבאישים, ואין לו כוח לפרק אותם בעצמו.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

נראה לי שלפני הפירוק ננסה דיאודורנט (הכי זמין) ואולי משהו מיוחד. אם לא עובד אני יפרק...

תודה על העזרה חבר'ה...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

יש בחנויות לאביזרי רכב (כלומר אוטו דיפו) תרסיסי ספריי לניקוי שטיחים וריפודים. מניסיון התרסיסים האלו בצורת קצף מנקים היטב לכלוך עקשן ביותר ולכן אין סיבה שהם לא יוציאו את הריח הרע (על הדרך תרוויח ניקיון יסודי).

אופן הפעולה עם המוצר הזה הוא התזה ולאחר שתי דקות משפשפים עם בד/חולצה לחה. התוצאות יהיו מדהימות!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אשכרה BBO...:lol:

צביקה , רק אם אתה רוכש את התרסיס של STP , אל תתיז על תקרת הרכב . זה מנטרל את ההדבקה המקורית של ריפוד התקרה הפנימית. אח"כ תהיה לך אמבטיה על הראש. להדביק את זה חזרה זה עבודה מעצבנת מאוד.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

תרסיס/קצף ניקוי הריפודים של ARMORALL עובד יופי-טופי. אופן השימוש - בדיוק כפי שתיאר CASPER.

האדים שלו גורמים לתחושת חנק מהגיהנום, אבל זה כנראה המחיר לניקוי יסודי, כולל ניטרול ריחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...