Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הריסוס בדאודורנט אתה יכול להחזיק מצית דולקת מול זרם ההתזה , יעבוד כמו קסם ולא ישאר זכר לריח הזיעה

ים long time no

פורסם

אתה בן אדם מסוכן:lol:

בזמן הריסוס בדאודורנט אתה יכול להחזיק מצית דולקת מול זרם ההתזה , יעבוד כמו קסם ולא ישאר זכר לריח הזיעה
פורסם
רק תזהר לא לפגוע בציפור בדרך..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכי אפקטיבי לריפודים זה התרסיס הסגול של סנו שנקרא פנטסטיק מערבבים חזק מרססים יוצא קצף ממתינים קצת ומנגבים או ממשיכים לשפשף את המושבים

בהצלחה !

אירטון סנה איתי בחלומות

פורסם

תרסיס של ארמוראול - 50 ש"ח :(

אבדוק מה שנאמר כאן על סנו אבל נראה לי אנסה דיאודורנט שזה הכי קל...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני ממליץ בחום לא לנסות בכלל דיאודורנט, הם לא מפרקים שום חידקים ולא מנטרלים את הריח.

המוצרים לניקוי ריפוד הם מאוד אלימים, לעיתים גורמים לשינוי בצבע ויש להם ריח חריף.

יש לי נסיון נהדר עם פבריז, רק שאני לא מוצא אותו בארץ, פעם היה.

באנגלית זה febreze (see:http://www.homemadesimple.com/sites/en_US/febreze/index.jsp)

אם מישהו מוצא את זה בארץ - שיודיע לי איפה.

הוא עובד נהדר, ולא משאיר שום סימן או ריח משל עצמו.

בהצלחה.

טל.

פורסם
תרסיס של ארמוראול - 50 ש"ח :(

אבדוק מה שנאמר כאן על סנו אבל נראה לי אנסה דיאודורנט שזה הכי קל...

תודה,

צביקה

דיאודורנט יעשה לך ריח של בית יונות מבן יהודה ת'א :mm_wink:

אירטון סנה איתי בחלומות

• תוכן חדש...