Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

תכננתי לקנות מערכת מהחלקים הבאים:

HU PIONEER 480MP

COMP MOREL PULSE 6.5

SUB KICKER C12

AMP MAC AUDIO Z4200 או JBL GTO 75.4

וגם חיווט והתקנה.

התקציב המקורי שלי היה כ3500 ש''ח החלקים +חיווט והתקנה.

אך ראיתי שזה לא מספיק אז התקציב נהיה יותר גמיש והפך ל4200.

כעת שוב התקציב לא מספיק בשביל לקנות את כל החלקים ולא בשביל להתקין את כולם.

[1]האם התקציב הזה אמור להספיק למערכת כזאת עם התקנה וחיווט?

[2]קיבלתי מחירים לחלקים במקום מסויים לא אפרט על המקום:

580 ש''ח MOREL PULSE

800 ש''ח KICKER C12 עם תיבה מקורית

1400 ש''ח JBL

580-720 ש''ח התקנה

250 חיווט

את הפיוניר אני אביא לבד ב945 ש''ח.

[3]האם המחירים נראים סבירים?

[4]האם יש משהו שעולה יתר על המידה?

ההתקנה של המקום מקצועית מאוד אני חייב להדגיש!

אם אני קונה סאב קיקר נגיד באוטוס ומכניס אותו לתיבה שבניתי והראתי להם אותה עדיין לא תהיה לי אחריות על הסאב?

[5] אם המחירים האמת סבירים האם אפשר לרדת טיפה ברמה של החלקים כך שהתקציב יתייצב לכיוון ה4000 או ה3500?

[6] האם יש מקום לחסוך קצת בעלויות החלקים אבל עדיין להנות מאחריות ולא מיד שנייה?

פורסם

לפי דעתי מחיר ההתקנה מעט גבוה

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
ערב טוב!

תכננתי לקנות מערכת מהחלקים הבאים:מספיק אז התקציב נהיה יותר גמיש והפך ל4200.בלתי מחירים 800 ש''ח KICKER C12 עם תיבה מקורית

1400 ש''ח JBL

[4]האם יש משהו שעולה יתר על המידה?

ה?

C12 לא אמור להגיע למחיר הנ"ל ראה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130349

תיבה אטומה 28 ליטר מקורית לדעתי לא עולה 400 ש"ח, אבל תתיעץ עם המקצועים שפה.

הJBL עולה 900 +- ש"ח בדיוטי פרי זה חיסכון של 500 ש"ח

בסה"כ יש לך אפשרות חיסכון של 900 ש"ח ללא התיבה, ואני מאמין קרוב ל600 ש"ח פחות ואז את יוצא עם מערכת של 3600 שזה האיזור שרצית.

שי.

פורסם

הבעיה שהייתי בחו''ל לפני חודש ולא חשבתי אז על מערכת חדשה , ושמעתי שהאחריות של הדיוטי נוראית.

יש עוד הצעות מה אפשר לשנות?

והאם בטמת אין אחריות אם אני קונה רק סאב בלי תיבה?

פורסם

תיבה תבנה לבד - 150 ש"ח גג הכל ביחד עם העבודה של הנגר.

לגבי הפולס - יש פה מספיק אנשים בפורום שיש להם קשר כזה או אחר עם מורל ישירות, ואני מאמין שהם אנשים טובים וישמחו לעזור לך מחיר הרבה פחות מ580 ש"ח.

התקנה - 600 ש"ח מחיר סביר אבל (אבל גדול!!) כולל חיווט .

בברכה.

פורסם

[1]האם על המורל יש אחריות ? אם כן כמה זמן?

[2]אם אני קונה את הקיקר ובונה תיבה לבדוהולךלחברה שאני קונה אצלהם את הסאב ומראה את התיבה ושהם יתקינו לי אותו בתיבה האם יש לי אחריות על הסאב?

[3] מה המחיר שאתם הייתם קונים את החלקים ? אבל כמובן עם אחריות. וכמה הייתם משקיעים על ההתקנה(כסף)?

[4] בספרון של הסאב כתוב שהתיבה צריכה להיות 34.5 ליטר זה נכון? והאם זה נכון שצריכים לצפות בפנים 50 % מהתיבה בצמר סלעים?

פורסם

כתוב במפורש שצריך מילוי (מסומן באדום).

וגם אני צריך תשובה בקשר לשאלות האחרות.

[1]האם על המורל יש אחריות ? אם כן כמה זמן?

[2]אם אני קונה את הקיקר ובונה תיבה לבדוהולךלחברה שאני קונה אצלהם את הסאב ומראה את התיבה ושהם יתקינו לי אותו בתיבה האם יש לי אחריות על הסאב?

[3] מה המחיר שאתם הייתם קונים את החלקים ? אבל כמובן עם אחריות. וכמה הייתם משקיעים על ההתקנה(כסף)?

''.JPG

פורסם
ערב טוב!

תכננתי לקנות מערכת מהחלקים הבאים:

HU PIONEER 480MP

COMP MOREL PULSE 6.5

SUB KICKER C12

AMP MAC AUDIO Z4200 או JBL GTO 75.4

וגם חיווט והתקנה.

התקציב המקורי שלי היה כ3500 ש''ח החלקים +חיווט והתקנה.

אך ראיתי שזה לא מספיק אז התקציב נהיה יותר גמיש והפך ל4200.

כעת שוב התקציב לא מספיק בשביל לקנות את כל החלקים ולא בשביל להתקין את כולם.

[1]האם התקציב הזה אמור להספיק למערכת כזאת עם התקנה וחיווט?

[2]קיבלתי מחירים לחלקים במקום מסויים לא אפרט על המקום:

580 ש''ח MOREL PULSE

המחיר נורמלי.

800 ש''ח KICKER C12 עם תיבה מקורית

יקר מדי, אני גם עכשיו מתכנן לקנות אותו ומה שאני עושה זה קונה את הסאב בנפרד (420 ש"ח בערך) ואז קונה (יד שניה) / בונה תיבה לסאב תלוי אם אני אמצא לקנות עד שאני אביא את הסאב, יד שניה צריך לעלות כ150 ש"ח גג לתיבה אטומה ובניה גם משהו באותה רמה של כסף, מה שאתה מקבל בחנויות זה תיבה פתוחה שלא כל כך מתאימה לסאב הזה וגם אם תקנה עם התיבה המקורית זה צריך לעלות לא יותר מ700.

1400 ש''ח JBL

תוותר על הJBL אם לא בא לך על הדיוטי פרי ולך על המאק אודיו Z4200 הם אותה רמה בערך, זה אחלה מגבר. אני קניתי אותו ב1100 במזומן.

580-720 ש''ח התקנה

אני לא יודע איזה אוטו יש לך אבל גם אם תצטרך בניות או כאלה דברים ההתקנה נראית לי יקרה, אלא אם אתה עושה בה דברים מיוחדים, בהנחה שלא ובהנחה גם שאתה מביא את החיווט לפי השורה הבאה לא הייתי משלם יותר מ 500 על הכל! אולי ממש טיפה יותר בקטנות אבל תלוי מה אתה הולך לעשות.

250 חיווט

את הפיוניר אני אביא לבד ב945 ש''ח.

בחירה שלך אבל אני במקומך הייתי משתדרג ומביא יד שניה במחיר הזה סידרה 7.

רשמתי לך את דעתי באדום בציטוט למעלה.. מקווה שעזרתי לך בהחלטה.

סה"כ כולל הכל ייצא לך 4000. נראה לי מחיר סבבה לזה.

בקשר לשאלה על האחריות של הסאב אני לא רואה שום קשר בין האחריות על הסאב לבין התיבה!

וגם ככה האחריות לא ממש שימושית ולא עוזרת בכלום, רק אם הסאב יצא דפוק מהחברה..

הציעו לך פה הצעות יפות. קח תזמן תחשוב על זה

רותם

פורסם

אני באמת מעוניין לחסוך במחיר אבל שלא יקרה מצב שבסוף אני אקנה ומשהו ישרף זה יהיה ממש מבאס ובזבוז טוטאלי של כסף.

נזכרתי היום שיש להורים שלי חבר טוב שהוא גם נגר אז עלות התיבה תהיה אפסית (חינם) חוץ מהטרמינל (15 ש''ח). וככה הצלחתי לחסוך עוד 150 ש''ח ולהשאיר אותם בכיס.

לגבי הMAC יש בעיה כי העלו את המחיר בצ'יפר ל1350 ש''ח ואני גר בקריות אז עדיף אני אקנה את הJBL ב1400 אצל משהולא רחוק מהבית שלי אבל עם אחריות.

פורסם

אשכרה העלו תמחיר?!?! איזה גועל זהה! בגלל שהרבה הלכו עליו כי הוא זול אז העלו תמחיר. וואי ממש לא יפה..

רותם

פורסם

מפני שהעלו את המחירים אני יותר סגור על הJBL.

שאלה אחת חשובה:

מה גודל בחור שאליו צריך להכנס הסאב KICKER C12 שצריך לעשות בעץ?

• תוכן חדש...