Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא קצת סותר את עצמך?
תגיד, אתה דפוק? או שאתה עושה את עצמך?

lay off the crack...

הוא אמר (בשורה הראשונה) שעדיף שכשתשתחרר(אחרי 3 שנים) יהיה רשום לך שעבדת באיזה תפקיד הייטקי-אנד-שיט מאשר מש"ק ממטרות.

אלוהים, אנשים כבר לא יודעים לקרוא היום...

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשתהיה אחראי כוח אדם בחברה כזו - תביא את השיקולים שלה - עד אז - אתה מדבר שטויות

לא הוא לא מדבר שטויות זה ככה

וזה נורא פשוט למה זה ככה

תומר אכן השוק צמא לידע אבל בנתיים בהיי-טק יש עודף כ''א

כי ההיי-טק לא משהו כרגע אז המעסיקים יעדיפו מישהו שבוודאות, ידוע שהוא יכול לקבל מרות ולעבוד בקבוצה מאשר הימור, ולהתחיל לישבור איתו את הראש עכשיו

תאמין או לא זה עולה להם כסף לעשות מיונים וכל שלב שאתה עובר אתה עולה להם כסף כשכבר יש לך פגם אז הם לא ירצו לקחת את הסיכון.

אני לומד בטכני עכשיו י''ד בעיקרון משמעת צבאית זה רק בעלון מידע אבל כמה אנשים פה יוכלו להעיד שהם יכולים ליהיות קטנוניים ודקדקנים כשהם רוצים.

ועכשיו בחברות היי-טק ובכל מקום אחר המשמעת שם יותר הדוקה, יש לי אינספור דוג' של אנשים (שסיימו בטכני גם מגת הנדסאי) שמקווים שהמשמעת בצבא תיהיה המשמעת במקום עבודה שלהם

בלי שום קשר יוצאי צבא בעל פרופיל 21

אם ירצה לרדת מהארץ תיהיה לו בעיה

אסור לו להחזיק נשק

תיהיה לו בעיה בקבלת הלוואות, ויחפרו לו כמו בחקירת שבת בערבים שלו

זה פשוט משהו שלא שווה לעשות אם אין לך ויטמין P לכל החיים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
כשתהיה אחראי כוח אדם בחברה כזו - תביא את השיקולים שלה - עד אז - אתה מדבר שטויות

אחראי כ"א אני לא רוצה להיות, אבל משיחה עם מספר אנשים מתחום ההיי טק זה מה שהם אמרו. אהה כן ומרבית הסטודנטים שעובדים במהלך התואר שלהם הם נכון ניחשת נכון----> אלה שבצבא עבדו בתחום האלקט'. רוצה לדעת יותר? תפני למנהלי כ"א בחברות שציינתי ותגלי את האמת.

ROOONEEYY

פורסם

הבעיה של אנשים שהם מקשיבים לאנשים.

בפועל, אין לזה משמעות.

תתפלא לדעת כמה מסביבך עם פרופיל 21. (לא, אני עדיין 97... לצערי הרב).

פורסם

21 אי התאמה למסגרת צבאית.

למצוא עבודה אין שום בעייה.

להתקבל ללימודים הגבוהים (אוניברסיטת ת"א) אין שום בעיה.

מקרה של מכר.

פורסם
אחראי כ"א אני לא רוצה להיות, אבל משיחה עם מספר אנשים מתחום ההיי טק זה מה שהם אמרו. אהה כן ומרבית הסטודנטים שעובדים במהלך התואר שלהם הם נכון ניחשת נכון----> אלה שבצבא עבדו בתחום האלקט'. רוצה לדעת יותר? תפני למנהלי כ"א בחברות שציינתי ותגלי את האמת.
לא ציינת שום חברה

חוץ מזה שוב, אתה מדבר כמו אחד שאין לו נסיון, וכמי שאין לו נסיון, אולי עדיף שלא תגיב, כי אנשים עלולים להקשיב לך.

צר לי [באמת] אם התגובה שלי קצת חותכת, אבל אתה מדבר שטויות כבר שירשור שלם, וגם אני וגם נערת הג'יי הכחול הערנו לך, שאלמלא יש לך נסיון בענין - אל תעיר הערות כמו אלה שאתה מתעקש להעיר, זה מטעה אנשים ופשוט לא נכון.

דבר נוסף ל-לאון, אני לא יודע באיזה סרט אתה חי, אבל אם אתה חושב שאנשים מחפשים "אנשים שיודעים לקבל מרות" אתה קרוב לוודאי טועה. משמעת היא מושג קלוש, והוא אולי נורא רציני כשאתה בכיתה יד' ומרגיש שאוטוטו אתה הנדסאי והדרך מלתקן מכשירי קשר ועד למשרה בכירה באינטל מאוד קצרה, אבל צר לי להרוס, בראיונות עבודה יצפו ממךך להבריק. לא תשמע מילה על משמעת, על לקבל מרות.

כן תשמע על לעבוד בצוות, להבריק, ולחשוב שונה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לא הוא לא מדבר שטויות זה ככה

וזה נורא פשוט למה זה ככה

תומר אכן השוק צמא לידע אבל בנתיים בהיי-טק יש עודף כ''א

כי ההיי-טק לא משהו כרגע אז המעסיקים יעדיפו מישהו שבוודאות, ידוע שהוא יכול לקבל מרות ולעבוד בקבוצה מאשר הימור, ולהתחיל לישבור איתו את הראש עכשיו

למה לדבר שטויות? מתי פעם אחרונה התעדכנת מה קורה בהייטק? אני מצאתי עבודה תוך יומיים!

בחצי שנה האחרונה הייטק רק עולה ועולה, שים לב איך בחודשים האחרונים כל החברות הגדולות מנסות לגייס אנשים צעירים!

זה סתם משהו בכללי כדי שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר.

עכשיו בקשר לצבא ו21

אם ירצה לרדת מהארץ תיהיה לו בעיה

לא נכון, אם כבר מדינות אחרות ירצו אותך בגלל שיש פחות סיכויים שאתה איזה סוכן שב"כ סמוי או משהו.

אסור לו להחזיק נשק

מאיפה הבאת את זה? יש כל כך הרבה סיבות סתמיות שהצבא משחרר חיילים שאין מצב שהסיבות האלו משפיעות על הזכות להחזיק נשק.

תיהיה לו בעיה בקבלת הלוואות, ויחפרו לו כמו בחקירת שבת בערבים שלו

עוד פעם שטויות. יש מספיק סיבות למה אותו בן אדם לא מתאים לשירות צבאי. זה לא הופך אותו למיוחד כשהוא בא לקבל הלוואה...

חוץ מזה כשהבנקאית תראה כמה כסף אותו בן אדם מרוויח בגיל 20 היא תתן לו איזה הלוואה שרק ירצה!

בכל מקרה - משהו חשוב למי שמחליט לצאת מהצבא זה שתדעו מה אתם הולכים לעשות במקום הצבא. אם יש לכם תוכנית טובה לקריירה אז לכו על זה, בסופו של דבר אם לא בא לכם גם ככה לשרת אז התמורה למדינה תהיה יותר גדולה עם המיסים שתשלמו מאשר בשירות הצבאי.

Scooby WRX

פורסם

ההבל היחיד בקשר להלוואות - שלוקחים משכנתא, אם שני בני הזוג לא שירתו בצבא תהיה להם פחות נקודת זכות בהלוואה מהמדינה (שגם ככה לא גבוהה כל כך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...