Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו לא אמרתי שלצאת 21 זה טאבו,היום מי שלא רוצה לא עושה צבא,ו99 אחוז יעדיפו חופש זה ברור.

אבל בסופו של דבר מי שהשלים שירות מלא, ברוב המקרים זה מעיד על יכולת התמודדות במערכת קשה.

שירות צבאי באזרחות לא נותן כלום,אם מישהו עושה צבא כדי שבאזרחות ילך לו זו מחשבה לא נכונה,עושים צבא כדי לתרום למדינה 3 שנים כמו אלו שעשו את זה לפנינו בהגנה על המדינה.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעשות צבא כדי שילך באזרחות זה סילוף של הההבנה הרובצת (והיא תמשיך לירבוץ כל עוד לא יקלטו שכשהצבא לא צריך הוא לא לוקח, והצבא גם יחתום על זה בכתב)

תסכימו איתי שהמנהלים הגדולים הם עדיין מהדור הישן זה שעשה צבא כמו שאמרת כדי ליתרום ולא ירצו אנשים שלא עשו כי הם לא תרמו או מכל סיבה אחרת שמעוררת אצליהם סלידה

אולי עוד 5-10 שנים הויכוח הזה יהיה שונה לגמרי

אבל אולי עוד 5 שנים יהיה שלום

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אפרופו עבודות מדינה...

חבר קרוב מאוד שלי, חצי שנה לאחר שיצא על 21, לאחר 8 חודשי שירות, קיבל לביתו מכתב ממשרד הביטחון

עם הצעת עבודה ל.......

משטרת ישראל,

מרחב ירקון.

אז מה אתם אומרים, גם עבודות ממשלתיות אי אפשר?

think again...

פורסם
אפרופו עבודות מדינה...

חבר קרוב מאוד שלי, חצי שנה לאחר שיצא על 21, לאחר 8 חודשי שירות, קיבל לביתו מכתב ממשרד הביטחון

עם הצעת עבודה ל.......

משטרת ישראל,

מרחב ירקון.

אז מה אתם אומרים, גם עבודות ממשלתיות אי אפשר?

think again...

זה לא מראה על כלום.

את המכתבים שולח האגף של החיילים המשוחררים, והוא שולח אותם לכל המשוחררים. אין לו מידע אם סיימת את השירות או לא.

פורסם

מעניין אותי איך עובדי מישרד הביטחון במישרות השונות

הצליחו לקבל על עצמם מרות ולהתאים למישגרת התובענית כמו בילוש ואחרות, שמתליחים לעבוד תחת לחץ ויצעקו עליהם, שיהיה להם מפקד ישיר

אולי בגלל שהם הבינו שעכשיו זה החיים, זה עבודה אמיתית שאם אאבד אותה אז צריך לחפש אחרת ולא בטוח שיש, שצריך לעבור שוב ראיונות ומיונים ומבחנים ובנתיים צריך לאכול משהו ולהראות יצוגי לאותם ראיונות ומיונים אם יהיה אז יש גם הוצאות

בקיצור איך עבודות משרד הבטחון הם פורחים אבל במה שהכי מאפיין את משרד הבטחון הם לא ממש ''התאימו''

ואיך זה מציג אותם בראיה אחורה לכיוון הצבא (לא, לא אתה אלה שיצאו על סיבות מוצדקות)(מבחינה היפותית לא מבחינת המעסיק)

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מעניין אותי איך עובדי מישרד הביטחון במישרות השונות

הצליחו לקבל על עצמם מרות ולהתאים למישגרת התובענית כמו בילוש ואחרות, שמתליחים לעבוד תחת לחץ ויצעקו עליהם, שיהיה להם מפקד ישיר

צא מזה כבר, בן כמה אתה?

פורסם

בן 13 בדיוק אחרי בר מיצווה מספק אותך?

בן 18 לא לא בצבא ד''חש מתחיל ללמוד י''ד ב 1.9 בטכני בב''ש

כן אני מודע לזה שאני הולך לעשות קבע שלוש שנים ואני אגיד לך עוד משהו אם הכל ילך כמו שאני מתכנן אז אני מתכוון גם ללכת למסלול בי-טק

אני יודע שאני קושר את עצמי לצבא, אני לא מכריח אף אחד לעשות כמוני, אבל לפחות מינימום.

ולא אני לא מתכוון לצאת מזה. זה נושא שדי תמוהה לי שאדם שאדם שזייף מחלה נוירוטית אמור לקבל על זה פרס אחר-כך, אבל זה ניחא זה לא בכוחותיי אם הוא יקבל או לא. מפריע לי יותר מה שציטת שפתאום מרות זה בסדר ומסגרת מרובעת ונוקשה זה גם טוב במיוחד אחרי שהם יצאו 21 אחרי שהם ישבו לילות על גבי לילות להמציא משהו לקב''ן שהוא עוד לא שמע

פורסם

אם לא היית עדיין בצבא, איך לעזאזל אתה קובע את מה שארז ציטט מהודעה שלך? משמועות?

מאיפה אתה יודע מה זה מסגרת של צבא? ומה זה מסגרת של משרד הביטחון?

פורסם

כי אני לומד במכללה הטכנולוגית של ח''א כבר שנה שישית

זה לא צבא אני מסכים איתך לגמרי

אבל יש משמעת או לפחות מנסים

יש מפקד ישיר עם גחמות וקפריזות מוזרות

יש מפקד יחידה ויש מד''ר

אין מנקות בבית ספר אז אנחנו מנקים את המתקנים שלנו אם זה מעבדות או כיתות וכל מק''ס יבדוק בדקדקנות כי אם לא הוא יחטוף על הראש מהממונה עליו

יש מסדר כל בוקר ולא מיסדר דמיקולו מסדר אמיתי ששם בודקים גלח''צ המק''סים כי אם הם לא יבדקו הם יכולים לחטוף על הראש מהממונה עליהם

יש שני עובדי רס''ר אצלינו בבית-ספר וזה רק כדי לתת עבודות רס''ר כל יום לכיתה תורנית אחרת וכן ליפעמים זה אנחנו

תשמע זה לא צבא כי רובם בכל זאת ילדים, כי המסגרת היא מכיתה ט'-י''ב אבל זה מספיק כדי להביא רעיון כללי

והיה לי ולעוד 29 מחזורים לפני את כל מה שארז ציטט\מה שאני כתבתי, מפקד ישיר ובוחן יש (במיוחד עכשיו כשאתה מבזבז כסף להכשרה שלך אם אתה לא יוצלח)

מסגרת תובענית הייתה 5 שנים ועוד מעט תתחיל ה-6 כשמצד אחד כלפי חוץ בשבילם משמעת יותר חשובה מציונים

אבל כמה מעידות קטנות ואתה בחוץ (שוב במיוחד עכשיו כשכולם התגייסו ואם אתה נופל אז ביזבזת שנה ויצאת בלי דיפלומה)

כמה דברים בנוסף:

איך אתה חושב שתיראה מסגרת עבודה של מישרד הביטחון כמו הפירסומת פריגת (או לא יודע של מי המיץ תפוזים הזה עם הבובות)

ובאמת מעניין אותי איך עכשיו הם לא מתקשים עכשיו לקבל מרות ולבצע פקודות

שום דבר שלי לא משמועות, אני מקווה שהסברתי לך מאיפה הרקע הכימעט צבאי שלי, אגב משוחרים שהיו בשיכבה שלי שכבר מגוייסים הם אומרים שזה עולם אחר לגמרי עולם הרבה יותר קל שכימעט ואין דיסטנס ואין מק''ס בן 20 שצריך להראות לך מרות.

מקווה שהסברתי את עצמי

פורסם
אה הא....

אז אולי זאת הסיבה למה הוא אוטוטו יוצא לקורס בילוש אחרי שנה וחצי כשוטר...

לא אמרתי שאתה טועה, ולא אמרתי שזה לא הגיוני, רק הסברתי לך איך זה עובד.

תקרא את השרשור, אני בצד שלך.

יש לי חבר שיצא על 21, ועובד במשרד הבטחון.

לאון, אתה לא מתבסס על עובדות, אתה מדבר לפי ההשערות שלך והסטיגמות הקיימות.

ברגע שתגיע לצבא, צבא אמיתי, לא ג'ובניקים,אתה תבין להמ אנשים יוצאים.

וזה לא מראה בכלל על איך הם יסתדרו באזרחות.

פורסם
כי אני לומד במכללה הטכנולוגית של ח''א כבר שנה שישית

זה לא צבא אני מסכים איתך לגמרי

אבל יש משמעת או לפחות מנסים

יש מפקד ישיר עם גחמות וקפריזות מוזרות

יש מפקד יחידה ויש מד''ר

אין מנקות בבית ספר אז אנחנו מנקים את המתקנים שלנו אם זה מעבדות או כיתות וכל מק''ס יבדוק בדקדקנות כי אם לא הוא יחטוף על הראש מהממונה עליו

יש מסדר כל בוקר ולא מיסדר דמיקולו מסדר אמיתי ששם בודקים גלח''צ המק''סים כי אם הם לא יבדקו הם יכולים לחטוף על הראש מהממונה עליהם

יש שני עובדי רס''ר אצלינו בבית-ספר וזה רק כדי לתת עבודות רס''ר כל יום לכיתה תורנית אחרת וכן ליפעמים זה אנחנו

תשמע זה לא צבא כי רובם בכל זאת ילדים, כי המסגרת היא מכיתה ט'-י''ב אבל זה מספיק כדי להביא רעיון כללי

והיה לי ולעוד 29 מחזורים לפני את כל מה שארז ציטט\מה שאני כתבתי, מפקד ישיר ובוחן יש (במיוחד עכשיו כשאתה מבזבז כסף להכשרה שלך אם אתה לא יוצלח)

מסגרת תובענית הייתה 5 שנים ועוד מעט תתחיל ה-6 כשמצד אחד כלפי חוץ בשבילם משמעת יותר חשובה מציונים

אבל כמה מעידות קטנות ואתה בחוץ (שוב במיוחד עכשיו כשכולם התגייסו ואם אתה נופל אז ביזבזת שנה ויצאת בלי דיפלומה)

אני גאה בך (אולי אני סתם גאה, אבל זה כבר לשרשור אחר)

כמה דברים בנוסף:

איך אתה חושב שתיראה מסגרת עבודה של מישרד הביטחון כמו הפירסומת פריגת (או לא יודע של מי המיץ תפוזים הזה עם הבובות)

ובאמת מעניין אותי איך עכשיו הם לא מתקשים עכשיו לקבל מרות ולבצע פקודות

מי אמר שצריכה להיות להם בעיה כזאת? בגלל שלא עשו צבא?

שום דבר שלי לא משמועות, אני מקווה שהסברתי לך מאיפה הרקע הכימעט צבאי שלי, אגב משוחרים שהיו בשיכבה שלי שכבר מגוייסים הם אומרים שזה עולם אחר לגמרי עולם הרבה יותר קל שכימעט ואין דיסטנס ואין מק''ס בן 20 שצריך להראות לך מרות.

מקווה שהסברתי את עצמי

אתה רק מחזק את הטענה שלי

פורסם

בקיצור חברים אני אגיד לכם מה מפריע לי

שבכיתה שלי היו 33 איש

10 המשיכו למסלול הנדסאי ואני בתוכם

6 יצאו מהצבא וא לא הגיעו אליו. רק אחד מהם בסיבות מוצדקות ואתם יודעים מה הוא עשה אחרי שהוא קיבל את ה 21 שלו הלך להתנדב. אחד עשה את עצמו משוגע ליפני הגיוס ולא הלך, אחת הצהירה דתיות גם כמה ימים ליפני הצבא (היא דתיה כמו שאני דתי), אחת עשתה את עצמה משוגעת (משהו בסיגנון השדים של אמילי) ושתי בנות אחת מנתחת תמונה אוירית והשניה הייתה בגף נשר, קודם ניהיו פיקדות ואח''כ עזבו בתאריכים די קרובים. ואני למדתי עם אותם אנשים 4 שנים

ולמה הם עשו את זה מישהו יכול להגיד לי, ואני ישר יפסול לכם תשובה לא הייתה להם סיבה הגיונית רק עצלות וחוסר איכפתיות למדינה ולאזרחים החיים בה (חוץ מאותו בחור שחזר להתנדב)

כל השאר רק לרקע כללי משרתים

מעזה כרגע עפים עלינו בוקשי 2-5 קאסמים בשבוע

ליפני שצבא ניכנס היום בערך 5 קאסמים ביום על שדרות בלי ליכלול את ישובי עוטף עזה

הירידה המשמעותית היא ביגלל שהצבא ביפנים

ואין מי שמעריך יותר ממני כרגע את אנשי ח''א בגיחות שלהם או בכך שהם שומרים על כלי ח''א תקינים ושמישים

התותחנים ואותם טכנאים ששומרים על כליהם שמישים

והחיילים הקרביים שהם עושים את רוב אם לא כל העבודה השחורה ברצועה

וכל אדם שמשתחרר על פרופיל 21 בגלל סיבה נוירוטית כוזבת לא מעריך מה האנשים האלה עושים בשבילו

חברים סטינו מהשאלה שנישאלה בפתיחת הת'רד אבל בכל זאת לשם היגע הדיון, בואו נסכים שלא להסכים ונסכם בכך את הדיון שהיה פה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...