Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אופיר, לא זכור לי שהזכרתי את שמך.... אז למה קפצת ישר ? (רמז: על ראש הגנב בוער הכובע)

וואי וואי וואי, תפסת אותי

על ראש הכובע בוער הגנב!

אני אנסח את זה אחרת, לא ראית פה אף אחד שמתגאה שהשתחרר על 21 או מעודד אנשים לעשות את זה

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון,הבחור שאל אם יהיה לו קשיים בחיים אם יצא על 21,אז חבר'ה עם נסיון שיצאו 21 ענו לו,זה לגטימי.

אבל לפותח השירשור ,מוסרית זה לא טוב לצאת מהצבא,לא טוב לך?! תפנה בצינורות הנכונים בצבא ותעבור תפקיד/יחידה, אל תרוץ לצאת מהצבא.

פורסם
וואי וואי וואי, תפסת אותי

על ראש הכובע בוער הגנב!

אני אנסח את זה אחרת, לא ראית פה אף אחד שמתגאה שהשתחרר על 21 או מעודד אנשים לעשות את זה

דוגמא קטנה:

יש לי פרופיל 21 ועד היום לא הפריע לי בשום דבר. לא בלהירשם ללימודים גבוהים, לא בשום בירוקרטיה ממשלתית או בינלאומית, מציאת עבודה עוד לא ממש ניסיתי אבל אני בן אדם מאוד עצמאי שיכול להסתדר בקלות, ואני לא דואג בקטע הזה.

ולהלן התוצאה:

תודה ענקית לכל מי שהגיב...מאוד חיזקתם את דעתי שהעתיד תלוי בך ולא אם עשיתה צבא או לא...

אני פרשתי...תאחלו לי בהצלחה אצל הקב"ן:-P

אני טוען שכל זמן שיש גיוס חובה- כולם צריכים להתגייס. אין דבר כזה "לא מתאים למסגרת הצבאית".

כשכולם ייתגייסו ויטלו חלק במעמסה, אז ייוצרו התנאים לקצר את השירות, כיוון שיהיה שפע כוח אדם.

חיילים קרביים תמיד חסר.

ומה יקרה אם תצטרך להילחם על הבית שלך ? גם תגיד שאתה לא מתאים ? או מה ההבדל בינך לבין חייל שנלחם כרגע ? אולי החיים שלך יותר חשובים משלו ?

פורסם

א. הדוגמא שהבאת לא מוכיחה כלום, הבחור שאל מה הבעיות עם שחרור על 21, ענו לו, la_DVD לא התגאה בזה או משהו כזה, הוא אמר מה היה לו מנסיון אישי

ב. יש דבר כזה "לא מתאים למסגרת צבאית", מה שאמרת זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד/לעבוד/לעשות כל דבר בחיים, אז זהו שלא, יש כאלה שמתאימים למשהו אחד ויש כאלה למשהו אחר

ג. תפסיק לנפנף בחיים של החיילים שנלחמים עכשיו, אף אחד לא אמר שהחיים שלי יותר חשובים, יש לי חבר שנכנס ברגעים אלה ללבנון, אני כל יום רק מחכה לשמוע ממנו שהכל בסדר

ד. אתה אומר שחיילים קרביים תמיד חסר, אז אולי הצבא צריך לקחת גם מי שיש לו פרופיל של ג'ובניק לקרבי? הרי עם בעלי פרופיל 21 יכולים, אז גם בעלי פרופיל 45/64 יכולים, לא?

פורסם

בתקופה כזו הייתי מתבייש לכתוב הודעה בנושא.

הת'רד הזה מבייש את כל חברי הפורום, יש כאן אנשים שנסעו להילחם בלבנון!!!

תפתחו את העיניים, תתחילו להתבייש(לפחות עד שתסתיים המלחמה).

:king:

פורסם

אני לא מצדיק את אלה שיוצאים על 21 כי "לא מתאים להם", אבל אני כן מצדיק את אלה שיוצאים על 21 כי הם לא תורמים בגרוש לצבא, וחושבים שהם יכולים לעשות הרבה יותר מזה, ולנצל את עצמם יותר.

זהו

אלעד

תקשיב טוב,

כל בן-אדם בעולם יכול לתרום מעצמו מעבר לתפקיד של מש"ק ממטרות או גרבצן מול סוליטר.

זה שיש חיילים כאלה שמבזבזים את 3 השנים האלה זה כי הם מחליטים לעשות את זה.

יש כ"כ הרבה תפקידים שונים בצבא, והצבא היום כ"כ פתוח מבעבר שאם באמת תרצה לעשות משהו עם עצמך אתה יכול! רק תבקש.

אל תקשקשו עם הדוגמאות שלכם.

(וכן, לפני שתגיבו, משקי תורניות/טבחים/ פקידות ללו"ז של קצינים בכירים או סתם רכ"אים צריך גם צריך...זה רק להמחשה)

לא צריך להיות חכם גדול בשביל לקרוא כאן תגובות של חארות ולהבין שאם היתה אפשרות בחירה ולא גיוס חובה אז לא היה לך צבא!

אני אישית יודע, ובטוח שגם אתה, שאם הייתה לאחד מאיתנו האפשרות לבחור בין שרות צבאי ללטייל וללמוד בחו"ל אף אחד מאיתנו לא היה מתגייס.

אז לכל החולמים למינהם- אנחנו לא ארה"ב! אי אפשר להפלות בין נוער צעיר ולהגיד לאחד להתגייס ולאחר לא, כמו גם לעשות הבדלות בין אנשים (אווי מסכן, אתה לא יכול להסתדר במסגרת צבאית? טוב חמוד עזוב, אל תתגייס, תרגיש טוב מותק...)

ממש לבכות...

אני לא חושב שיש מה לדבר על המורעלות הזאת שארז טוען לה כל הזמן.

אני לא קרבי, מעולם לא נלחמתי או רצתי בשטחים עם אפוד קרמי וקפלסט, אבל ה-שנתיים וחצי שעברתי עד כה נותנים ממש לא מעט.

לראיה, רק השבוע הכשרתי חזרה לשירות שני טנקי מרכבה סימן 4 ( 2 מתוך כמה) שנפגעו מטילי נ"ט בלבנון.

באחד מהכלים האלה לא יכלנו לגעת עד שהרבנות סיימה לסגור עניינים ולנקות את כתמי הדם של הלוחם שנהרג בטנק.

אני זוכר את המחשבות שרצו לי בראש בזמן שאני נמצא ועובד בטנק שבו נהרג חייל לפני יום בדיוק ואני קורא כאן על משתמטים משירות מטעמי נוחות/פינוק ובא לי להקיא.

אמיר.

פורסם

מסכים עם הנסיך לפחות בקטע שבצבא יש הרבה מה לקצץ. תראה אם לא היה חוק גיוס חובה והיו מציבים אותי נאמר כפקיד של אלוף כלשהו, לא יודע אם הייתי מסכים לכך. בכל זאת אני אישית לא רואה שום תרומה בלהיות פקיד של איזה שהוא אלוף ולהגיש לו קפה, אם היו שמים אותי במשהו בתפקיד שלי או נאמר אפילו קרבי אין לי שום בעיה עם כך והייתי הולך ברצון ומשרת כמו שצריך. אבל כל עוד ישנו חוק גיוס חובה ואני כשיר ללכת לצבא אזי אני אלך ואשרת בכל תפקיד שיציבו אותי, מובן שאני מעדיף להיות מהנדס אלקט' מאשר פקיד של אלוף ומובן שאם ישימו אותי להיות פקיד של אלוף אני אתנגד ואנסה לצאת מזה, אבל אם לא יעזור אז אני אהיה פקיד של אלוף. בכל מקרה חוק הגיוס חובה צריך להשתנות לטעמי, בצבא שלנו יש הרבה יותר מדי בטלנים שלא עושים כלום או סתם אנשים שבאים להעביר את הזמן ועולים למדינה יותר מהתרומה שלהם, צריך להתחיל לבנות צבא בתשלום עם אנשים מקצועיים ולייעל את כל המערכת הצבאית.

ROOONEEYY

פורסם
לראיה, רק השבוע הכשרתי חזרה לשירות שני טנקי מרכבה סימן 4 ( 2 מתוך כמה) שנפגעו מטילי נ"ט בלבנון.

באחד מהכלים האלה לא יכלנו לגעת עד שהרבנות סיימה לסגור עניינים ולנקות את כתמי הדם של הלוחם שנהרג בטנק.

אני זוכר את המחשבות שרצו לי בראש בזמן שאני נמצא ועובד בטנק שבו נהרג חייל לפני יום בדיוק ואני קורא כאן על משתמטים משירות מטעמי נוחות/פינוק ובא לי להקיא.

אמיר.

תמשיך לנפנף בדם של חיילים

זה בערך מה שהחיזבאללה עושה עם האזרחים בלבנון

:?

פורסם
א. הדוגמא שהבאת לא מוכיחה כלום, הבחור שאל מה הבעיות עם שחרור על 21, ענו לו, la_DVD לא התגאה בזה או משהו כזה, הוא אמר מה היה לו מנסיון אישי

העובדות מדברות בעד עצמן- BOXER19 בחר לנסות להשתמט מהצבא, והוא שאב עידוד מהשרשור הזה. הוא רשם את זה בעצמו.

ב. יש דבר כזה "לא מתאים למסגרת צבאית", מה שאמרת זה כמו להגיד שכל אחד יכול ללמוד/לעבוד/לעשות כל דבר בחיים, אז זהו שלא, יש כאלה שמתאימים למשהו אחד ויש כאלה למשהו אחר

איך אומרים הילדים, "קשקוש בלאבוש".

אף אחד לא שאל אם אתה מתאים או לא. יש חובה להתגייס לצבא וזהו.

ג. תפסיק לנפנף בחיים של החיילים שנלחמים עכשיו, אף אחד לא אמר שהחיים שלי יותר חשובים, יש לי חבר שנכנס ברגעים אלה ללבנון, אני כל יום רק מחכה לשמוע ממנו שהכל בסדר

אמר אופיר, התרווח בכסא המחשב, ונגס עוד ביס בקוראסון השוקולד החם שעל שולחן המחשב.

ד. אתה אומר שחיילים קרביים תמיד חסר, אז אולי הצבא צריך לקחת גם מי שיש לו פרופיל של ג'ובניק לקרבי? הרי עם בעלי פרופיל 21 יכולים, אז גם בעלי פרופיל 45/64 יכולים, לא?

אתה לא מבין את הפואנטה.

לא אמרתי שצריכים לקחת כל אחד לקרבי. בשביל שהחיילים הקרביים יוכלו להילחם, צריכים גם חיילים ג'ובניקים, שכל אחד ואחד מהם תורם את חלקו.

העניין הוא לחלק את הנטל שווה בשווה בין כולם, כדי שלא ייווצרו "מניאקים (כמוך לדוגמא) שלא עשו צבא רק כי הם אגואיסטים, מניאקים וכו".

פורסם
העובדות מדברות בעד עצמן- BOXER19 בחר לנסות להשתמט מהצבא, והוא שאב עידוד מהשרשור הזה. הוא רשם את זה בעצמו.

הוא שאל, עניתי מנסיון, את האמת את כל האמת ושום דבר חוץ מהאמת, לא פתחתי שרשור "הכי טוב 21"

איך אומרים הילדים, "קשקוש בלאבוש".

אף אחד לא שאל אם אתה מתאים או לא. יש חובה להתגייס לצבא וזהו.

אז זהו שלא, בשביל זה יש פרופיל 21, לאלה שלא מתאימים, או למניאקים כמוני שעושים את עצמם

בדיוק כמו שיש פרופיל 45/64 לאלה שמתאימים רק לתפקידים מסויימים

אמר אופיר, התרווח בכסא המחשב, ונגס עוד ביס בקוראסון השוקולד החם שעל שולחן המחשב.

האמא הזאת, אמרתי לה לקנות קוראסון שוקולד, הביאה לי בלי, LIFE SUCKS

אתה לא מבין את הפואנטה.

לא אמרתי שצריכים לקחת כל אחד לקרבי. בשביל שהחיילים הקרביים יוכלו להילחם, צריכים גם חיילים ג'ובניקים, שכל אחד ואחד מהם תורם את חלקו.

העניין הוא לחלק את הנטל שווה בשווה בין כולם, כדי שלא ייווצרו "מניאקים (כמוך לדוגמא) שלא עשו צבא רק כי הם אגואיסטים, מניאקים וכו".

בדיוק כמו שיש אנשים עם פרופיל 64 או כל פרופיל אחר שמוגבל רק לתפקידים מסויימים, יש פרופיל 21 לאנשים שלא יכולים לשרת בכלל (או חארות כמוני שלא בזין שלהם)

פורסם

תמשיך לנפנף בדאגה שלך לחברים שלך שנכנסים ברגעים אלה ללבנון ואתה כ"כ חרד לשלומם.

זה עוד יותר מתאר את הפרזיטיות של בן-אדם שבחר להשתמט ולשבת בבית מול המחשב והאיטנרנט בזמן שחברים שלו מסכנים את חייהם וקורעים את התחת שלהם.

(אלוהים ישמור, חברים שלך!! אתה "כל כך חרד" לשלומם וכל כך אגואיסט שדואג לתחת של עצמו)

הדאגה שלך אליהם טובה ויפה, ועדיין לא גורעת אותך מאותם משתמטים חארות.

פורסם

כמו שאמרתי, אני יודע שאני חרא, מניאק ועוד כמה מילים ששמר לא מרשה לי לכתוב פה

אבל הטיעונים שלכם מצחיקים פעם אחרי פעם, וממש לא קשורים לויכוח

אגב, חשבתי לנסוע לבקר את חבר שלי עוד כשהיה על הגבול, אבל עכשיו כבר אי אפשר

שוב, זה מה זה לא קשור לשרשור, אבל אתם מזיינים את השכל, אז גם לי מותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...