Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMW ו The stinger

מה התנפלתם על אופיר?

פותח השרשור שאל שאלה, אנחנו ענינו.לא עודדנו ולא התלהבנו.

נכנסתם לפה, עם הרעל ודרדרתם את השרשור לעניינים אישיים.

אז אנחנו החלטנו לצאת, זאת החלטה שלנו.

התגובות שלכם הן מגעילות, אל תתחילו עכשיו להשוות בינינו "שלא תרמנו" לבין הלוחמים שמגינים עלינו.

רובנו, מי שיצא מהצבא, אם היו נשארים, היו מביאים יותר נזק.

שלא תבין אותי לא נכון, יש לי את מלוא הכבוד וההערכה והתודה לחיילים שמגינים עלינו.

כל אחד תורם את שלו.

אנחנו שיצאנו מהצבא, הלכנו לעבוד ושילמנו מיסים שעזרו למאמץ המלחמתי יותר מאשר אנחנו היינו עוזרים.

במקום להתפרץ עלינו, תתפרץ על המדינה שלך, שבמקום להנהיג צבא התנדבותי, שבו לוחם יתוגמל כראוי ולא ב 700 ש"ח מסכנים, מחזיקים צבא חובה.

אל תעיזו לצאת עליי ועל אופיר ושאר החברה שיצאו על 21.

כל אחד וההחלטה שלו.

אתם לא מכירים אותנו ולא יודעים את הסיבות שלנו.

פעם הבאה שאתם מגיבים, תחשבו טוב טוב לפני התגובה שלכם.

ובשביל הדיון, בני כמה אתם ואיפה שירתתם?(אם שירתתם כבר).

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
BMW ו The stinger

מה התנפלתם על אופיר?

ובשביל הדיון, בני כמה אתם ואיפה שירתתם?(אם שירתתם כבר).

קודם כל אציין שלא התנפלתי. עניתי כמתבקש.

הצטרפתי למהלך דיון שהדרדר כבר קודם לכן ואני עדיין נוקט בעמדתי.

לא שפטתי אותך או את אופיר בדיוק כפי שאני לא שופט אנשים שבוחרים להיות דתיים ולהאמין באלוהים.

דעתי נאמרה מתוך האידיאולוגיה שאני מאמין בה וחי לפייה.

שיש דעות מנוגדות, אזי זה מגעיל לראות צד אחד מנופף במה שיש לו ביד.

ורק בשביל לענות לך על השאלה:

אני בן 22, דחיתי צבא בשנתיים כדי ללמוד לימודי הנדסאי ולהגיע ליחידת פיתוח של משרד-הביטחון וכדי להתברג לצוות מצומצם של צוות טכני למנועים במרכבה סימן 4.

אני חצי שנה לפני שחרור, ממשיך להרוויח את אותם 350 ש"ח מסריחים לחודש, ובמקום לחשוב באנוכיות ולהמשיך לימודים למהנדס במקום להתגייס העדפתי "לשרוף" 3 שנים בצבא ובעוד כשנה אני אחזור ללמודי השלמה למהנדס.

סבבה?

פורסם

אז לכל החולמים למינהם- אנחנו לא ארה"ב! אי אפשר להפלות בין נוער צעיר ולהגיד לאחד להתגייס ולאחר לא, כמו גם לעשות הבדלות בין אנשים (אווי מסכן, אתה לא יכול להסתדר במסגרת צבאית? טוב חמוד עזוב, אל תתגייס, תרגיש טוב מותק...)

ממש לבכות...

אמיר.

אי אפשר?

אז למה הצבא עושה את זה כבר שנים?

חלק לא מבוטל מהמחזור מקבל פטור מהנימוק "עודף בנות בצהל".

זה לא סוד שיש גם עודף בנים בצהל, המחזורים גדלו מאוד ולצבא אין מה לעשות עם כל כך הרבה חיילים.

אז למה נמשכת האפליה בין בנים לבנות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יאללה יאללה. חלאס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...