Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרופיל 21

boxer 19
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולמה הם עשו את זה מישהו יכול להגיד לי

כי הם חראות, או סתם לא בזין שלהם (שזה בערך אותו הדבר)

אבל איך זה קשור לדיון? ברור שיש אנשים מניאקים (כמוני לדוגמא) שלא עשו צבא רק כי הם אגואיסטים, מניאקים וכו'

ויש כאלה שלא (שאר האנשים פה בפורום שהשתחררו על 21)

מה הקשר למה שיהיה איתם באזרחות? אפילו להיפך, בדרך כלל חראות מסתדרים הכי טוב

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה זה לא קשור כי סטינו טיפה מהנושא שהת'רד ניפתח עבורו

זה הכל

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לאון לסיכום, קבל בהבנה שעוד אין לך שום קשר לצבא ושום נסיון צבאי ואפילו לא "כמעט" כמו שהגדרת את זה, כשתגיע לצבא, אתה תבין על מה המהומה. כרגע אתה עוד צעיר מידי בשביל לקבוע דעות כאלה נחרצות משום שפשוט אין לך את הידע או הנסיון.

פורסם

לאון, עזוב, חבל על האנרגיות המבוזבזות שאתה משקיע.

אנשים במדינה שלך פרזיטים בהמתיים.

הם נהנים מחיים מוגנים (או לפחות תחת ניסיון לשמור על חייהם), נהנים מההטבות והזכויות של אזרח במדינת ישראל ומדינה דמוקרטית שמחפה עליהם ושומרות עליהם...

בתמורה לזה הם נתנו לקב"ן סיפורים על שדים שמאוננים להם על הרגליים בלילה, או למש"קית ת"ש שאין לאבא שלהם כסף לשלם לביטוח על הסדרה 5 החדשה שרכש.

לא כל אחד יכול להסתדר במסגרת צבאית? לא לכולם זה מתאים? זי&ן שלי!

אני מכיר אנשים שבקושי מצליחים לתקשר עם העולם מסביב או מתפקדים עם עזרה פיזית/סעד ועדיין נותנים את הפאקניג 3 שנים מסריחות האלה ותורמים(אפילו במעט) לשקט ולבטחון של כל הבהמות כאן.

תפקידי מש"קי ממטרות ודומיהם הומצאו בגלל הגישה המגעילה שהדורות האחרונים הטמיעו בצבא, אז אל תבואו ותנפנפנו בתפקידים כאלו.

אני בטוח שגם ללוחמים בצפון עכשיו, ששוכבים במארבים כבר כמה שעות או מסתובבים בין בתים מהם יוצאים טילי נ"ט, לא מתאים לשרת בצבא..

זאת מסגרת נוקשה ומגעילה הרי, לא מתייחסים יפה ולא מלטפים את הראש לצעיר המסכן,

אבל בזמן שאתם, כל יוצאי הצבא מטעמי נוחות, פינוק או סתם פרזיטיות מתווכחים פה בפורום שאתם כן יכולים להתקבל לעבודות ממשלתיות (מחיאות כפיים ממש! גאה בכם..) נהרגים חיילים בני גילכם!

הלוואי, הלוואי, הלוואי ותנאי חייהם של יוצאי הצבא (שלא מסיבות מוצדקות) אכן יהיו חריגים.

אולי מכן כבר נתחיל לשנות את התרבות הנגועה הזאת.

אמיר.

פורסם

יפה מאוד אמרת אמיר.

לי היתה ביחידה שלישה שהיתה קצת "איטית",היה לה קושי בדיבור,היא עשתה יפה מאוד שירות מלא.

במקום שקב"ן יטפל בהלומי קרב ואנשים באמת דיכאוניים,הוא צריך לטפל בחבר'ה מפונקים שממציאים סיפורי מעשיות כדי לצאת מהצבא.

פורסם

אם לא הייתי עושה צבא, תאורטית הייתי בגיל 22-23 עם תואר. במקום זה עצרו לי את החיים למשך 3 שנים.

רעל מזיק לבריאות, ובעיקר לבריאות הנפש, בסוף בגיל 60 תמצאו את עצמיכם בארגז חול עם קסדה על הראש ומשחקים בטנקים.

תתבגרו, יש חיים מעבר לצבא.

פורסם
למה זה לא קשור כי סטינו טיפה מהנושא שהת'רד ניפתח עבורו

זה הכל

זה לא קשור לויכוח שלנו, 3-4 עמודים אנחנו מתווכחים על משהו אחד (אני אתה ועוד כמה אנשים, בעמודים האחרונים) פתאום אתה מביא כל מיני סיפורים שלא קשורים לעיניין

פורסם
לאון, עזוב, חבל על האנרגיות המבוזבזות שאתה משקיע.

אנשים במדינה שלך פרזיטים בהמתיים.

הם נהנים מחיים מוגנים (או לפחות תחת ניסיון לשמור על חייהם), נהנים מההטבות והזכויות של אזרח במדינת ישראל ומדינה דמוקרטית שמחפה עליהם ושומרות עליהם...

בתמורה לזה הם נתנו לקב"ן סיפורים על שדים שמאוננים להם על הרגליים בלילה, או למש"קית ת"ש שאין לאבא שלהם כסף לשלם לביטוח על הסדרה 5 החדשה שרכש.

לא כל אחד יכול להסתדר במסגרת צבאית? לא לכולם זה מתאים? זי&ן שלי!

אני מכיר אנשים שבקושי מצליחים לתקשר עם העולם מסביב או מתפקדים עם עזרה פיזית/סעד ועדיין נותנים את הפאקניג 3 שנים מסריחות האלה ותורמים(אפילו במעט) לשקט ולבטחון של כל הבהמות כאן.

תפקידי מש"קי ממטרות ודומיהם הומצאו בגלל הגישה המגעילה שהדורות האחרונים הטמיעו בצבא, אז אל תבואו ותנפנפנו בתפקידים כאלו.

אני בטוח שגם ללוחמים בצפון עכשיו, ששוכבים במארבים כבר כמה שעות או מסתובבים בין בתים מהם יוצאים טילי נ"ט, לא מתאים לשרת בצבא..

זאת מסגרת נוקשה ומגעילה הרי, לא מתייחסים יפה ולא מלטפים את הראש לצעיר המסכן,

אבל בזמן שאתם, כל יוצאי הצבא מטעמי נוחות, פינוק או סתם פרזיטיות מתווכחים פה בפורום שאתם כן יכולים להתקבל לעבודות ממשלתיות (מחיאות כפיים ממש! גאה בכם..) נהרגים חיילים בני גילכם!

הלוואי, הלוואי, הלוואי ותנאי חייהם של יוצאי הצבא (שלא מסיבות מוצדקות) אכן יהיו חריגים.

אולי מכן כבר נתחיל לשנות את התרבות הנגועה הזאת.

אמיר.

כל מילה חקוקה בסלע, לא יכלתי לומר את זה טוב יותר.
פורסם
אם לא הייתי עושה צבא, תאורטית הייתי בגיל 22-23 עם תואר. במקום זה עצרו לי את החיים למשך 3 שנים.

רעל מזיק לבריאות, ובעיקר לבריאות הנפש, בסוף בגיל 60 תמצאו את עצמיכם בארגז חול עם קסדה על הראש ומשחקים בטנקים.

תתבגרו, יש חיים מעבר לצבא.

שמע פה זה לא אמריקה,לא הולכים לקולג' ללמוד ולעשות מסיבות בריכה,אנחנו מאויימים וחלק מההוויה הישראלית היא שירות צבאי,כל אחד תורם את חלקו ואוכל חרא בתור שלו.

יודעים שיש חיים מעבר לצבא,זה די ברור,אבל תרום את חלקך כמו אלו שתרמו לפניך.

פורסם

ארז, אם כולם היו חושבים כמוך ו"יוצאים בגיל 22 עם תואר" היינו עכשיו בים. לא בחוף, אלא בים עצמו, בורחים מהכרישים.

ולחבר'ה המשתמטים, שאני רואה ששורצים פה בהמוניהם כמו קרציות על כלב רחוב, אם השתמטתם-לפחות אל תתגאו בזה ואל תעודדו את זה. אם אני הייתי משתמט, לא הייתי כותב מילה בשרשור כזה, ובטח שלא בזמנים כאלה.

פורסם

חבר'ה עם כל זה שהצבא דפוק ומי כמוני יודע,מפה ועד לצאת 21 הדרך ארוכה.

אותי חינכו שצבא עושים,אז אני עושה "שכונה",אבל עושה......

לא תורם לאף אחד,בטח שלא לעצמי,בזבוז זמן משווע, אבל עושה.......

ככה אני רואה את זה.

פורסם

סטינגר, אתה ראית אותי מתגאה בזה? אתה ראית אותי מעודד את זה?

"אל תגיבו בשרשור כזה"

מישהו שאל שאלה, ענינו מתוך נסיון אישי עם הנושא הזה

אולי היה צריך להגביל את התגובות בשרשור רק לבעלי פרופיל 21, כמו שבייעוץ קנית רכב זה מוגבל רק לבעלי רשיון נהיגה :?

פורסם
חבר'ה עם כל זה שהצבא דפוק ומי כמוני יודע,מפה ועד לצאת 21 הדרך ארוכה.

אותי חינכו שצבא עושים,אז אני עושה "שכונה",אבל עושה......

לא תורם לאף אחד,בטח שלא לעצמי,בזבוז זמן משווע, אבל עושה.......

ככה אני רואה את זה.

יודע מה הבעיה? המערכת דפוקה.

חוק גיוס-חובה? אין בעיה! זרקו את אלה עם הבעיות הנפשיות, ואלה עם הבעיות הפיזיות.

מי מהנ"ל שרוצה להתנדב - מה טוב.

אבל מה הבעיה? ההיגיון הזה לא נטמע במערכת עדיין, וכנראה גם לא ייטמע.

כמוך יש עוד אלפים, א-ל-פ-י-ם, אני ביניהם, ואני מכיר עוד הרבה, המון.

פשוט בושה וכלימה, שמגייסים אנשים הרבה מעבר למה שצריך, כל ההיררכיה פה דפוקה, המערכת לא יעילה.

ובשבילכם, משלמי המיסים(אלה שסיימו צבא הכוונה), שחולקים על דעתי:

תארו לכם כזה מצב, חייל ג'ובניק שלא עושה כלום עולה במקרה הטוב 350 שקל(להוציא חיילים בודדים, הטבות ת"ש בשכר וכו'). תארו לכם שיש 1000 כאלה. ויש הרבה, הרבה יותר.

רק אלף! 350*1000=350000, כן, 350 אלף שקלים חדשים בחודש. כמה זה בשנה? כמה זה בעשור? כמה זה בקדנציה? כמה זה בדרכמות?

והרי לכם ניצול יעיל של כספי משלם המיסים.

אני לא מצדיק את אלה שיוצאים על 21 כי "לא מתאים להם", אבל אני כן מצדיק את אלה שיוצאים על 21 כי הם לא תורמים בגרוש לצבא, וחושבים שהם יכולים לעשות הרבה יותר מזה, ולנצל את עצמם יותר.

זהו

אלעד

פורסם

אותי מעניין בני כמה כל המורעלים, רובם לפני צבא, כבר ראיתי רבים וגדולים ממכם מתגייסים בשיא הרעל - ועל סף ייאוש אחרי שנה.

הייתי נכנס כאן לקטע שבנוסף, רואים שלא ייצא לכם להפגש פנים מול פנים עם המדינה, ובירוקרטיותיה. (בתור אחד שחצי עצמאי ושכיר)

שלא תחשבו שאני מתנגד לצבא או משהו, אני בעד לעשות צבא, יש בזה חוויה טובה. ואולי תורמת. ועשיתי, גם אני הייתי תמים, אבל מעולם לא הייתי מורעל. צאו מזה, זה לא בריא.

אבל מכאן ועד לסיסמאות מפגרות שרק מראות שעוד לא התגייסתם, הדרך ארוכה.

ומעולם לא הפריע לי שילד בגיל שלי צועק עליי, לא כאן היה קבור הכלב.

הפריעו לי הרבה דברים אחרים, חלקם היו בצורת נגדים, חלקם היו תחת השם האגודה למען החייל (האגודה למען המשכורת), חלקם היו בצורת אנשים טפשים שקיבלו תפקיד שגדול עליהם במאות האחוזים.

הפריעו לי אנשים קטנים שעושים צל גדול.

אני רק אומר שלא צריך להסחף עם רעל, שוב - זה לא בריא לנפש.

ואלעד, 350 שקל אפילו לא עשירית מההוצאות שיש על חייל בחודש, תתחיל בלהכפיל את זה פי 10 לחודש. מה עם אוכל? נסיעות? ת"ש? מין? חשמל?

אתה יודע כמה עולה הפניה לרופא? ביגוד?

תחשוב על זה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...