Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הכביש בו נוסעים תושבי עמנואל הוא כביש 55 המקביל לכביש 5.

2. תחנות האוטובוס הן בתור היישובים ואתה לא מחכה בשדות ליד כפרים (זה רק מראה כמה אתה לא יודע במה מדובר)

3. למרות הדעות המלומדות של הגולשים כאן, בתור אחד שנוסע לא מעט בשטחי יו"ש ( יש הרבה גרוטאות מעניינות בחווארה בדרך לאיתמר...) גם אני משתדל להמנע מנסיעה בצירים שאינני מכיר, ובמקרים כאלה אני מעדיף להשתמש בתחבורה הציבורית הזולה, הבטוחה והממוגנת, וזו גם המלצתי לך...

4. אגב, פגיעה של אבן (שלא כותבים עליה בשום מקום כי זה כבר לא נחשב לכלום...) ברכב לא ממוגן אבנים יכולה להיות מאוד לא נעימה ולגרום לאבדן שליטה על הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. הכביש בו נוסעים תושבי עמנואל הוא כביש 55 המקביל לכביש 5.

3. למרות הדעות המלומדות של הגולשים כאן, בתור אחד שנוסע לא מעט בשטחי יו"ש ( יש הרבה גרוטאות מעניינות בחווארה בדרך לאיתמר...) גם אני משתדל להמנע מנסיעה בצירים שאינני מכיר, ובמקרים כאלה אני מעדיף להשתמש בתחבורה הציבורית הזולה, הבטוחה והממוגנת, וזו גם המלצתי לך...

לגבי 1, נכון מאד, ואפילו חשוב לציין שזוהי הדרך הבטוחה גם מבחינת הסיכון הבטחוני, וגם מבחינת תנאי הדרך ותוואי השטח הפחות מפותל (בלילה זה ממש סכנת נפשות שם ללא תאורה).

נסיעה בצירים בגזרה הזו (שהיא יחסית מאד עירונית) היא אחת הבטוחות בשומרון. יש לא מעט יישובים יהודיים באזור ואין יותר מדיי אפשרויות לטעות שם. אבנים כבר לא זורקים שם ו"הכי גרוע" זה פיגוע ירי/מטען (ע"ע פיגוע "עמנואל א'" ו"עמנואל ב'") שיכול לארוב לך בכל מקום (גם במרכז תל אביב).

אזרחים לא נוסעים שם ברכבים ממוגני ירי, ואף חלקם גם נשארו עם חלונות הזכוכית (כמוני?).

לא רואה סיבה לא לנסוע שם ברכב שאינו ממוגן.

פורסם

הבורות של אנשים מדברת, אין מה לפחד לנסוע בכבישים האלה שהתנועה בהם היא יחסית גדולה ואני לא זוכר מתי היה אירוע לאחרונה בכביש הזה כולל אבנים...

קליאו ספורט :roll:

פורסם

בכל מקרה, תזהר מעגלות רתומות לחמורים.

אני אישית כמעט ונכנסתי באחת (הם לא נוסעים עם אורות בלילה - לך תבין) כאשר נסעתי עם רכבי הפרטי לבסיס באיזור.

כך שכמה שהכביש מזמין נסיעה מהירה, שים לב ששום עגלה/כבשה/טרקטור לא עולה לפתע מהשוליים.

לגבי בטיחות מבחינת פח"ע: בזמנו לפחות (לפני 4 שנים), זה היה ציר מאוד מאוד עמוס, מבחינת כלי רכב ישראליים אבל בכלי רכב צבאיים, כך שנסעתי לשם כמעט ללא חשש (אבל עם צולבת בהכנס).

פורסם
מדהים, מה הבעיה בכפרים ערביים? או שאולי הערבים בצפון זה לא הערבים של המרכז?
המממ... אין בעיה עם ערבים, חס וחלילה. יש בעיה עם פלסטינים באיו"ש. קוראים לזה אינתיפדה, זו כבר השניה שיש לנו והיא נמשכת כבר איזה ארבע שנים ובגללה לא בריא לאזרח ישראלי ברכב ישראלי להסתובב בכפרי הגדה בעצמו. גם אזרח ישראלי בן הלאום הערבי הנוהג ברכב בעל מספר צהוב יכול לאכול אבן או צרור אם הוא נקלע למקום הלא נכון.
פורסם
סמוך על אבינו שבשמיים, הוא יביא אותך לשם בבטחה.
אבל לא בטוח שהוא גם יחזיר אותך בבטחה,בעצם לא בטוח שכדאי לסמוך עליו והיו תקדימים...

אם כבר,תחבורה ציבורית ממוגנת עדיפה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
קוראים לזה אינתיפדה, זו כבר השניה שיש לנו והיא נמשכת כבר איזה ארבע שנים ובגללה לא בריא לאזרח ישראלי ברכב ישראלי להסתובב בכפרי הגדה בעצמו.
למעשה, היא פרצה בעקבות בואו של אריק שרון לביקור בהר הבית בחודש ספטמבר 2000.

בהתחלה כוחות הבטחון העריכו שמדובר בכמה מהומות שוליות שתדעכנה תוך תקופה קצרה, אבל מאז כולם יודעים לאן זה המשיך...

סתם בשביל הדיוק :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אבל לא בטוח שהוא גם יחזיר אותך בבטחה,בעצם לא בטוח שכדאי לסמוך עליו והיו תקדימים...

אם כבר,תחבורה ציבורית ממוגנת עדיפה.

למה הציניות הזאת טובה?

בן אדם מאמין במשהו וזו זכותו כמו שלכם יש זכות לא להאמין.

אף אחד לא אומר שתאמינו גם ובכלל לא על זה הנושא, אז למה סתם?

לי אישית זה מפריע.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

שיאמין במה שהוא רוצה, לא מפריע לי.

הבעיה שלי מתחילה עם אנשים שמשתמשים בזה כתירוץ לאזלת יד. לא שומרים על עצמם, אלוהים יעשה את זה בשבילם.

לא מפרנסים את עצמם, אלוהים יעשה את זה בשבילם (או ישלח מישהו אחר).

לא לוקחים חיסונים, אלוהים כבר יגן עליהם.

אמנם כל הדוגמאות שלי מגיעות מהעולם הדתי, אבל זה נכון לגבי כל סוג של אזלת יד וגילגול עיניים של אנשים שמחכים שיעשו בשבילם דברים.

המשפחה שלי (שהיא חילונית גמורה) מגיעה מרקע דתי, יש לי קרובי משפחה דתיים מאוד, והם דוגלים באמונה שאלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו. אם לא תדאג לעצמך, אין לך על מי להלין, ואל תחפש תירוצים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמע יכול להיות שאתה צודק.

אבל בקשר לזה שהוא בסה"כ שאל אם בטוח להגיע לישוב עימנואל זה לא לעניין להגיד לו תשובה כמו "סמוך על אבינו שבשמים" בציניות, כשהוא שואל שאלה רצינית.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

ראית את החתימה שלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כן ראיתי.ואז מה?

הוא מאמין בו, מותר לו.

גם אני אדם מאמין (למרות שאני באופן אישי לא הייתי שם חתימה\סטיקר על האוטו\שלט על החלון של משפטים בסגנון הזה).

באמת שרוב הזמן הציניות של הרבה מחברי הפורום מוסיפה מאוד לדיונים בפורום, אבל כל עוד זה לא נוגע לאמונה של מישהו או שזה פוגע במישהו.

ואיך אתה יודע שבזה שהוא נוסע לשם הוא לא עוזר לעצמואו מסכן את עצמו ובטוח שהוא מוגן בגלל שה' שומר עליו.

להפך בגלל שהוא רוצה להיות בטוח שאין לו סכנה בלהגיע לשם הוא פתח את הדיון.

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...