Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש הרצאה חשובה לי מאוד בעימנואל ורציתי לדעת בבקשה אם בטוח לסוע לשם מראש העין.

מפה המראה את הדרך:

untitled.JPG

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקטע על כביש 5 הוא יחסית בטוח כי אתה לא עובר את אריאל. גם הקטע הזה לא סופר בטוח אבל בגלל שזה עורק תחבורה ראשי אז הוא יחסית בסדר למרות שגם עליו היו פיגועים.

הקטע המאוד בעייתי הוא הכניסה וההתרחקות מהציר המרכזי לכיוון עמנואל. שים לב שהכביש עובר שם בתור קובץ ישובים ערביים.

אני באמת שלא מכיר את האזור היטב אבל אני יודע שאני לא הייתי נוסע לשם ברכב פרטי. אם זכרוני אינו מטעה אותי היו הרבה פיגועים באזור הזה .

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סמוך על אבינו שבשמיים, הוא יביא אותך לשם בבטחה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העניין הוא שיש פסוק האומר " ושמרתם את נפשם".

ואני לא מעוניין לעבור על הפסוק הזה.

יש לי שאלה, האם הישוב עימנואל משתמש בדרכים שמצויינים במפה.?

אם כן, לפי ההלכה שהבנתי, מותר לי לעבור שם כדי להגיע להרצאה.

עוז.

פורסם
העניין הוא שיש פסוק האומר " ושמרתם את נפשם".
יותר כמו
"ונשמרתם מאוד לנפשותיכם" דברים ד' 15
בכל אופן, אם ללכת לפי הפסוק הזה, הייתי נמנע מראש מלהתגורר בתוך אוכלוסיה עויינת ולנסוע ברכבים ללא ממוגנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יהודים גרים בעימנואל, והרי הם סוחרים עם המרכז , ויש שם אנשים עם הצורך הפרטי שלהם.

עכשיו השאלה שלי באיזה נתיב הם משתמשים, בנתיב שהראתי בתמונה? או הנתיב היותר העליון (שאליו בלי נדר אני יכול להגיע דרך צומת ירקונים).

תודה רבה.

עוז.

(התנתיבים בתמונה:

אפור-נתיב שהראתי

צהוב-נתיב אחר)

untitled44.JPG

פורסם

חבורת פחדנים מהמרכז.

הדרך הבטוחה יותר היא מלמעלה, מכביש 55, שעובר בסמוך לקרני שומרון, מעלה שומרון וכו',

וזו הדרך שבה משתמשים חברי הישובים האלה.

בקיצור, מצומת נווה ימין (אפשר להגיע לשם מכפר סבא או ממחלף קסם)

אתה עולה ל-55, עובר את המחסום הגדול, שליד אלפי מנשה, ממשיך ישר-ישר-ישר עד לשלט מימין

"עמנואל".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באופן כללי המסלול המומלץ הוא דרך "צומת הפירות" כלומר כביש 55.

אם אתה לא רגיל לנסוע בכבישים הללו - עדיף שתשתמש בתחבורה הציבורית: גם ממוגנת וגם מירב הסיכויים שתגיע לשם בלי לטעות.

קו 189 של דן הוא הקו עבורך:

http://www.dan.co.il/search/lines_times.asp?LineNumber=189-_

מחירי כרטיסי הנסיעה ביו"ש מסובסדים עמוקות וזה גם משתלם כלכלית.

אגב מחיר הנסיעה מאלקנה לתל-אביב (אם אינני טועה כי מעולם לא נסעתי בקו הזה) הוא 5.20 ש"ח בלבד פחות ממחיר ליטר דלק (ומדובר על מרחק של כ-30 ק"מ)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף לצבי, ומציע לך לנסוע לשם אך ורק בתחבורה ציבורית.

אל תיקח את הסיכון של נסיעה ברכב הפרטי, הוא גם ללא ממוגן, וגם אם תתבלבל, בזבוז הדלק תהיה הבעיה האחרונה שלך.

פורסם

נראה לי שאתם קצת מגזימים... אני נוסע לעיתים לא רחוקות מידי לקדומים (חטמ"ר אפריים) בדרך כלל בקנגו לבנה רגילה לגמרה, הדרך בטוחה מאוד מעולם לא ראיתי איזשהי בעיה.

לא צריך רכב ממוגן אתה לא נכנס לג'נין... הדרך מאוד ברורה ומשולטת טוב אני מכיר את הדרך לעמנואל דיי בעל פה מה שציירת בהתחלה מכביש 5 יותר קצרה בהרבה.

יותר מסוכן זה כבר הנהגים השהידים שנוהגים שם כי בעיקרון הכבישים מאוד מהנים.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אני לא חושב שעדיף לסוע בתחבורה ציבורית (אתה מחכה בתחנה אוטובוס באזור של כפרים? ויש שדות מסביב? נשמע לכם הגיוני?).

כסף זה לא הבעיה!, עכשיו, אמרו לי כבר, להישתמש בציר שאנשים שגרים בעימנואל משתמשים זה הדרך בשבילי.

אם מישהו יודע בדיוק איזה דרך זאת, בבקשה שיגיד.

אני לא מחפש קיצורי דרך או חיסכון בכסף, רק את הציר התחבורתי שתושבי עימנואל משתמשים בו.

תודה רבה.

עוז.

• תוכן חדש...