Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOOD LINER DYNAMAT - שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למשהו יש ניסיון עם החומר הנ"ל למניעת רעשי מנוע, האם זה מוריד טמפרטורת מנוע בגלל הבידוד שלו או שההיפך, לחום אין לאן לצאת ואז הוא חוזר למנוע.

אשמח לשמוע דעות בעניין.

האם ההבדל משמעותי...?

אם למשהו יש ניסיון אז מה טוב.

תודה לכולם.

פורסם

יצא לי למשש אותו והוא עושה רושם של חומר מאוד מסיבי. הוא עשוי שלוש שכבות כולל שיכבה מתכתית ונראה הרבה יותר רציני מהספוג שיש בד"כ במכוניות. אני מאמין שהוא עובד מצויין.

במסגרת השדרוג הגדול למערכת סטריאו ברכב שלי אני מתכנן להתקין כזה. אני לא מאמין שהוא פוגע בחום או במשהו אחר. זה חומר ייעודי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם למשהו יש ניסיון עם החומר הנ"ל למניעת רעשי מנוע, האם זה מוריד טמפרטורת מנוע בגלל הבידוד שלו או שההיפך, לחום אין לאן לצאת ואז הוא חוזר למנוע.

.

על סמך התקנה שביצעתי,

החומר כן מוריד רעשי מנוע- אך לא בצורה גורפת.

כדי לקבל תוצאה טובה, צריך לטפל ב:

1.מכסה-מנוע -הודליינר ,

2. דופן לכיוון הרכב (קיר-אש )-אטימת חורים ומעברים פתוחים

3. שתי הכנפיים (אטימה מבפנים-חומר כמו דיינמט אקסטרים) ,

לגבי החימום -אין השפעה .

החום אמור להיות מסולק ע"י תנועת אוויר, ולא החלפת חום דרך הפח.

המלצתי ,

בתור התחלה, כדאי להשקיע בסגירת חורים בדופן הפונה אל הרכב (קיר אש) ,

העלות תהיה מינימלית.

בשבוע הבא כנראה ,

אנו נתקין בחנות ערכה נוספת לרכב נוסף , אתה מוזמן להתרשם .

בברכה, חיים.

-

• תוכן חדש...