Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וב אז ככה נדפק לי הגב מהאימונים בקרבי כנראה ...

אלה תוצאות של סי טי שעשיתי לפני איזה שבוע ...

מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר ...

CT back.jpg

ים long time no

פורסם

לפי מה שהצלחתי להבין זה בקע באחת החוליות התחתונות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הדיסק מורכב ממספר "טבעות" שמקיפות אחת את השנייה.

לפי הבדיקה זה נראה שיש לך או התחלה של פריצת דיסק או תזוזה של מרכז הדיסק לכיוון אחת הטבעות.

זה על רגל אחת.

סתם שאלה - למה אתה לא הולך ל... רופא עם התוצאות?

גילוי נאות:

הכותב הינו מתקן יציבה מוסמך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני כן הולך לרופא מומחה ואני במעקב על זה כבר הרבה זמן , הבעיה היא שאני בצבא כרגע ולא יוצא בדיוק כל הזמן הביתה (במקרה אני עכשיו בהשתלמות בצריפין אז אני עושה יומיות למשך שבוע)

הייתי כבר אצל בערך 10 אורטופדים ...

שום דבר לא יצא מזה חוץ מפטורים שאני לא ממש צריך כי אני כבר לא רץ ומתרוצץ בשטח (מה אני צ'ונג :-))

ים long time no

פורסם

אמרתי , אם כבר הלכו הדיסקים נשים חדשים קרמיים שמעתי שהם מחזיקים עומסים יופי וגם בקושי מתחממים ...

אינעל דודה שלכם זה לא נושא מצחיק זה הגב שלי והוא כואב :wink:

(בנימה של צחוק כמובן)

שבוע הבא זה מגיע ... פרוייקט החלפת דיסקים אחוריים באור שיש מודל 86 שמור ביותר ...

ים long time no

פורסם

שבוע הבא זה מגיע ... פרוייקט החלפת דיסקים אחוריים באור שיש מודל 86 שמור ביותר ...

איזה שמור תגיד לי, יש לך שאסי עצבני מאחורה :wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
איזה שמור תגיד לי, יש לך שאסי עצבני מאחורה :wink:

שאסי עצבני מאחורה? יש מצב למעגל מתכופפים אחשלו???

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

בקע בחוליות L4-L5 ידוע עקב הקיפוזה שמתקיימת בין חוליות הL

מתבטא בדר"כ בהרדמות של הזרת באחד מהרגליים.

השאלה שלנו איזה סוג של בקע מדובר - האם יש סדק או שבר שלם?!

אם יש לך את הדיסק של הC.T שלח לי ואבדוק לך אותו.

בכל מקרה - כרגע אינך כשיר לפעילות גופנית כלל. אל תבצע שום מאמץ עד שהנושא לא יטופל.

כיום קיימים ניתוחים להוצאת הסחוס בין החוליות וניסיון לסחוס תחליפי.

במידה ומדובר בפריצת הנוזל הבין חוליתי, זה כתוצאה מכשל של הסחוס ופריצת הגרעין החוצה.

העונה לשם - פריצת דיסק.

הכל תלוי ברמה אליה זה הגיע. לא ניתן לגילוי בC.T

אתה נדרש לבצע MRI עם הזרקת נוזל.

פורסם
בקע בחוליות L4-L5 ידוע עקב הקיפוזה שמתקיימת בין חוליות הL

קיפוזה בין חוליות L...?

זה חדש.

ואני תמיד חשבתי (וגם למדתי) על לורדוזה לומברית...

:?:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...