Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואה בין מגבר של אינפיניטי\JBL מהדיוטי פרי למגברים הישנים של רוקפורד

זה כמו להשוות בין רכב יפני ממוצע לרכב מנהלים יוקרתי...

שניהם זריזים, שניהם יעשו את העבודה - אין ספק בכך

אין ספק שהרכב היפני עולה מחיר סביר ונותן תמורה גבוהה ואילו רכב המנהלים יקר בצורה מופרכת....

אבל...רכב המנהלים עשוי מחומרים יותר טובים, יותר נוח, הוא מותג ועוד ועוד ועוד...

המגברים הישנים של רוקפורד עשויים מרכיבים מצויינים, יכולות העמידה שלהם בחום היא מצויינת, אורך החיים שלהם ארוך מאוד בגלל זה, הם מותג יוקרתי יחסית ולכן אתה משלם עליהם מחיר יותר גבוה - אני מודה שגם לטעמי הוא מופרז

אבל אין מה להשוות אותו למגבר שנכנס לפרוטקשיין כל שני וחמישי, מכניס עיוותים למערכת בעוצמות הגבוהות, עשוי מרכיבים פחות טובים - כל זה בסופו של דבר הופך אותו לאובר-רייטד בזמן שהמגבר של רוקפורד הוא אנדר-רייטד

אז שוב - אתה מטעה? בהחלט!

אתה רושם דברים לא נכונים? בהחלט!

בדיחה על דוד לוי - יום אחד דוד לוי נוסע לכנסת ובאמצע הנסיעה אשתו מתקשרת אליו ואומרת לו "דוד דוד, יש איזה משוגע שנוסע בכביש ירושלים-ת"א נגד כוון התנועה" אז דוד אומר לה "אחד?!? כולם!!!"

וזה היה בקשר להתווכחויות שלך אם כל האנשים בפורום במקום ללמוד משהו ולאמר "תודה"

אני גם רושם הרבה שטויות - אבל כשמתקנים אותי על טעות - אני לומד מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סרגי עם כל הכבוד אין לך ניסיון עם מגברים של רוקפורד אני משער....

רוקפורד מגברים מעולים שעשויים מרכיבים איכותיים וניתן למצוא בקלות מגברים בני 10 שעובדים כחדשים.

אני משער שני דברים נוספים:

1) שמעולם לא התקנת מגברים של רוקפורד וגם לא JBL. (ומניסיון אחרי התקנת עשרות מגברי רוקפורד אני מוכרח לציין שהם מניה בטוחה, תמיד פועלים ותמיד תקינים!!!)

2) שאם היית משקיע במערכת שלך אני בטוח במיליון אחוז שלא היית קונה את הJBL "האגדי" אלא משקיע סכומים נכבדים על מגברים כגון ג'נסיס, רוקפורד, זטק, ברקס וכו...

(גם אם אין הבדל בצליל ונעזוב את הויכוח הזה כרגע..).

ודרך אגב 1043,1044,1045... :-)

המשך ערב נפלא סרגי,

ותקרא מה שרשום בחתימה של אוגי. (אולי תלמד דבר או שניים)

פורסם
חבל אל ההסברים ...

לבן אדם יש 1000 הודעות והוא עדיין לא מבין כלום (וכבר אף אחד לא מצפה שילמד משהוא)

lighting audio זה החברה הכי טובה בישביל הבן אדם הזה!!

אני חשבתי אחרי שהוא יעבור את ה 1000 הוא יפסיק לפוצץ בכול שרשור 100 הודעות כניראה טעיתי!!

מנהלים ,

לכולם כבר נימאס מההדעות המפגרות האלה מבקש לעשות משהוא בנידון!(זה כבר נימשך זמן רב מידי!)

ליאור

ההודעה הכי חכמה בכל הת'רד.

מנהלים, תעשו כבר משהו.

טל

פורסם

באמת ת'רד חסר משמעות. ורעיון טוב יהיה להוריד את מונה ההודעת(ואני לא אומר זאת בגלל שאני חדש)

ללא קשר יש לי רוקפורד ואני אחוז איימה מהעוצמה שלו, בגלל שהוא עומד בהצהרות במפרט.

פורסם

סרגי אתה מדבר כל כך הרבה על הרוקפורד נותן פה הצהרות עד כמה לא כדאי לקנות אותו

יש לי רק שאלה אחת אליך.. מה הם הסדרות של המגברים של רוקפורד שהיו לך? ואם אתה מוכן להגיד למה לא ההיתה מרוצה מהם..

אתה יודע מה אני אענה במקומך לא היה לך שום מגבר של רוקדפורד ואתה סתם מזבל בשכל אולי במצב הטוב יצא לך לישמוע דגם אחד של רוקפורד או השוואות ברשת שהם אינם משקפות בשיט (להזכירך סאונד זה עניין של טעם) אז תפסיק לזבל במוח ולקטול אלמנטים רק כי בא לך... אם היה לך ניסיון בתחום בכיף.. אבל לפי איך שאתה מדבר הניסיון היחיד שלך זה בלעשות כמה שיותר פוסטים ביום.

ולהבא עדיף שתתן חוות דעת על מגברים רק שהיו לך,ושיש לך ניסיון איתם ועם אתה גם רוצה לקטול חברות בעלות שם עולמי כגון רוקפורד גם מגבר אחד שהיה לך ניסיון איתו לא מספיק כי גם לחברות גדולות יש נפילות עם מגבר אחד ולכן על מנת לתת הצהרות שהחברה הזאת לא שווה את הקניה צריך להיות לך ניסיון עם סדרות רבות מהחברה.

פורסם

נמנעתי עד עכשיו מלהתערב בת'רד, אבל אני אנסה לתת תגובה עניינית בלי להיכנס למה שנאמר עד עכשיו.

כל אחד מאמין בחברה אחרת ואוהב מותגים אחרים. יש כאלה שרד בוקס עושה להם את זה ויש כאלה שבראקסס עושה להם את זה.

רוקפורד ייצרו מאז ומתמיד מגברים טובים. הם אף פעם לא היו העילית וניסו להתחרות באודיסון או ג'נסיס, אך הם בהחלט חברת "מיין סטרים" טובה ומהמובילות בשוק.

לי יש נסיון עם מס' מגברים של רוקפורד (3 למי שמתעניין, שהיו \ עדיין מורכבים ברכב שלי) ובעיני (אוזניי) הם מגברים טובים מאוד.

המחיר שלהם בארץ די גבוה בעיקר בגלל מדיניות שבאה להציג את רוקפורד כמותג יוקרתי. הוא אומנם לא מותג יוקרתי אמיתי, אך הוא בהחלט מותג טוב לאורך כל קשת הדגמים שלו.

למה רוקפורד ייצרו דגמים חלשים?

א. לא כל רמקול צריך לקבל 500 RMS כדי לעבוד כמו שצריך.

ב. נתונים אמיתיים. רוקפורד מפרסמים את כל הנתונים של המגבר בחוברות שלהם. מישהו באמת יודע לפי איזה תקן נמדד ה 100 RMS של הקליפורניה בום שלו?

רוקפורד הייתה מאז ומעולם קנייה בטוחה. המגברים אמינים מאוד וניתן להשיג להם חלפים מקוריים במקרה של תקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר יש לי שאלה לישאול אותך אוקיי ?

אני שם מולך

מגבר של אינפניניטי לשמשל שיש בדיוטי פירי אוקיי

נגיד שהוא עולה 1300 למרות שהוא עולה 200 דולר שזה 900 שקל

ומולו אני שם לך את רוקפורד P4004 שעולה 1600 שקל

מה הייתה מעדיף?

ואמרתה משהו מאוד נכון שרוקפורד הוא לא מותג יוקרתי וכל האנשים בארץ בטוחים שכן זאת טעות

אני שוב אומר במחירים של רוקפורד יש אלטרנטיבות אחרות בפחות כסף ובאותה רמה זאת הנקודה שלי

לא אמרתי שרוקפורד מגברים לא טובים פשוט קנית מגברי רוקפורד בלי קומבינות לא כדאית זה הכל

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

שלום,

ברשותכם, התייחסות לכמה משפטים שנכתבו בשירשור.

המגבר רוקפורד פוסגייט Punch 300X הוא דגם בסיסי מלפני 4 שנים ו-3 דורות. הוא יועד לצרכנים בעלי תקציב נמוך וצרכים מסויימים. רוקפורד פוסגייט הציגה סדרת Punch חדשה, פרטים נוספים נפרסם בקרוב.

המגברים של רוקפורד פוסגייט, זוכים להצלחה רבה בשנים האחרונות בתחרויות אודיו לרכב, בגלל, שההספק המוצהר שלהם, נמוך מההספק בפועל. הדבר מעניק יתרון למשתתפים בתחרויות בהן קטגוריות שלפחות מ- X וואטים (לדוגמה: פחות מ-300 וואט, פחות מ- 500 וואט).

כידוע, וואט RMS שווה בכל החברות (אם הוא נמדד בתנאים שווים). המגברים של רוקפורד פוסגייט הם High Current, ככאלה, הם מסוגלים "להפעיל" הרבה רמקולים, ו/או רמקולים בעלי התנגדויות נמוכות ו/או רמקולים הצורכים הרבה זרם. הדוגמה הטובה ביותר היא של המגבר T15kW, שהפעיל 60 סאבוופרים "12 ו- 6 סט רמקולים "6X9.

בתמונה בנק הקבלים (180!) של המגבר T15kW

T15kW_3_l.jpg

פורסם

יוו אלוהים כבר הסבירו לך מיליון פעמים (אני מתכוון לסרגיי:p) שזה לא קשור..

אתה יורד על הדגם של P4004 סתם ככה...

אתה שמעת פעם את המגבר שלי כדי שתדבר כל כך הרבה ?

הוא מפרק לי 500 RMS וכמעט ולא מתחמם על מה אתה מדבר??

דיי חלס רוקפורד היא חברה מעולה ואולי החיסרון היחיד שלה הוא המחיר שלה אבל רק בכמה דגמים .. למה אתה יכול להזכיר לי כמה עולה הסאב P1? אממ..וכמה עולה הקיקר C12? ומה ההספק של שניהם ?

דבר שני כשאתה מדבר לי על האינפיניטי שלך ..

אני חושב שאני צריך להזכיר לך שששש... הTHD שלו זה כמעט 0.1 שזה לא קצת לרוב שמחתך.

ואמממ..הTHD של P4004 הוא 0.0001 שזה כלום.ליד האינפיניטי.

טוב ולהזכירך שהחברה הזאת שאתה עד כדי כך אוהב(לייטנינג-אפילו לא יודע לכתוב אותה בעברית..כותב ליטינג)

היא הבת של רוקפורד אם אני זוכר נכון.. וחלק מהחלקים שיש בתוך המגברים שלה הם גם מסוג של רוקפורד(כך שמעתי מאחד הייצרנים דיברתי איתו באימייל..)

מקווה שהבנת ודיי תגובות שטויות..

אז אם שואלים אותי מה לקחת בין שתי האופציות הבאות:

JBL המפורסם

והאינפיניטי שלך ..

ל

רוקפורד

לא הייתי חושב פעמיים (רוקפורד..) ואני אמרתי ששניי המגברים ביחד..

פורסם

הרוקפורד שלך שאתה כל כך מתלעב ממנו

עשו כאן בפורום הזה השווה בינו לבין גיביאל

מבחנים ממש טובים עם מכשירים מיוחדים

ונחש מה הרוקפורד איך נגיד איכזב

כאן רואים ברור את כל מה שאמרתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81196&highlight=%F8%E5%F7%F4%E5%F8%E3+P4004

פורסם

תגיד, לא נמאס לך לשגל לאנשים ת'מוח???????? (מנהל יקר השתדלתי להיות עדין... :-) )

פעם היה לך מגבר של רוקפורד? פעם התקנת JBL?

ואיך לכל הרוחות אתה משווה מחיר בדיוטי פרי למחיר בארץ????????

וכן בעיניים עצומות אני מעדיף את ה4004 ע"פ הJBL המפורסם.

מאוד מוזר שקנית LIGHNING AUDIO ולא את הJBL.... סה"כ היא חברת בת של רוקפורד.

דרך אגב לרופורד יש את סדרות הPOWER שהן מדהימות ואת הTYPE RF שבכלל אין מה לדבר עליהן.

תפסיק לקטול מוצרים שאין לך הניסיון והידע בהם.

פורסם

תגיד לי , אתה גם קורא את ההודעות לפני שאתה מגיב? או שאתה פשוט שולף מהמותן.

אני אסביר לך את זה בעדינות.

אי אפשר לעשות השוואה בין מגבר של 4*50 וואט RMS לבין מגבר של 75.4 וואט RMS.

אם תרצה להשוות את הרוקפורד 4004 אתה תוכל להשוות אותו למגברים כמו אוריון 4004, קיקר 300.4, לייטנינג אודיו 300.4,היפוניקס טיטאן 4400 וכו' וכו' וכו'.

המגבר של JBL שיכול להיות מושווה לרוקפורד 4004 זה המגבר שלהם מדגם 50.4, והוא מגבר אומלל ולא נותן תמורה לכסף שלו.

בגדול אל תשכחו שה4004מסדרת פאנץ' זה המגבר הכי פשוט, והכי זול שיש לרוקפורד להציע.

בשעה שקיימים לחברת רוקפורד מוצרים כמו הT8004, T15004,T15002 שהם מגברים מדהימים, וגם מגברי המונו שלהם T10001,T15001,T20001 שהם סוסי עבודה .

וזה עוד לפני סדרת הTYPE-RF.

בכל אופן, בבדיקה שנערכה אז בפורום, גילו שהמגבר של רוקפורד מסוגל לעמוד בהצהרות שלו, נו? מה רע? כלומר המגבר מספק את הסחורה שהוא מוצהר בה.

כלומר , נותן תמורה לכסף שלו, זה שיש אולי מגברים טובים יותר באותו מחיר, או חזקים יותר באותו מחיר או פחות, לא שולל את העובדה שהרוקפורד פאנץ' 4004 הוא מגבר בינוני-פשוט, שמספק את ההצהרות שלו.

אנשים תמיד אומרים :"רוקפורד זה לא מה שהיה פעם", אז אם אנחנו ניקח מגבר מסדרת פאנץ' שהיה פעם כמו ה400A4 שהוא מגבר סוס עבודה ומוציא קרוב ל75-800 וואט RMS לערוץ(חלקם גם הוציאו יותר).

ואז אנשים תמיד עושים 1+ 1 ואומרים שאם זה סדרת פאנץ' אז זה זהה, כלומר המגברים הישנים יותר טובים.

אז לא, לא נכון, המגבר הנ"ל 400A4 נמכר בזמנו במחיר של כ3500 ש"ח.

בשעה שמחירו של ה4004 עומד על כ1400-1500 ש"ח.

ואם תקחו היום מגבר של רוקפורד במחיר של 3500 ש"ח, אתם יכולים לרכוש את ה8004, או את ה10004

ומגברים מעולים שמספקים מעל 100 וואט RMS לערוץ(חלקם גם מעל 125 וואט RMS).

וזו, צריכה להיות ההשוואה, המגבר הנ"ל פונה לקהל אחר ה4004 הינו מגבר פשוט, בסדרה הכי פשוטה של חברה שמוציאה כל שנה ליין חדש של מוצרים.

אז לא לצפות ממגבר הכי פשוט של חברה מכובדת להיות פסגת הטכנולוגיה.

under construction..

פורסם

אני לא עשיתי את ה רוקפורד P4004 פסגת טכנולוגיה אלה אנשים אחרים

בתכלס הבעיה שלי עם רוקפורד שהם קצת יקרים בהשווה לחברות אחרות שהן גם מותג

אף פעם לא אמרתי שהם מגברים גרועים או משהו כזה הטענה היא המחיר היחסית יקר

ולא ברור בדיוק למה כי המגבר הוא מגבר טוב כמו האחרים לא טוב יותר

אז למה המחיר היקר?

שוב לפי מה שהבנתי בארצות הברית לא ככה אז שם אני בטוח שרוקפורד מישתלם

בישראל מבאס שדםקו להם מחירים מופרזים סתם

ועוד בעיה היא אותם אנשים שעושים מרוקפורד יותר ממה שהם

אני לא אומר שהם חברה לא טובה אבל חלאס להגזים ולעשות אותם יוקרתיים כמו אני לא יודע מה

פורסם

חחחח

סרגיי אתה מזה מצחיק..

דבר ראשון שמראה עד כמה אתה לא קורא את ההודעות ..

יש לי מגבר מונובלוק של MTX... ותאמין לי שיכול להזיז את הMTX JACK HAMMER...שמעת אותו ? יש לך משהו להגיד עליו או יותר נכון יש לך ביצים לומר עליו משהו רע?

תן לי אחד פה בארץ שיש לו מגבר שמוציא 4000WRMS ב1OHM.

פורסם
חחחח

סרגיי אתה מזה מצחיק..

דבר ראשון שמראה עד כמה אתה לא קורא את ההודעות ..

יש לי מגבר מונובלוק של MTX... ותאמין לי שיכול להזיז את הMTX JACK HAMMER...שמעת אותו ? יש לך משהו להגיד עליו או יותר נכון יש לך ביצים לומר עליו משהו רע?

תן לי אחד פה בארץ שיש לו מגבר שמוציא 4000WRMS ב1OHM.

עם מגבר כזה אתה צריך להיות אחד המנהלים בפורום

אריק.

בשיפוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...