Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקורטינה של לירון, האלפות (גם ה33 שעמדה לא רחוק) הטריומפים, ירוני "שנתן בגז" וכמעט דרס אותי ביחד עם חברה שלי , הלאנצ'יות, הבימרים (ולאחר מכן מפגש עם שמוליק באיילון צפון...), אפילו ההונדות - היה כיף! הלכתי שוב ושוב ושוב במעגלים ולא היה אכפת לי לעשות עוד סיבוב.

מצטער אבל אני לא יודע על מה אתה מדבר??? אבל אם כן - אז סליחה.

אולי חברה שלך גרמה לי להתבלבל ???? (בצחוק כמובן)

ירון

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמונות מהג'ימקאנה לבקשת מישהו...:-)

הקרדיט לתמונות לשלד (אלעד).

ג.

אני שמח שאתה נענה לבקשות :wink: ...

תגיד לשלד שיעלה לכאן מהר עוד תמונות מהג'ימקאנה. אני מת למדוד את זווית הגילגול של האיזטה :twisted: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
על אף שאנחנו בהחלט מתכננים להיות כאן עוד הרבה מאד זמן, אין מניעה שתצטרף עוד קודם לכן :wink:

להתראות במפגשישי על בירה

אירית

אני רואה שאת ובנץ החלטתם בשבילי שאני מגיע...

אז אני אגיע :)

בנץ, רק אין לי מקום בבגאז', תבוא לאסוף אותי עם הסלון הנוסע שלך :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני שמח שאתה נענה לבקשות :wink: ...

תגיד לשלד שיעלה לכאן מהר עוד תמונות מהג'ימקאנה. אני מת למדוד את זווית הגילגול של האיזטה :twisted: .

Koby I luv when u talk dirty

קובי תודה לך ולדרור על שיתוף הפעולה שוב! לא היה יכול להיות אחרת, תודה לכם על אירוע נוסף מוצלח!!!

תודה לגנאדי, המפלג, אלעד, אסף בקר, ירוני, מצא ואחרון חביב נחום קדמיאל שדואג בניכר, לCF שלפעמים היה נדמה שאנחנו עצם בגרון שלהם - אני מקווה שהם מבינים מאיפה זה בא. זה מרגש לקרוא שאנחנו חלק חשוב. אהה - שלומי תודה על האבטיח הדביק, נאלצתי לשנות תוכניות ולסוע הבייתה בדרך למועדון, יש לי בעיה עם דביק.

לסיכום הכל היה לדעתי סופר! ללא יוצא מן הכלל, כל אחד הביא משהו משלו, גם אם זה שונה עדיין זה כייף. מזל טוב CF, נתראה בשמחות הבאות.

אירית

פורסם

תמונה של הקורטינה הכי מפורסמת בפורום :)

img1350large6fq.th.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתה תצוגה נפלאה וג'ימקאנה מדהימה!

כל הכבוד לראובן שעשה את הזמן הטוב ביותר (נו טוב, חוץ מהפורשה...) - זמן של 1:00:68!!!!!

אני מצטערת שהייתי עסוקה במדידות זמנים בג'ימקאנות, אבל נראה כי הסתדרתם מצויין גם בלעדיי!

ישר כוח!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היה אירוע ממש מיוחד וכיף.אני אישית נמסתי כשראיתי את החיפושית האדומה המאוד משופרת ומהירה ומלוקקת עולה למסלול יחד עם כל החבר'ה מהמועדון....

אופס:-o ,התכוונתי לפורש...נו טוב.

בכל מקרה,בתור משתתף וצופה,מאוד נהניתי.

אני השתתפתי עם החיפו הסגולה.

פורסם

בכל מקרה,בתור משתתף וצופה,מאוד נהניתי.

אני השתתפתי עם החיפו הסגולה.

הרעש... הרעש...

נתת נהיגה מרשימה עם החיפושית :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תמונות מהג'ימקאנה לבקשת מישהו...:-)

הקרדיט לתמונות לשלד (אלעד).

ג.

אני חייב להגיד לך שמלבד זה שאתה קורע המגרש עם האוטו שלך אתה גם קורע לי את הלב , איך אתה מסוגל , רבאק חראם על האוטו שהשקעת בו זמן וכסף רב...............
פורסם

עם כל הכבוד, זה הרכב שלו, והוא יכול לעשות מה שבראש שלו עם הרכב.

שנית, פעם 1 בג'ימקאנה עם הרכב זה לא משהו שיהרוס את האוטו, רצה לתת show וכך עשה, ד"א היה show מאוד מאוד יפה.

פורסם

אני לא מבינה את אלו שמתנגדים לג'ימקאנות - רבאק, הבנאדם השקיע ברכב כדי להינות ממנו, אם אתה לא נהנה מהרכב שלך ככה, לבריאות. אבל לאלו שרוצים אחת לשנה לדעת למה הבובה שלהם מסוגלת, מה רע?

זה כיף, זה משחרר, וזה נותן אפשרות להגיע למקסימום של הרכב בלי מאמץ או בלאי גבוה מדי.

כל הכבוד למשתתפי הג'ימקאנה!!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ג'ימקאנה פויה!!!:-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...