Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות משבוע בברצלונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופתעתי לגלות שהרוב המכריע של הרכבים בברצלונה עיר יפיפיה ודי גדולה הם דיזל!!

הרבה מאוד איבזות דגמים "חמים" וספורטיבים, הרבה מאוד קורדובה sx שנת 98-00,

306 שהייתי מוכון להשבע שזה גי טי איי 6 -1 ל1 מבחינה חיצונית והכל זה דיזל!!!(הרבים היו ברמת גימור הגבוהה ביותר-גאנטים גדולים,סאן רוף ושאר קוסמטיקות מקוריות של היצרן)

מדוע דיזל כל כך נפוץ שם?

כמו כן לפחות 60% מהרכבים שם בתצורת קופה\3 דלתות

ביקרתי גם במפעל סיאט שממוקם חצי שעה מברצלונה , שצורך חשמל ומים כמו עיר בת 30000 תושבים

בקיצור היה נחמד

תמונות בהמשך

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מכיוון שאני פשוט לא מצליח להירדם אני אענה לך.

בכל אירופה מתים על דיזל. זה חסכוני יותר וזול יותר, וכיום לא פחות חזק מבנזין. רוב המכוניות החדשות נמכרות שם כיום בכ-60-70 אחוז דיזל.

הם גם מתים על 3 דלתות כי זה יותר יפה ואין להם ממש צורך בתצורה מרובעת או מחומשת דלתות.

המכוניות שם יותר זולות מכאן, ולכן לרוב קל להם לקחת את רמת הגימור הגבוהה, שנראית לרוב כמו הגרסה הספורטיבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הם אוהבים דיזל גם אני שמתי לב לזה כשהייתי שם , גם תוצרת מזרח רחוק לא רואים שם הרבה

הרבה דיזל , הרבה סטיישן, יש הרבה האצ'ים 3 דלתות , הרבה אנשים טובים שאוהבים לעזור אם נתקעת בנבכי העיר, אנשים כלבבי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הם אוהבים דיזל גם אני שמתי לב לזה כשהייתי שם , גם תוצרת מזרח רחוק לא רואים שם הרבה

הרבה דיזל , הרבה סטיישן, יש הרבה האצ'ים 3 דלתות , הרבה אנשים טובים שאוהבים לעזור אם נתקעת בנבכי העיר, אנשים כלבבי

זה נכון

אכן כמעט ולא רואים רכבים אסיאתים

דוגמא למחיר- פאסאט 2007 דגם מפואר- 30K נשמע טוב לא?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...