Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מצויין

יש לרכב מסוג טויוטה שנת 2000 וקיים שקע מצית ושאלתי כמה זרם ניתן לצרוך ישירות מהשקע באמפר או הספק בוואטים.

אני רוצה לחבר מכשיר קשר שצורך מכסימום 10 אמפר.

אפשרי.

תודה רבה

יש לי יום יום חג....

פורסם

בדרך כלל קו מצית מחובר גם לרדיו ואחרי נתיך של 10-15Ah . מכשיר קשר שיש לו נתיך של כ 10Ah יכול ללא בעיות להתחבר לקו , הקו מספיק חזק והחוטים מספיק עבים , בזמן שמכשיר הקשר מחובר הרי המצית לא תעבוד כך שאין כל בעיה , אבל מה יקרה כאשר הרכב יקפוץ האים התקע מספיק יציב?

בהצלך יצחק .

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

בדקתי עכשיו בספר הרכב ורשום שמותקן פיוז של 20 אמפר.

כמו כן רשום שניתן לחבר אל השקע צרכן שהספקו המירבי הוא 120 וואט.

תבורכו

יש לי יום יום חג....

פורסם

בטויוטה קורולה הנתיכים של הרדיו דיסק והנתיך של שקע מצית נפרדים! ולא מחוברים ביחד לאותו נתיך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...