Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דילמה רצינית ובשבילי היא קצת דחופה

אבא שלי ואני אמורים ללכת לקנות היום יונדאי סונטה שנת 2000 מנוע 2000 עם 85 אלף קילומטר יד ראשונה.

היום כאשר התקשרנו למוסכניק חבר שלנו לשאול אותו את דעתו על הרכב הוא אמר שעד 140 אלף קילומטר האוטו נוסע בלי בעיות בכלל בובה אמיתית, אך כאשר עוברים את זה הוא מתחיל לעשות בעיות.

שאלתי אליכם היא עם מישהו התנסה בבעיות בקילומטרא'ז גבוהה ביונדאי סונטה ?

זה דיי דחוף לי, כי עוד שעתיים אני אמור להיפגש ולקנות את האוטו...

תודה לכולם על העזרה

פורסם

לרכב יש כרגע 85K ק"מ ?

סעו בו ותהנו מרכב אמין בובה (כמו שאומר ההוא שמבין) וכשהוא יגיע ל-139K תמכרו.

אם יש לך שאלות יותר ענייניות לגבי הסונטה - אתה מוזמן לשאול. יש לי לא מעט נסיון עם העגלה הזו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חחח תודה על התגובה המהירה מאוד !

ויש לי שאלה, למה אתה קורא לה עגלה ? חחח

ואנחנו לא כלכך מתעסקים עם מכירת וקניית מכוניות, אנחנו קונים אוטו ונוסעים בו עד שהוא מתפגר, לכן אנחנו מעוניינים לדעת על ההתנהגות שלו בקילומטראז'ים הגבוהים.

כל מה שתוכל להגיד לי על האוטו יהיה ברכה :)

פורסם

ההתנהגות שלו היתה גרועה גם כשהוא היה חדש.

כיום, אחרי 85K היא בטח לא השתפרה.

והשתדל להמנע מכתיבת חחחחח בפורום שלנו. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין בעיה אני אשתדל לא לכתוב זאת יותר. בבקשה.

עם יש פה עוד אנשים עם סונטות, או שמכירים אנשים עם סונטות עם קילמטראר'ז מעל 130 אלף והם חושבים שהם יכולים לעזור לי אז בבקשה אל תתביישו.

תודה.

פורסם

הסונטה שלי עם 168K והיא נוסעת מצוין...

זה אוטו מצוין...והדור החדש בכלל עוד יותר מצוין

האיכות נסיעה שלה מצוינת...אתה דבוק לכביש

ויש לי בדיוק אותו דגם, מנוע 2000 מודל 2000...

פורסם

SVEDER,

הרכב סה"כ אמין מרווח ומאובזר, איכות חומרים לא גבוהה, תצרוכת דלק מאד גבוהה, ניהוג והתנהגות אין מה לחפש.

נמכרות מתחת למחירון גם היפות והשמורות,

בחירה סבירה למי שמחפש רכב גדול בזול ולא הולך לעשות הרבה ק"מ (הדלק פשוט יקרע אותך).

ד"ש מ- PULOVER :-D .

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הרכב לא הולך לעשות בכלל הרבה ק"מ, אני מתגייס עוד חודשיים וחצי ככה שהאוטו לא יזוז הרבה מהחניה כל עוד אני לא פה.

תודה רבה tarminal וobarshad !! עזרתם לי מאוד

אם אנחנו נחליט לרכוש אותו אני אעדכן אתכם

פורסם
הסונטה שלי עם 168K והיא נוסעת מצוין...

זה אוטו מצוין...והדור החדש בכלל עוד יותר מצוין

האיכות נסיעה שלה מצוינת...אתה דבוק לכביש

וואלה, כתב רכב אתה. בגלגלים של הסונטה משתמשים בדבק מיוחד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו בפרסומת ההיא לבירה שהמוזג מנתק את הקרון כדי שהוא יהיה דבוק למסילה ואיכות הנסיעה תהיה מצוינת עד כדי כך שיצליח למזוג לכוס עם כל הקצף.

אכן דבוקה לכביש!

...Quality has its own price

פורסם

LOL, תגובת השבוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צחוקים איתך

בכל מקרה...תקשיב למי שבא לך...למי שיש לו את הרכב והוא מרוצה ממנו או לאנשים ששמעו על הרכב רק מכתבות ותגובות באינטרנט

רק להשוואה...היה לנו קורולה 04 ידנית ועכשיו מאזדה 3 האצב'ק...מנוע 2000 מודל 06...והאיכות נסיעה של היונדאי היא הכי טובה מביניהם...וזה לא רק אני אומר...כל מי שיש לו את הרכב הזה מרוצה ממנו

פורסם

הייתי בטוח שהשוות אותו לאנזו שחנתה אצלכם...

בקיצור - הכל יחסי, מנסיון קצר אומנם (למזלי) על סונטה - הרכב נראה כמו נסיון של יונדאי לבנות "רכב סלון יוקרה שיתן בראש לגרמניות". במיוחד אם קונים את גרסאת ה V6 "החייתית" (הציטוט במקור מאתר יונדאי המשעשע).

בפועל יצא להם רכב בינוני ביותר (בלשון המעטה) מכל הבחינות - איכות חומרים, איכות הרכבה, מנוע, צריכת דלק, נוחות, תקשור ואחיזה...

פורסם

למה פוזיונר? אני מתכוון להעתיק ממנו :wink::-P

וברצינות - מעצבן אותי שזורקים לאוויר הערות מטופשות וחסרות ביסוס, זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...