Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה...

רציתי לשאול שאלה ולהתייעץ בקשר לפילטר פתוח שאני רוצה להרכיב באוטו שלי

הציעו לי פילטר פתוח ששמו AKA.

רציתי לדעת האם חברה זו טובה וביכלל שווה לי להכניס את החברה הזאת למנוע שלי? או שיש חברות יותר טובות ממנה?

הציעו לי ב280 שקל את הפילטר הזה...

תודה לכל מי שיענה לי ויעזור

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. איזה רכב יש לך ??? (שתדע להבא כשאתה שואל , תדאג לרשום על איזה רכב מדובר ...)

ב. AKA - היא חברה מצויינת , עם אותם סוגים של חומרים כמו הסימוטה , פשוט השם לא מוכר ועל כן אתה משלם פחות , לאומת זאת אם תקנה סימוטה תיצטרך להוסיף עוד 100 - 150 שקל יותר על "השם ".

נ.ב

ברכב שלי (פיאט טמפרה ) יש פילטר של AKA והוא עושה עבודה מצויינת עד עכשיו , אני אישית מאד מרוצה וממליץ לך בחום לקנות אותו ....

תתחדש ....:-)

פורסם

אז ככה האוטו שאני מעוניין להרכיב עליו את הפילטר פתוח הוא מזדה 323F שנת 92

רציתי שלאול גם האם המחיר שהציעו לי הוא הגיוני? המחיר הוא 280 שקל בלי התאמות...

עם התאמות למנוע ושהפילטר יהיה מורכב טוב זה יעלה לי בערך 600 שקל האם זה שווה?

ושאלה אחרונה רציתי לדעת העם צריך להשים מבודד חום? כי שמעתי שאם לא שמים את זה אז הוא לא משפר בכלום והוא מעבד מהאפקת שלו...

תודה לכולם..

פורסם

סבבה חברים תודה רבה על הייעוץ

אם אני רוצה פילטר של חברת K&N אז איפה אני יכול להגיש ולהתקין אותו?

ובאיזה מחיר אני יקבל אותו...אמרו לי שאני צריך לעשות התאמות...

בערך כמה זה צריך לעלות לי?

תודה לכל מי שעוזר לי...

פורסם

אם רובכם חושבים שלא כדי להשים AKA ושזה סתם יצא לי יקר אז אני לא רוצה להשים סתם..

אני רוצה להקיע על האוטו משהו איכותי שיתן לי תמורה ושיהיה לי ממה להתחיל לשפר את האוטו...

מי שיכול לתת לי חברות של פילטרים שנמצאים ברמה טובה עד טובה מאוד אני אודה לו מאוד וגם מחירים...

אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור זה ממש חשוב לי אני רוצה להתחיל ולשפר את האוטו שלי למשו רציני ולא סתם זבל ורק שישמעו רעש...אבל כמובן צריך להתחיל קודם כל בקטן אז אני מתחיל בפילטר ועוד כמה פריטים מסביב עכשיו פחות חשוב לי הרעש יותר חשוב לי האיכות והתפוקה שאני מקבל מהמוצר אני מעדיף לשלם יותר ושיצא לי טוב ושאני יהיה מבסוט מאשר שאני ישים זבל כי לא השקעתי ואז אני יתבאס

אני רוצה להשים ולהוסיף לאוטו שלי דברים איכותיים

כל מי שיכול לעזור לי בנושא אני אודה לו מאוד

תודה לכולם ויום טוב

פורסם
אין קשר פילטר זה פילטר לא הורס ולא מועיל

תגיד לי שאתה צוחק,

להבא אני אשים פילטר של סיגריה?

בין אם הוא הורס או מועיל הדיעות חלוקות, דבר אחד בטוח, ההתנהגות שלו שונה, אז אי אפשר לכתוב פילטר זה פילטר....

פורסם
שאני שמתי ברכב שלי פילטר פתוח (של AKA ) הורדתי אותו אחרי חודש.

היה לי ירידה במומנט מורגשת מאוד.

לא מומלץ.

אל תמהר לקטול. בלי קשר ליצרן הפילטר, יכולות להיות מספר סיבות שיגרמו לירידה בביצועים לאחר התקנת פילטר, בעיקר עקב התקנה לא נכונה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אם רובכם חושבים שלא כדי להשים AKA ושזה סתם יצא לי יקר אז אני לא רוצה להשים סתם..

אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור זה ממש חשוב לי אני רוצה להתחיל ולשפר את האוטו שלי למשו רציני ולא סתם זבל ורק שישמעו רעש..

תודה לכולם ויום טוב

זה לא קשור לחברה.

גם אם תקנה פילטר מזהב טהור ולא תתקין אותו כמו שצריך - אתה תאבד כח.

התקנה נכונה לא תוסיף לך כח (אולי כן-אבל מועט מאד)אבל תשפר את נשימת המנוע בסל"ד גבוה(על חשבון הנמוך כמובן) מה שאומר תגובה משופרת ומהירה יותר ללחיצה - וכבונוס תקבל גם חיסכון מועט בדלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...