Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לכיבוי המגבר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו חבר שלי ביקש ממני לפרסם פה את ההודעה הזאת..

כשהוא משתמש במערכת כל כמה דקות 3-4 דקות.. המערכת שלו נכבית פשוט נכבית לא בעיה בפיוז ולא כלום נבדקו 1000 פעם..אז יש במגבר שלו שלוש כניסות של חשמל אחד גדול גדול בצבע אדום אחד בינוני בצבע כחול ואחד קטנציק בצבע לבן /שחור... עכשיו כשהוא מוציא ומכניס את הקטנציק המערכת חוזרת לפעול מישהו יודע במקרה מה הבעיה..

אהה כן המערכת שיש לו היא.. :

מגבר LIGHTNING AUDIO S4.300

סאב : פיוניר 306C...

רמקולים אחוריים: של פיוניר ה460 וואט...

פורסם

החיבור השלישי לפי התאור שלך הוא הרימווט של המערכת- חוט המגיע מהHU למגבר ודואג להדליק ולכבות את המגבר רק כאשר הHU דולק כך שהמגבר לא יעבוד באופן קבוע (וירוקן את המצבר).

1. או שהחיבור רופף (למגבר).

2. ייתכן והיציאה מהHU שלו "דפוקה" וצריך לתקן אותה.

* דרך אגב ,זה קורה בווליום גבוה ?

אם כן אז רוב הסיכויים שהמגבר נכנס למצב הגנה כדי שלא לשרוף יציאות ורכבים[במידה וזה המצב הוא צריך לבצע כיוון מחדש של המגבר}.

אריק

פורסם

תבדוק את כול האפשרויות שהציעו לך פה , ותודיע אם זה עזר , אם לא נמצא פיתרון אחר .....

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

המגבר נכבה בווליום גבוהה ?

למשל כשיש באס חזק ולאחר הדפיקה הראשונה המגבר נכבה ?

איך הסאב מחובר ? אולי המגבר לא עמיד ב (1 אוהם ?) תלוי איך חיברת את הסאב ...

הצעה שלי תנסה להמניך את -הגיין של הסאב, ואם זאת הסיבה תראה איך הבעיה נפתרת לך .

בהצלחה .

מש"ק זרזור

פורסם

maz323,

1. אני מניח ששני ערוצים של המגבר מחוברים בגישור (BRIDGE) לסאב ושני הערוצים הנוספים מחוברים לרמקולים. האם אני צודק? אם אכן אני צודק, אני מקווה ששמתם לב כי 2 הערוצים הקדמיים של המגבר הם בהספק של 30W לערוץ, ו - 2 הערוצים האחוריים של המגבר הם 90W לערוץ. אני מקווה ששני הערוצים הקדמיים (החלשים), אכן מחוברים לרמקולים, ושני הערוצים האחוריים (החזקים), מחוברים לסאב. רצ"ב קישור לספר ההפעלה של המגבר הנ"ל:

http://www.lightningaudio.com/latech/library/amplifiers/2000_Strike4ChAmps_MAN.pdf

2. במגבר הנ"ל יש 2 חיבורים למתח, האחד POWER, והשני POWERCELL (עמוד 5 בספר ההפעלה). יש לוודא כי חיבור החשמל מחובר לחיבור ה - POWER.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

עשה מה ששלו רשם.

בכל אופן המגבר, נכנס לפרוטקשן, וקבלת משלו מס' אפשרויות.

יש בנוסף לוודא כי אין נפילות מתח למגבר.(זוהי בדיקה מקצועית ולא כל אחד יודע לבצע אותה כראוי.)

יש לוודא כיוונים ראויים, וחיבורים נכונים למגבר.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...